آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
5بازدید

پیروزی فدراسیون کشتی در دادگاه غرامت میلیاردی

پرونده چندین ساله شکایت از فدراسیون کشتی با موضوع مالکیت فکری در خصوص طرح استفاده کارت های کشتی از فدراسیون های قبل تاکنون، به نفع فدارسیون کشتی بسته شد.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از فدراسیون کشتی، طی شکایت شخص حقیقی که با حمایت رئیس سابق هیئت کشتی استان تهران از فدراسیون انجام شده بود، پرونده ای در خصوص استفاده از مالکیت فکری کارت های کشتی از زمان صدور این کارت ها، بر علیه فدراسیون کشتی در جریان افتاده بود.

بر این اساس با پیگیری های مکرر فدارسیون کشتی و کمیته انضباطی و حقوقی و جلسات متعدد با کارشناسان قضایی، رأی این پرونده که چندین سال از طرح شکایت آن می گذشت، به نفع فدراسیون کشتی صادر شد.

بدین ترتیب فدراسیون کشتی از پرداخت غرامت 6 میلیارد تومانی مطرح شده در این پرونده و هدر رفت بیت المال و پول کشتی کشور جلوگیری بعمل آورد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.