رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
3بازدید
۰

۱۴ کشته در پی حمله مسلحانه به یک زندان در مکزیک

مقامات مکزیک اعلام کردند، در یک حمله مسلحانه به زندانی در شهر مرزی خوارس ۱۴ تن کشته و ۱۳ تن دیگر زخمی شدند.

۱۴ کشته در پی حمله مسلحانه به یک زندان در مکزیک
۱۴ کشته در پی حمله مسلحانه به یک زندان در مکزیک

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از رویترز، دادستان ایالت چیهواهوا مکزیک روز یکشنبه (به وقت محلی) در بیانیه‌ای اعلام کرد: ۱۰ پرسنل امنیتی و چهار زندانی در میان کشته شدگان این حمله قرار دارند. در این حادثه ۱۳ نفر نیز مجروح شدند.

هنوز مشخص نیست چه کسی در جریان این حمله که دستکم ۲۴ زندانی موفق به فرار شدند را انجام داده است.

دادستان این شهر گفت: تحقیقات اولیه نشان داد که مهاجمان حدود ساعت ۷ صبح به وقت محلی با خودروهای زرهی وارد زندان شده و تیراندازی کردند.

مقامات شهر خوارس از حمله دیگری نزدیک به پایگاه پلیس شهرداری این شهر خبر دادند. در جریان این حمله و نیروهای پلیس موفق به دستگیری چهار مرد و کامیون آنها شده است.

ساعاتی بعد در بخش دیگری از شهر، دو راننده که مقامات آن را مهاجم مسلحانه خواندند، جان باختند.

دادستان ایالتی مشخص نکرده که آیا این سه رویداد با هم مرتبط هستند یا خیر.

پیش از این و در ماه آگوست نیز صدها سرباز مکزیکی پس از وقوع درگیری میان اعضای دو کارتل رقیب در زندان شهر خوارس که موجب شورش و تیراندازی شد، به این شهر اعزام شدند.

در این درگیری ۱۱ نفر کشته شدند که بیشتر آنها غیرنظامی بودند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.