آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

آرامستان جدید تهران افتتاح می شود

مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) در جلسه شورای مدیران سازمان از افتتاح اولین آرامستان جدید تهران تا ۶ ماه آینده خبر داد.

آرامستان جدید تهران افتتاح می شود


به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی سازمان بهشت زهرا (س)، جواد تاجیک در نشست ماهانه شورای مدیران این سازمان که در سالن گلزار شهدا برگزار شد، اظهار کرد: فضای داخلی بهشت زهرا (س) حتما باید معماری ایرانی – اسلامی داشته باشد. بهشت زهرا حتما نیاز به مساجد و نمازخانه‌های بیشتری دارد، باید فضای داخلی بهشت زهرا به شعائر اسلامی-ایرانی مزین شود. همچنین موضوع فرهنگ‌سازی آداب زیارت موضوع بسیار مهمی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

وی درخصوص توسعه زیرساخت‌ها و اقدامات عمرانی در بهشت زهرا (س) گفت: موضوع سایر آرامستان‌ها و توسعه آن در دستور کار است. برای ایجاد آرامستان‌های جدید نیز اقدامات خوبی درحال انجام است که ان‌شاءالله اولین آن تا ۶ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

آقای تاجیک در پایان با اشاره به لزوم انجام اقداماتی که کیفیت ارائه خدمات به مردم را ارتقاء خواهد داد، گفت: تمرکززدایی از پایانه آمبولانس‌های بهشت‌زهرا درحال انجام است تا بتوانیم خدمات به مردم را در سریعتر زمان انجام دهیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.