برتری ساپینتو بر فرهاد مجیدی در آمار استقلال

کد خبر: ۱۱۴۴۲۲۹
|
۱۷ مهر ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۰ 09 October 2022
|
7820 بازدید

بررسی نتایج استقلال با هدایت ریکاردو ساپینتو نشان می‌دهد آنها به نسبت سال گذشته در پایان این هفته نتایج و جایگاه بهتری کسب کرده‌اند. در لیگ بیست‌ویکم، دربی دور رفت در هفته هشتم برگزار شد که تساوی بدون گل حاصل کار استقلال و پرسپولیس بود.

به گزارش تابناک ورزشی؛ استقلال با سرمربیگری فرهاد مجیدی با 14 امتیاز در جایگاه ششم ایستاده بود و با صدر جدول دو امتیاز اختلاف داشت. امسال آبی‌پوشان با هدایت ساپینتو یک امتیاز بیشتر کسب کرده‌اند و در جایگاه سوم و هم‌امتیاز با صدرنشین جدول هستند.

ناگفته نماند استقلال هنوز در این فصل با پرسپولیس بازی نکرده است، ضمن اینکه در مقایسه با سال گذشته آبی‌پوشان یک شکست را تجربه کرده‌اند.

با نتایجی که در این هفته رقم خورد، آبی‌پوشان به دلیل تفاضل گل کمتر با 15 امتیاز در رده سوم جدول رده‌بندی قرار گرفته‌اند. گل‌گهر سیرجان و پرسپولیس نیز با همین تعداد امتیاز اول و دوم هستند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت