آخرین خبررشد مصرف بنزین برای نخستین بار منفی شد
1بازدید

بازگشت معترضان پرویی به خیابان‌ها

معترضان پرویی با آغاز دور جدیدی از تظاهرات بار دیگر استعفای «دینا بلوارته» رئیس جمهوری موقت کشورشان را خواستار و با پلیس درگیر شدند.

بازگشت معترضان پرویی به خیابان‌ها

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری فرانسه، نیروهای امنیتی در شهر جنوبی «آرکویپا» روز جمعه به وقت محلی در پی حمله معترضانی با سنگ به پلیس ، درگیر شده و با شلیک گاز اشک‌آور تلاش کردند آنها را متفرق کنند.

معترضان برای دومین روز متوالی سعی کردند به فرودگاهی که پس از تعطیلی تحت کنترل نیروهای امنیتی قرار گرفته است، حمله کنند.

در منطقه «لا لیبرتاد» در شمال پرو نیز درگیری‌هایی میان معترضان و پلیس رخ داد. همچنین در لیما پایتخت پرو هم معترضان شعارهای ضددولتی سر دادند.

تظاهرات در پرو از اوایل ماه دسامبر پس از تصمیم پارلمان برای برکناری «پدرو کاستیو» از ریاست جمهوری آغاز شد. بر اساس گزارش‌ها، درگیری‌های معترضان و پلیس تاکنون ۴۵ کشته برجای گذاشته است.

بلوارته برای آرام کردن معترضان در پیامی تلویزیونی خواستار گفت‌وگو با آنها شد.

وی همچنین پنجشنبه گفت: از ادامه کار خسته نمی‌شوم. اقدامات خشونت‌آمیزی که در دسامبر و ژانویه رخ داده است بدون مجازات نخواهد ماند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.