راههای بی شماری برای لذت بردن از لبنیات در زندگی روزمره وجود دارد؛ از صبح که از خواب بیدار میشویم طعم پنیر سفید ایرانی اصیل و خوشمزه همراه صبحانه ی ماست تا شب که با یک لیوان شیر گرم و کمی دارچین به رختخواب میرویم. شیر از جمله نوشیدنیهایی ست که در کنار مفید و سالم بودن برای بدن، بسیار خوشمزه بوده و نوشیدن آن بسیار لذت بخش است.
در این میان بعضی از برندهای لبنی، این طعم خوشمزگی را برای ما چندین برابر میکنند. در ادامه میخواهیم درباره انواع محصولات لبنی رامک صحبت کنیم تا با آنها بیشتر آشنا شویم.
شیر و تمامی مشتقات آن منبع بسیار مفیدی برای تولید انرژی، عضلهسازی، کاهش فشار خون، افزایش کلسیم و افزایش ویتامین دی و... هستند که به آسانی از سبد غذایی قابل حذف نیستند. همانطور که میدانید مصرف لبنیات در طول روز برای بدن ضروری ست و باید هنگام خوردن صبحانه به آن توجه داشته باشید.
انواع محصولات لبنی رامک شامل شیر، پنیر، ماست، کره، خامه، پنیر پیتزا، دوغ و... که در بازار موجود هستند، به شما کمک میکنند بیش از هر چیزی به سلامتی خود اهمیت دهید. در ادامه فواید و مزایای هر یک از محصولات لبنی رامک را توضیح خواهیم داد.
یکی از انواع محصولات لبنی رامک، شیر است که علاوه بر طعم متفاوت، از کیفیت و محبوبیت بالایی برخوردار میباشد. این برند معتبر، تنوع بالایی در تولید انواع شیرهای ساده و طعم دار دارد که از خوشمزهترین آنها میتوان به شیرهای ESL رامک اشاره کرد. رامک برای اولین بار در ایران توانسته شیر با ماندگاری بالا را با بهرهگیری از تکنولوژی ESL تولید کند.
شیر ESL رامک، فاقد هرگونه مواد نگهدارنده بوده و به همین علت طعم و مزه واقعی شیر در آن حفظ شده و بسیار خوشمزه میباشد. همچنین شیرهای استریل ساده و طعم دار رامک در بستهبندیهای ۶ لایه که اجازه نفوذ اکسیژن و نور و رطوبت را به داخل محصول نمیدهد، ارزش غذایی آن را حفظ کرده و فاقد هرگونه مواد نگهدارنده میباشد.
شیرهای رامک دارای تنوع زیر میباشند:
پنیر یکی از تولیدات اساسی و مهم شرکت رامک میباشد. انواع پنیرهای رامک به دو دسته پنیرهای ایرانی سنتی و پنیرهای مدرن تقسیم بندی میشوند. یکی از خوشمزهترین پنیرهای ایرانی رامک، پنیر سفید میباشد که منبع غنی کلسیم، پروتئین، ویتامین آ، فسفر و روی میباشد.
در تولید پنیر سفید رامک از تکنولوژی اولترا فیلتراسیون یا فراپالایش استفاده میشود که جایگزین مناسبی برای روشهای سنتی است. در این فرآیند از هدر رفتن چربیها و پروتئینها تا حد زیادی جلوگیری میشود، بنابراین ارزش غذایی پنیر سفید تولید شده با این تکنولوژی بالاتر از پنیرهای سنتی است.
انواع پنیرهای مدرن رامک به دو دسته پنیر آشپزی و غیر آشپزی تقسیم میشود. انواع پنیرهای غیر آشپزی رامک شامل پنیر خامهای و پنیر لبنه میباشد. یکی از پرطرفدارترین پنیرهای رامک، پنیر لبنه 2 ژو است که میزان چربی و نمک کمی دارد و بافت سبکتر و خوشمزهتری نسبت به سایر پنیرهای لبنه دارد و نه تنها برای صبحانه بلکه برای آشپزی و شیرینی پزی نیز میتواند بهترین گزینه باشد.
یکی دیگر از پنیرهای آشپزی رامک که کیفیت و طعم فوق العادهای دارد، پنیر تست ورقهای رامک میباشد. این پنیر در دسته پنیرهای پروسس قرار میگیرد و برای انواع ساندویچ و برگر قابل استفاده است.
