آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

بررسي بیمه کارگران ساختمانی

نماینده مردم شیروان در مجلس با اشاره به تشکیل کارگروه مسکن و شهرسازی، گفت: کارگروه مسکن و شهرسازی جهت رفع مشکل بیمه کارگران ساختمانی تشکیل و پشنهادی ارائه کرد.

"محمدرضا حسین‌نژاد"در گفت‌وگو با خانه ملت، با اشاره به برگزاری جلسه این کارگروه، اظهار داشت: امروز دوشنبه اول شهریور، اعضای کارگروه در محل کمیسیون عمران مجلس تشکیل جلسه داد و بر سر موضوع بیمه کارگران ساختمانی به بحث و گفت‌وگو پرداختند.

وی ادامه داد: معاونان وزارتخانه‌های رفاه و تامین اجتماعی و مسکن و شهرسازی نیز در این جسله حضور پیدا کردند.

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه کارگروه مسکن و شهرسازی کمیسیون برای رفع مشکل قانون بیمه‌های کارگران ساختمانی، پیشنهادی ارائه کرد، افزود: طبق قانون بیمه کارگران ساختمانی، کارفرما می تواند بین صفر تا 4 درصد بیمه کارگر خود را متقبل شود، در حال حاضر کارفرما موظف به پرداخت 4درصد است که این موضوع فشار بسیاری به کارفرمایان وارد کرده است.

وی ادامه داد: کارگروه مسکن و شهرسازی برای رفع این مشکل به دو وزارتخانه مربوطه پیشنهاد داد بیمه کارگران ساختمانی را یک درصد در نظر گرفته شود.

حسین نژاد افزود: همچنین اعضای کارگرو پیشنهاد دادند، کافرما در مرحله اولیه ساخت و ساز مبلغ 24 درصد از سهم کارفرما از بیمه کارگر را پرداخت و مابقی را براساس پیشرفت فیزیکی ساختمان پیگیری شود.

حسین نژاد تاکید کرد: این مسئله در حد پیشنهاد بود و هیچ رای و تصمیم گیری در جلسه امروز کارگروه صورت نگرفت.

در کمیته مسکن و شهرسازی محسن نریمان نماینده مردم بابل، محمدعلی رضایی نماینده مردم تربت حیدریه، محمدامین فرج‌زاده نماینده مردم بندرعباس، علی اکبر اولیا نمانیده مردم یزد و صدوق، حمیدرضا پشنگ نماینده مردم خاش، احمدعلی مقیمی نماینده مردم بهشهر و نصرالله کمالیان مردم فاروج به نمایندگی از کمیسیون عمران حضور دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.