رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
6بازدید
۲۱۰

سه هزار و دویست و هشتاد و هشتمین بسته ویژه خبری «تابناک»

وزیر اقتصاد: سال آینده بر بی‌ثباتی ارزی غلبه می‌کنیم / کاهش بهای دلار پس از اعلام توافق ایران و سعودی / احمد خاتمی: ما با نوروز مخالف نیستیم، منتها نوروز اسلامی

در بسته خبری امروز «تابناک» تیتر‌هایی مانند آیت الله علوی بروجردی: جوان‌های نسل جدید، دنبال هر کسی می‌روند، غیر از ما / دستگیری یک بلاگر در ماجرای مسمومیت دانش آموزان / نماینده چابهار: کسانی که قبل از انتخابات می‌گفتند تاثیر تحریم‌ها فقط ۲۰ درصد است، الان که پست‌های مختلفی کسب کردند، همه چیز را به تحریم نسبت می‌دهند و... را می‌خوانید.

وزیر اقتصاد: سال آینده بر بی‌ثباتی ارزی غلبه می‌کنیم / کاهش بهای دلار پس از اعلام توافق ایران و سعودی / احمد خاتمی: ما با نوروز مخالف نیستیم، منتها نوروز اسلامی

«تابناک» هر روز سعی دارد با انتخاب تیتر‌هایی از حوزه‌های مهم خبری به خصوص سیاسی و اقتصادی، شما را در جریان اخباری مهم و اثرگذار قرار دهد که قطعا باید شنیده و خوانده شوند. در این بسته خبری، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی و اوضاع اقتصادی کشور انداخته می‌شود که مخاطبان با مطالعه آن به رهیافت‌های مهمی از سیر وقایع اثرگذار کشور دست خواهند یافت.

علم‌الهدی: مشکلات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و بحران ارزی از فتنه دشمن است
علم‌الهدی تصریح کرد: امروزه از مشکلات فرهنگی و اجتماعی گرفته تا مسائل اقتصادی و حتی بحران‌های امنیتی، از بحران ارز گرفته تا ناامن سازی فضای زندگی مردم، همگی برخاسته از یک فتنه و توطئه دشمن است. این‌ها نباید بهانه‌ای شود که ما از نظام ناامید شویم، زیرا اگر حجم توطئه‌ها و بحران‌های شبانه‌روزی و بی‌وقفه دشمن را در نظر بگیریم، دیده انصاف این است که نظام در مدیریت عرصه زندگی جامعه در تاریخ ۴۳ ساله اخیر موفق عمل کرده است.


آیت الله علوی بروجردی: جوان‌های نسل جدید، دنبال هر کسی می‌روند، غیر از ما
آیت الله علوی بروجردی گفت: این‌ها مردمی بودند که دایم به دنبال ما می‌آمدند و در هر کاری کنار ما بودند... سعی کنیم از این به بعد با این مردم رفیق باشیم و ارتباط داشته باشیم. خدا می‌داند آن بچه‌ای که رفته و مسیحی شده، مسئولیتش را از دوش من برنمی‌دارند. این بچه شیعه است. من باید او را برگردانم. من حق ندارم او را رها کنم. توجه داشته باشیم، ما در این لباس، از طرف حضرت برای کار در بین مردم مأموریت داریم، مأموریت ما هم تکفل آل محمد (ص) است. هر کسی به فراخور قدرت و توان و محدودۀ خودش جواب دارد، بسم‌الله. اما اگر جواب نداشته باشیم چه؟! کسانی قبل از ما بودند، که خداوند غریق رحمت کندشان، در هر رده‌ای، مرجع یا مدرس یا واعظ یا امام جماعت، هرچه بودند این میراث را به دست ما رساندند. اما آیا ما می‌توانیم این میراث را به دست نسل‌های بعدی برسانیم؟ الان جوان‌های نسل جدید اصلاً ارتباطی با ما دارند؟ ما برای آن‌ها بیگانه هستیم. دنبال هر کسی می‌روند غیر از ما؛ چرا؟ جاذبۀ ما چه شد؟ امام‌ جماعت مسجد محل قطب مردم بود. مردم برای او می‌مردند. ما این روز‌ها را دیده‌ایم. پدر من در تهران سی چهل سال امام جماعت بود. دیگران را هم دیده بودیم که مردم برایشان چه می‌کردند. دخترانی هم که حجاب کامل نداشتند، سراغ امام‌ جماعت می‌آمدند و مساله می‌پرسیدند. ما الان فقط اصرار داریم که این دختر حجاب خود را درست کند، در حالی که اصل عقاید او رفته است! اعتقاد یک داستان است، عمل یک داستان دیگر. عمل در رتبۀ بعد از اعتقاد است. اعتقاد لطمه خورده است. ما در انتقال این میراث به نسل بعد مشکل داریم، چون به این نسلی که در زمان ما هستند، نتوانستیم این میراث را منتقل کنیم.


