آخرین خبرهوای تهران در وضعیت نارنجی
1بازدید

۵ هزارتن پیاز وارداتی به بازار توزیع می شود

رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: هفته آینده ۵ هزارتن پیاز وارداتی در بازار توزیع می شود که این امر منجر به کاهش قیمت و تعادل بازار می شود.

۵ هزارتن پیاز وارداتی به بازار توزیع می شود


به گزارش تابناک به نقل از برنا؛ مصطفی دارایی نژاد رئیس اتحادیه بارفروشان گفت: با توجه به توزیع پیازهای وارداتی پیش بینی می شود که قیمت هرکیلو محصول ۲ تا ۳ هزارتومان کاهش یابد.

وی قیمت هرکیلو پیاز زرد در میدان مرکزی را ۱۷ تا ۲۲ هزارتومان، پیاز شیری ۱۶ تا ۲۲ هزارتومان و قرمز ۱۸ تا ۲۶ هزارتومان اعلام کرد و گفت: با مساعد شدن هوا طی ۲۰ روز آینده و عرضه انبوه محصول داخل پیش بینی می شود که قیمت کاهش یابد.

دارایی نژاد افزود: روزانه ۷۰۰ تا ۷۵۰ تن پیاز نو از جیرفت و بندرعباس به سبب شرایط جوی در حال برداشت و عرضه به بازار است، درحالیکه میزان نیاز باید یک هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزارتن باشد.

رئیس اتحادیه بارفروشان درباره آینده بازار پیاز گفت: هفته آینده ۵ هزارتن پیاز وارداتی در بازار توزیع می شود که این امر در تعادل و آرامش بازار بی تاثیر نیست

مصطفی دارایی نژاد گفت: با توجه به توزیع پیازهای وارداتی پیش بینی می شود که قیمت هرکیلو محصول ۲ تا ۳ هزارتومان کاهش یابد.

وی قیمت هرکیلو پیاز زرد در میدان مرکزی را ۱۷ تا ۲۲ هزارتومان، پیاز شیری ۱۶ تا ۲۲ هزارتومان و قرمز ۱۸ تا ۲۶ هزارتومان اعلام کرد و گفت: با مساعد شدن هوا طی ۲۰ روز آینده و عرضه انبوه محصول داخل پیش بینی می شود که قیمت کاهش یابد.

دارایی نژاد ادامه داد: روزانه ۷۰۰ تا ۷۵۰ تن پیاز نو از جیرفت و بندرعباس به سبب شرایط جوی در حال برداشت و عرضه به بازار است، درحالیکه میزان نیاز باید یک هزار و ۵۰۰ تا ۲ هزارتن باشد.

رئیس اتحادیه بارفروشان درباره آینده بازار پیاز گفت: هفته آینده ۵ هزارتن پیاز وارداتی در بازار توزیع می شود که این امر در تعادل و آرامش بازار بی تاثیر نیست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.