آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
5بازدید

تعمیرات اساسی هواپیماها برای سفرهای نوروزی

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه حدود ۱۶۰ هواپیمای مسافری‌ فعال و عملیاتی است، گفت: شرکت‌های هواپیمایی معمولا ماه‌های بهمن و اسفند، تعمیرات سنگینشان را انجام می‌دهند تا برای ایام نوروز، هواپیماهایشان را به چرخه پروازی برگردانند.

تعمیرات اساسی هواپیماها برای سفرهای نوروزی

به گزارش «تابناک»، محمد محمدی‌بخش در گفت‌وگو با ایسنا درباره پروازهای تعطیلات نوروزی توضیح داد: برنامه‌ریزی برای پرواز شرکت‌های هواپیمایی خارجی، شرکت‌های هواپیمایی ایرانی به مقصد خارج و شرکت‌های هواپیمایی ایرانی به مقاصد داخل کشور در حال انجام است؛ درخواست‌ها آمده و در حال بررسی هستیم تا با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک و مسیرهای پروازی و تقاضای سفر، علاوه‌بر پروازهای عادی که داریم، به‌صورت فوق‌العاده یک برنامه کامل نوروزی ارائه دهیم.

وی درباره ظرفیت طرح نوروزی در بازه ۲۴ اسفند تا پایان تعطیلات بیان کرد: سال گذشته بیش از دو میلیون نفر در این بازه جابه‌جا شده و با توجه به ماه مبارک رمضان اگر تغییری در روند سفرها نباشد، ظرفیت به اندازه سال گذشته است؛ مگر اینکه تقاضای سفر کاهش یا افزایش پیدا کند.

معاون وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به اینکه آیا تا پایان سال، هواپیماهای تعمیرشده به ناوگان هوایی بازمی‌گردند، گفت: شرکت‌های هواپیمایی معمولا ماه‌های بهمن و اسفند، تعمیرات سنگینشان را انجام می‌دهند تا برای ایام نوروز و دوران پرتقاضا، هواپیماهایشان را به چرخه پروازی برگردانند.  

محمدی‌بخش درباره ناوگان فعال نیز خاطرنشان کرد: در حال حاضر کل هواپیمای فعال ما ۱۷۵ فروند است و حدود ۱۶۰ هواپیمای مسافری‌مان هم فعال و عملیاتی هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۰ ۰۹:۲۴

امسال رمضان است سفر زیاد نمیشه رفت

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۱۰ ۰۸:۳۵

والا ما که بلیطی ندیدیم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.