کاهش بهای دلار پس از اعلام توافق ایران و سعودی
بهای هر دلار آمریکا در روز جمعه اسفند در بازار آزاد ۴۸ هزار و ۸۵۰ تومان تعیین شده و به فروش می‌رسد. از ساعاتی پیش و با اعلام رسمی آغاز روابط ایران و عربستان، نرخ دلار در بازار غیررسمی باز هم کاهشی گشت و وارد کانال ۴۸هزار تومان شد. آغاز روابط ایران و عربستان خصوصا با نقش‌آفرینی چین می‌تواند مبدا تحولات مثبت و مهمی در منطقه باشد. /اقتصاد آنلاین

احمد خاتمی: ما با نوروز مخالف نیستیم، منتها نوروز اسلامی
احمد خاتمی خطیب موقت نماز جمعه گفت: ما با نوروز مخالف نیستیم و نخواهیم بود. منتها نوروز اسلامی، نوروزی که با مقلب القلوب و الابصار همراه باشد. به همه به خصوص جوانان می‌گوییم که دنبال شادی بخردانه باشند. شادی که عقل بگوید بارک الله، چهارشنبه سوری که می‌توان آن را چهارشنبه سوزی نیز نامید از اقدامات نابخردانه است.

دستگیری یک بلاگر در ماجرای مسمومیت دانش آموزان
تسنیم نوشت: یکی از فعالان اینستاگرامی شهر ارومیه که در اتفاقات اخیر، دنبال التهاب‌آفرینی میان مردم بود، توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) بازداشت شد. این خبرگزاری نوشت: روز گذشته و در ادامه برخورد قاطع با برهم‌زنندگان امنیت روانی مردم در فضای مجازی، یکی از بلاگر‌های اینستاگرامی با بیش از ۷۰۰ هزار دنبال‌کننده از سوی سربازان گمنام امام زمان (عج) بازداشت شد. به‌ دنبال این بازداشت، صفحه اینستاگرامی این بلاگر نیز مسدود و تمامی پست‌های وی حذف شد. این بلاگر، در مدت فعالیتش ضمن توهین به قشرهای مختلف جامعه از خبرنگار تا مأموران انتظامی، در اتفاقات اخیر جامعه نیز دنبال التهاب‌آفرینی و برهم زدن فضای روانی بود.

