آخرین خبرتریتا پارسی: واکنش ترامپ به احتمال تشدید تنش با ایران
2بازدید
۱

رئیس جمهور از عفو دانشجویان خبر داد

رئیس جمهور گفت: در امتداد نگاه پدرانه رهبر معظم انقلاب اسلامی، دولت برای ادامه این عفو حکمیانه، از ایشان کسب اجازه کرد و دانشجویان و چهره‌های فرهنگی، ورزشی و رسانه‌ای که در اثر کارهای غیر قانونی، مشمول محدودیت‌هایی شده‌اند، عفو می‌شوند.

رئیس جمهور از عفو دانشجویان خبر داد

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور در حاشیه مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن، حضور و اتحاد ملی را مهم‌ترین راهبرد مقابله با اختلاف‌افکنی دشمن خواند و گفت: در امتداد نگاه پدرانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و عفو قضایی تعداد بسیاری از متهمان و محکومان، دولت برای ادامه این عفو حکمیانه در حوزه‌های سیاسی و اجتماعی، از رهبر انقلاب کسب اجازه کرد و با موافقت ایشان، دانشجویان و چهره‌های فرهنگی، ورزشی و رسانه‌ای که در اثر کارهای غیر قانونی، مشمول محدودیت‌هایی شده‌اند، عفو می‌شوند.

رئیسی افزود: یکی دیگر از موضوعات بسته وحدت‌آفرین دولت، ایجاد تسهیلات بی‌سابقه برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور و رفع محدودیت حتی از آن دسته ایرانیان است که مرتکب کارهای خلاف قانون شده‌اند.

رئیس جمهور، تصریح کرد: جزئیات بسته دولت، به‌ زودی ضمن ابلاغ به وزرا و دستگاه‌های مربوط به اطلاع عموم مردم می‌رسد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۱۱/۲۳ ۱۰:۱۷

آقای رئیس وزیر امور خارجه شما که میگفتند دانشجویی در محیط دانشگاه بازداشت نشده این دانشجویان را کجا بازداشت کرده بودند که آزاد شدند ؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.