انواع پنیرهای رامک به دستههای زیر تقسیم میشوند:
پنیر پیتزا از محصولات متفاوت و منحصر به فرد شرکت لبنی رامک است. کیفیت، طعم، بافت و حالت کشسانی انواع پنیر پیتزا رامک میتواند طعم و مزه متفاوتی به هر نوع پیتزا و لازانیا بدهد. همچنین قابل ذکر است که پنیر پیتزاهای رامک در بسته بندیهای کاملا بهداشتی و مدرن تولید و در بسته بندی Zip keep (زیپ کیپ) در بازار ارائه میشود که میتوان بعد از هر بار باز کردن بسته بندی، مجددا آن را بسته و تازگی آن را حفظ کرد. انواع پنیر پیتزا رامک به دو نوع پنیر پیتزا موزارلا و تاپینگ پیتزا رنده شده تقسیم میشود.
خامه یکی از محصولات بسیار پرطرفدار لبنی به خصوص برای صبحانه است که از چربی شیر به دست میآید. مصرف خامه رامک در وعده صبحانه برای نیاز عمده بدن و تأمین انرژی توصیه میشود. همچنین خامه به عنوان میان وعده میتواند باعث تأمین انرژی به ویژه برای کودکان در حال رشد شود. همچنین تفاوت مهم خامهی فراپاستوریزه رامک، مدت زمان ماندگاری بالای آن با حفظ کیفیت و خوشمزگی میباشد. خامههای فراپاستوریزه رامک در سه طعم کاکائویی، عسلی و صبحانه تولید میشود.
خامه فرادما رامک در پاکتهای شش لایه تتراپک بستهبندی میشوند که در مقابل نفوذ رطوبت هوا و نور محافظ خوبی هستند.
این خامه در دو نوع ساده و طعم دار تولید شده و به دو دسته زیر در بازار توزیع میشود:
بهطورکلی کره از زدن خامه به دست میآید که در روشهای سنتی از مَشک برای این کار استفاده میشد. کره رامک یک منبع بسیار مناسب برای تأمین انرژی روزانه بدن به خصوص در افرادی که فعالیتهای فکری و فیزیکی دارند محسوب میشود و باعث افزایش قدرت جسمی و ذهنی افراد میشود. مصرف کره رامک هنگام صبح و با توجه به نیاز عمده بدن میتواند به تأمین انرژی شما کمک کند. همچنین مصرف آن در وعده ناهار و در کنار غذای اصلی باعث تکمیل انرژی مورد نیاز و مواد مغذی بدن میشود. به علاوه مصرف آن میتواند به عنوان یک میان وعده، انرژی مورد نیاز بدن کودکان را تأمین کند.
انواع کرههای رامک به سه دسته زیر تقسیم میشوند:
ماست یکی از خوشمزهترین لبنیاتی ست که میتوان از آن در کنار غذا، تنقلات و یا به تنهایی استفاده کرد. جالب است بدانید که بیشتر متخصصان تغذیه به افرادی که مشکل عدم تحمل لاکتوز دارند، مصرف آن را توصیه میکنند. به علاوه ماست رامک حاوی 10 ماده مغذی ضروری از جمله کلسیم، ویتامین A، ویتامین B12 و ریبوفلاوین است. همچنین مصرف ماست میتواند به محافظت از شما در برابر بیماریهای قلبی، سکته مغزی، فشار خون بالا، برخی سرطانها و دیابت نوع 2 کمک کند.
از انواع ماست رامک میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
در تمامی غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی حتما ردی از کشک وجود دارد. کشک از اصلیترین چاشنیهای غذای ایرانی ست که طعم فوق العادهای به غذا میدهد و سرشار از کلسیم و پروتئین است.
امروزه بهترین نوع کشک در بازار کشک لیوانی ست که نیاز به جوشاندن ندارد و تازگی آن با کشکهای شیشهای غیر قابل مقایسه است. رامک اولین تولید کننده کشک لیوانی در ایران بوده و در حال حاضر کشک رامک با بسته بندی لیوانی و در دو وزن ۲۵۰ و ۵۰۰ گرمی تولید می شود.
نکته حائز اهمیت در مورد کشک رامک این است که نیاز به جوشاندن ندارد و تا 75 روز ماندگاری داشته. همچنین در کشک رامک از کشک خشک اصیل به عنوان مواد اولیه استفاده میشود و به همین جهت طعم بسیار خوشمزهای دارد.
لبنیات میتواند جزو مفیدترین و خوشمزهترین وعدههای غذایی ما باشد و لحظههای لذت بخشی را در کنار انواع خوراکیها از یک پیتزای جذاب که حالت کشسانی فوق العادهای دارد گرفته تا انواع کیک و شیرینیهای خوشمزه برای ما رقم بزند. در این مقاله به معرفی محصولات رامک پرداختیم تا شما با اطمینان بتوانید این محصولات را خریداری کرده و به سلامت هرچه بیشتر خود کمک کنید.
انتهای رپرتاژ آگهی/