نماینده چابهار: کسانی که قبل از انتخابات می‌گفتند، تاثیر تحریم‌ها فقط ۲۰ درصد است؛ الان که پست‌های مختلفی کسب کردند همه چیز را به تحریم نسبت می‌دهند 
معین‌الدین سعیدی: آمار‌ غلط و تحلیل‌های غیر واقعی را شاهد بودیم؛ اول که صورت مساله را پاک و بعد بحث روانی موضوع را مطرح نمودند و بعدا شروع کردند که از اساس نادرست بود. این تناقض ها، در پاسخگویی مسئولین دولتی باعث رنجش مردم شده است. ۲۵ شهر دچار مشکل شده و فقط نمی‌توان بحث‌های روانی و یا بحث «دشمن» را مطرح کرد. در اینکه دشمن وجود دارد و جنگ ترکیبی علیه ایران انجام می‌دهد، تردیدی نیست و خود مقام رهبری هم بار‌ها روی این مساله تاکید داشتند و گفتند که باید دشمن شناس باشیم و بتوانیم متناسب با دشمنی‌های دشمن، عملکرد خودمان را داشته باشیم؛ اما ایشان تعبیر دیگری هم دارند که «مگس در بستر زخم می‌نشیند» و زخم را که خودمان ایجاد کردیم. من معتقدم چنان موضوع دشمن وارد ادبیات سیاسی مسئولین اجرایی شده است که اگر آن را حذف کنیم، چیزی برایشان نمی‌ماند و نباید هر ضعفی که خودمان داریم، به آن سوی مرز نسبت دهیم. صد درصد دشمن حضور دارد و کارش دشمنی است، اما عملکرد ما و مسئولین کجاست؟ کسانی که قبل از انتخابات، انتقاد داشتند که تاثیر تحریم‌ها فقط ۲۰ درصد است، الان که پست‌های مختلفی کسب کردند، همه چیز را به تحریم نسبت می‌دهند که پاک کردن صورت مساله است؛ بنابراین، متناسب با این حجم مسمومیتی که اتفاق می‌افتد، باید خودمان را جای خانواده‌ها قرار دهیم. با توجه به پایمردی سربازان امنیت کشور، ما تقریبا تنها کشور امن منطقه هستیم لذا با این ضرایب امنیتی بالا پذیرفته نیست که این اتفاق تا این حد بتواند باعث نگرانی خانواده‌ها شود، ولی هنوز نتوانیم کاری انجام دهیم. البته نباید فراموش کنیم، هر گونه گمانه زنی اشتباه و ایجاد التهاب در جامعه هیچ کمکی به حل موضوع نخواهد کرد.

دلخوش، نماینده مجلس: هر کسی گفته مشکلات اقتصادی ارتباطی با تحریم‌ها ندارد بیخود گفته
سید کاظم دلخوش درباره این‌که گفته می‌شود، دولت برای اداره کشور در سال جدید باید تغییراتی در تیم اقتصادی خودش داشته باشد، بیان کرد: از اول حرفم همین بود. آقای رئیس جمهور صادقانه کار می‌کند و زحمت می‌کشد، اما با بخشی از این تیم مخصوصاً تیم اقتصادی به نظرم کارش بسیار سخت است. این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ما از روی دلسوزی می‌گوییم، دلمان می‌خواهد دولت موفق و مملکت آباد شود. ما هم این شرایط را نمی‌پسندیم. وی در خصوص این‌که عمده اشکالات موجود در بازار چیست، بیان کرد: یک بخشی از این مشکلات نتیجه تحریم‌هاست و نباید کتمان کنیم و حواشی که این مدت پیش آمد یک مقدار دامن زد. محل مبادلات ارزی ما کشور‌های همسایه بود؛ چرا جلویش را گرفتند؟ این دیگر چه ربطی به آمریکا دارد که از آن سر دنیا می‌آید و دخالت می‌کند؟ این‌ها بازمی‌گردد به تحریم‌ها، اما ضعف مدیریت در اقتصاد را هم نباید کتمان کرد، دلخوش درباره این‌که برخی در گذشته عنوان می‌کردند، مشکلات اقتصادی ارتباطی با تحریم‌ها ندارد، گفت: هرکسی گفته بیخود گفته است.


واکنش سخنگوی دولت خاتمی به ازسرگیری روابط تهران ـ ریاض
عبدالله رمضان زاده سخنگوی دولت خاتمی در توئیتی به ازسرگیری روابط تهران-ریاض واکنش نشان داد. وی در این باره نوشت: توافق ایران و عربستان گامی موثر برای امنیت منطقه‌ای است. بیش باد. گفتنی است، پس از انجام چند روز مذاکرات فشرده میان دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران با همتای سعودی خود در شهر پکن، امروز توافق حاصل شده برای ازسرگیری روابط میان دو کشور، طی مراسمی با امضا بیانیه مشترک میان ایران، عربستان سعودی و چین رسما اعلام شد. 

