آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

کیسینجر: آمریکا دچار شکاف داخلی و عدم اتحاد است

استراتژیست مشهور آمریکایی می‌گوید که ایالات متحده در مقابله با چالشهای مدرن، دچار عدم اتحاد داخلی و انشقاق است.

کیسینجر: آمریکا دچار شکاف داخلی و عدم اتحاد است

به گزارش تابناک به نقل از فارس، «هنری کیسینجر» وزیر خارجه پیشین آمریکا و استراتژیست مشهور آمریکایی در سخنرانی خود در صد و دوازدهمیین سالگرد گرامیداشت رونالد ریگان رئیس جمهور پیشین این کشور تاکید کرد که ایالات متحده دارای شکاف و عدم اتحاد است.

براساس گزارش خبرگزاری تاس، کیسینجر گفت: ایالات متحده در داخل و در مقابله با چالشهای مدرنی که با آن مواجه هستیم دچار عدم اتحاد است.

کیسینجر افزود: «امروز ما دوباره از انشقاق داخلی و بی نظمی بین‌المللی درباره اینکه که هستیم و برای چه میجنگیم رنج میبریم. و برای ما دشوار است که انسجام داخلی لازم برای رویارویی با چالشهای پیش رو را به دست بیاوریم.»

این استراتژیست آمریکایی در ادامه سخنرانی خود جاه طلبیهای چین و شرایط در خاورمیانه، جاییکه به گفته او خطر تولید مخرب ترین سلاحها وجود دارد و همچنین بحران اوکراین که هیچ نشانه‌ای از فروکش کردن در آن دیده نمی‌شود را به عنوان چالشهای نظام جهانی نام برد.

ماه اوت گذشته، کیسینجر توصیه به پایان دادن به جنگ اوکراین با مذاکرات کرده و گفته بود که به طول انجامیدن جنگ در این کشور ممکن است منجر به تشدید درگیری شود.

هنری کیسینجر در ماه دسامبر در مقاله‌ای در مجله «اسپکتیتور» خواستار مذاکره روسیه با اوکراین برای دوری از یک جنگ گسترده‌تر شده بود.

کیسینجر در پایان سخنرانی خود تاکید کرد، رویارویی با هرکدام از این چالشها ترکیبی از قدرت و مصالحه را می‌طلبد. وی به درایت ریگان در این زمینه اشاره کرد و گفت: رونالد ریگان بهتر از هر کسی دریافته بود که چگونه ترکیب عناصر قدرت و مصالحه را به خدمت بگیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

عباس۱۴۰۱/۱۱/۱۸ ۱۵:۲۳

آمریکا کارش تمومه ۲۰۰ میلیون فقیر و بدبخت این رو نشون میده. باید حمله کنیم به خاک آمریکا قول میدم کشتی هاشون از کاغذ ساخته شده و فوتوشاپه

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۱۸ ۱۳:۳۵

سرمنشاء تمام اين چالشهاي ذكر شده خود آمريكاست، اين كشور اگر از روحيه استكباري خود دست برداشته و كشورهاي ديگر را فداي توسعه طلبي خود نكند هيچ چالش جدي در جهان وجود نخواهد داشت.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.