رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
5بازدید
۸

توضیح دانشگاه تهران درباره اقدام به خودکشی دانشجو

روابط عمومی دانشگاه تهران در پی حادثه روز شنبه ۱۲ آذر ماه ۱۴۰۱ در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، اطلاعیه ای صادر کرد.

توضیح دانشگاه تهران درباره اقدام به خودکشی دانشجو

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، در این اطلاعیه آمده است: در پی حادثه تلخ خودآسیب‌رسانی صبح روز شنبه ۱۲ آذر ماه ۱۴۰۱ در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشکدگان فنی که منجر به صدمات جسمی به دانشجو گردید، مصدوم بلافاصله توسط مسئولین دانشکدگان به بیمارستان انتقال یافته و تحت عمل جراحی توسط کادر مجرب قرار گرفت.

متعاقب آن با دستور رئیس دانشگاه، کمیته بررسی حادثه تشکیل گردید تا ضمن تماس با خانواده دانشجو و گفتگو با شاهدان عینی، ابعاد مختلف موضوع روشن گردد و در اولین فرصت به ذی‌نفعان دانشگاه و مراجع ذی‌صلاح اطلاع‌رسانی شود.

عمل جراحی دانشجوی مصدوم ساعاتی پیش به پایان رسیده و وی اکنون در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان نگهداری می‌شود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حبیب۱۴۰۱/۰۹/۱۳ ۱۲:۲۴

خطاب ب اون سید که اومده کامنت گذاشته ...ماجرا رو درک و هضم کن بعد دهنتو باز کن...

سید۱۴۰۱/۰۹/۱۳ ۱۰:۲۳

بله با سهمیه وارد میشن فکر میکنند راحته و بعد خودشون رو در معرض یک شکست سنگین در مقابل فرصت ها طلایی میبینند و فنرشون به این شکل میزنه بیرون

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۳ ۱۰:۲۱

استاد مربوطه به دانشجو گفته بوده الا و بلا باید نام شخصی که هیچ ربطی به مقاله نداشته، به عنوان مولف در لیست قرار دهد. دانشجو هم زیر بار نرفته و از بالای ساختمان خودش را به پایین پرت کرده است.

a۱۴۰۱/۰۹/۱۳ ۱۱:۱۶

متأسفانه این مورد در دانشکده فنی زیاد به چشم می خورد اساتید برای خود مافیایی هستند و اسامی یکیدگر را روی
مقالات هم می گذارند

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۳ ۰۹:۱۱

در این دو سه ماه بطرز عجیبی همه خودکشی می کنند!!!!!

حسین۱۴۰۱/۰۹/۱۳ ۰۸:۳۴

بخاطر مقاله بوده. این سیستم که استاد خون دانشجو را حتی به قیمت سلامت روح و روان دانشجو می مکد باید برچیده شود. شرط مقاله برای دفاع و مدرک دکترا باید برداشته شود. مقاله دادن یک علاقه است نه اجبار. لطفا بفهمید. این روش جز ضرر و زیان هیچ چیزی ندارد. تازه دانشجویانی که مقالات ISI و با اعتبار میدهند توسط کشورهای دیگر به راحتی جذب میشوند و از کشور خارج میشوند و هیچ خیری برای کشور ندارند.

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۳ ۰۹:۳۳

برای برخی از اساتید از خدا بی خبری که حاصل تلاش دانشجو را بنام خود منتشر کرده و از امتیاز آن برای ارتقا و ترفیع خود استفاده می کنند دارد. بفهمیم

ناشناس۱۴۰۱/۰۹/۱۳ ۰۸:۲۰

منتظر اطلاع رسانی در مورد اینکه نامبرده دچار افسردگی شدید و اختلال روانی بوده باشیم ؟!!!!! آن هم دانشجوی دانشگاه تهران !!!!!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.