آخرین خبرترامپ از احتمال توافق تهران و واشنگتن خبر داد
2بازدید

کشف جسد در دریاچه سد شیان

جسد مرد جوانی که همراه دوستش برای قایق‌سواری به دریاچه سد شیان اسلام‌آباد غرب رفته بود بعد از سه روز کشف شد.

به گزارش خراسان، احسان سهیلی، مدیر روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی کرمانشاه در تشریح این خبر به فارس گفت: روز جمعه، ششم آبان دو مرد بی‌توجه به تذکرات نگهبان سایت گردشگری سوار بر قایق پدالی وارد دریاچه سد شیان اسلام آبادغرب شدند.

وی ادامه داد: این دو فرد بعد از مدتی به دلایل نامعلومی ناپدید شدند که با گزارش نگهبان سد جست‌وجو برای یافتن آنها آغاز شد.

مدیر روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی کرمانشاه که در محل مورد نظر حضور داشت، تصریح کرد: آتش‌نشانی کرمانشاه از روز یکشنبه برای جست‌وجو به کمک دیگر عوامل امدادی آمد که حوالی ظهر دوشنبه جنازه یکی از مفقودین پیدا شد و جست و جو برای یافتن نفر بعدی که گمان می‌رود او هم در دریاچه سد غرق شده باشد، همچنان ادامه دارد.

گفتنی است، این دو مرد با هویت «فردین» ۳۷ ساله و «بهروز» ۴۵ ساله از اهالی میان دربند کرمانشاه هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.