نماینده تهران:

مجلس دست از استیضاح و سوال برنمی دارد

نماینده مردم تهران گفت: انتظار می‌رود رئیس جمهور عملکرد وزرای کابینه را ارزیابی کرده و در خصوص وزرایی که معدل پایینی گرفته‌اند تدبیر کند وگرنه مجلس دست از ابزارهای نظارتی خود نمی‌کشد.
کد خبر: ۱۱۴۸۲۸۶
|
۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۶ 01 November 2022
|
4451 بازدید

 

به گزارش تابناک به نقل از خانه ملت، عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی در نشست علنی امروز (سه شنبه ۱۰ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی گفت: به همکاران عزیزم و همه آنهایی که مخالف و موافق استیضاح بودند، تبریک عرض می کنم، چرا که مجلس امروز یک جلسه کارشناسی بسیار خوبی داشت و با تومأنینه و اطمینان و استقلال تمام حرف ها زده شد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس یازدهم ادامه داد: همانطور که چند ماه گذشته به رئیس جمهور عرض کردم زمان آن رسیده که دولت ارزیابی هایش را درباره وزرا به روز کند و خودشان برای آنها که نمره پایین دارند، تدبیری کنند، چرا که مجلس دست از استیضاح، سوال و حق نظارتی خود برنخواهد داشت و برخی از وزرا با معدل پایین دولت مانند وزرای راه و شهرسازی و بهداشت و درمان، حسب نظر دوستان هستند و این به معنای عدم استقلال مجلس نیست، بلکه مجلس انقلابی برای حل مشکلات مردم تلاش می کند و این ابزار نظارتی خود را با منطق، استدلال و به موقع به کار خواهد گرفت.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