رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
4بازدید
۱۶

واکنش تهران به کشف تعداد دیگر از گورهای بومیان کانادا

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران انتشار گزارش‌های جدید از کشف تعدادی دیگر از گورهای دسته‌جمعی مربوط به کودکان بومیان کانادا را نمونه‌ای از یک «تراژدی بزرگ انسانی» دانست که توصیفی به جز «نسل‌کشی» برای آن نمی‌توان یافت.

واکنش تهران به کشف تعداد دیگر از گورهای بومیان کانادا

به گزارش «تابناک» به نقل از وزارت امور خارجه، جمهوری اسلامی ایران اطلاع‌رسانی قطره‌چکانی از کشف این گورهای دسته‌جمعی را نشان از عمق فاجعه بشری و یادآور جنایت‌هایی ارزیابی کرد که در زمان حاکمیت ظالمانه و نژادپرستانه سفیدپوستان تحت سیطره انگلیسی‌ها بر این کشور رخ داده است.

او تاکید کرد: این جنایات بزرگ و دهشتناک در کشوری به وقوع پیوسته است که دولت آن همواره با نمایش‌های فریبکارانه و ریاکارانه سعی می‌کند تصویر خود را جزو مدعیان دفاع از حقوق بشر به نمایش بگذارد و نسبت به اتفاقات سایر کشورها از جایگاه یک کشور مدعی و مداخله‌جو، طلبکارانه اظهار نظر کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، شعارها و ادعاهای دولت کانادا را با انگیزه فرافکنی و ایجاد انحراف در مشارکت و معاونت در این تراژدی انسانی و مبین این حقیقت دانست که این دولت و سایر دولت‌های هم‌پیمان آن از حقوق بشر به عنوان ابزاری برای تحمیل دیدگاه‌های مغرضانه سیاسی خود علیه دیگران سوءاستفاده می‌کنند.

کنعانی با ابراز تأسف و نگرانی عمیق از وسعت این جنایات و نسل‌کشی تاریخی و نیز ابراز همدردی با جامعه بومیان کانادا تاکید کرد: این جنایت‌ها علیه بشریت، هیچگاه از دید عدالت‌طلبان راستین پنهان نخواهد ماند و دولت کانادا باید پاسخگوی روزگار تاریک گذشته خود باشد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۰۹ ۱۵:۲۸

صبح بخیر. خوبید؟

دنا اورمزد۱۴۰۱/۱۱/۰۹ ۱۵:۲۴

از موضع گیری وزارت امور خارجه در قبال تحریف نام خلیج پارس چه خبر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به خدا موضع گیری در قبال مسایل بی ربط فقط مضحکه کردن است.

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۰۹ ۱۳:۴۹

باشه

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۰۹ ۱۲:۴۱

عجب

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۰۹ ۱۲:۲۹

بابا خودت میگی گذشته.....قضیه مال ۱۰۰ سال پیش هست..در ضمن انکار هم نکردن....پیگیری هم کردن....عذر خواهی هم شده....حتی در مواردی اگر بازماند ه ای هم بوده خسارتش رو جبران کردن...دیگه باید چیکار بکنن که گناهی که نیاکانشون کردن رو ما ببخشیم! ما هم تا ۱۵۰ سال پیش...زمان ناصرالدین شاه برده داری میکردیم....هموطنان سیاه پوستی که در برخی نواحی جنوب داریم برخی بازماندگان بردگانی هستند که از افریقا آورده شدند ....آیا تاحالا پیگیری کردیم....عذر خواهی شد!!!!

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۰۹ ۱۲:۱۵

ابراز تاسف به درد نمی خوره. به دنبال تصویب قطعنامه ها حقوق بشری بر علیه کانادا و در حمایت از بومیان این کشور باشید. درست مشابه همون کاری که دولت صهیونیست پرست کانادا با ایران می کنه

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۰۹ ۱۲:۱۴

این ماجرا برای ساهل و نسلها قبل بوده
دولت کانادا خودش ایم گورها را کشف و رسانه ای می کنه و بارها و بارها معذرت خواهی کرده به خاطر کاری که چند نسل قبل انجام داده اند
عجب منطقی دارین شماها !

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۰۹ ۱۲:۰۴

هدف غرب درگیر کردن کشورها در مسایل داخلی و کم اهمیت است و از آن طرف بردن جذب نیروهای متخصص و پشیبرد خودشان در فضا هست آینده در دست کسانی هست که الان در بخش فضای خارج از زمین تحقیقات می کنند

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۰۹ ۱۱:۱۷

چه عجب!! یه تکونی خورد این وزارت خارجه...چرا باتفاق دولتهای همسو در شورای امنیت یا مجمع عمومی مطرح نمیشه؟؟

غلامرضا۱۴۰۱/۱۱/۰۹ ۱۰:۴۴

از سخنگو ها و مسئولان کشور خواهش میکنیم یک مدت سرشون به کار خودشون باشه و به اوضاع داخلی برسند و در باره اوضاع نسلهای منقرض شده بومیان آمریکا و آفریقا و ... نظر ندهند!

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۰۹ ۱۰:۳۸

برای گرانی ثانیه به ثانیه در ایران هم یک واکنش نشان بدهید . لطفا

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۰۹ ۱۰:۳۰

آفرين

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۰۹ ۱۰:۳۰

آفرين

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۰۹ ۱۰:۲۵

حالا را بچسب

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۰۹ ۰۹:۵۴

به ما چه؟>!!!!!!

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۰۹ ۰۹:۳۳

ما باید به کشتاری که توسط چنگیز انجام شد هم واکنش بدیم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.