وزیر اقتصاد: سال آینده بر بی‌ثباتی ارزی غلبه می‌کنیم
وزیر اقتصاد تصریح کرد: در سال آینده به بی ثباتی ارزی غلبه می‌کنیم؛ هرچند این موضوع با شرایط تحریم‌های خارجی و هجمه‌های دشمن که برای ما وارد می‌شود، دشوار است. سید احسان خاندوزی، شب گذشته در جلسه گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان هرمزگان که با حضور مهدی دوستی استاندار هرمزگان برگزار شد، اظهار کرد: صادرات و ارزآوری کشور این روز‌ها بر شانه‌های فعالان اقتصادی است که امیدوارم چه در وزارت اقتصاد و چه در سایر نهاد‌ها با برطرف کردن موانع بتوان بستر فعالیت آن‌ها را فراهم کرد. وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: تلاش دولت سیزدهم این بوده که به سوی پیشرفت و تحقق اهداف حرکت کند که البته با توجه به مسائلی که در شش ماه گذشته رخ داده، در پایان سال با اتفاقات ناگواری برای مردم و فعالین اقتصادی روبه رو شدیم؛ از جمله تلاطم نرخ ارز و افزایش تورم که رسیدن به اهداف را دشوار کرد. خاندوزی خاطرنشان کرد: این اتفاقات و مشکلات در حوزه اقتصاد با یک دست حل نمی‌شود و نیاز به شما به عنوان مهم‌ترین بازیگران اقتصاد است. معتقدم که با یک الگو نمی‌توان کل کشور و کل فعالیت‌های اقتصادی را مدیریت کرد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۱ ۱۴:۱۶

کدومشون عرض یا ارض یا ارز؟ به خدا اگر تفاوتش رو بدنی

رضایی۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۲۳:۵۴

سللا، دلار را از صرافی آقای رییسی با پنچ هزار تومان بخریند ور ، فقط پنچ هزارتومان ، ارزانتر از همه جا

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۷:۰۶

آقایان وزیر وکلا دولت شما بجز وعده و وعید چه پرونده دارید گفتید دلار را ۵هزار تومان میکنید شصت هزار تومان شد کلا مردم را بازیچه کردید

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۶:۵۹

نوروز یک جشن ملی وباستانی است و ربطی به اسلام ندارد درضمن درچند کشور دیگر از جمله چین هم این جشن را میگیرند که مسلمان نیستند

محمد۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۶:۳۲

ای کاش خاندوزی همراه جمله مششعع خود یک "ان شاء الله" میگفت تا شاید به برکت اسم خداوند این وعد ه مانند وعده‌های قبل بالعکس نتیجه نمیداد خسته شدیم از وعده‌های خوش آب و رنگ و نتیجه خلاف وعده‌ها انگار همه انتظار دارند مسوولین وعده دهند و الساعه خلاف آن در جامعه اتفاق افتد. پناه می‌برم به خدا از شر وعده‌های مسوولین.

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۵:۳۷

من به دولت رئیسی ایمان دارم و انشاء الله در آینده نزدیک به دست توانای این مرد شاهد آب شدن یخ بین ایران و آمریکا خواهیم بود

ایشان دستان جادویی دارند
حل کرونا / حل کارخانه های بسته شده / افزایش تولید / درست شدن ارتباط ایران و عربستان / کاهشی شدن دلار

و در آینده حل تورم افسارگسیخته برای همیشه و حل برجام و رابطه با آمریکا

تا کور شود چشمانی که بخواهد نبیند موفقیت ایشان را
فعلا ایشان مشغول خرابکاری ها و گنده کاری های دولت قبل است

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۵:۳۲

می خواستم به آیت الله خاتمی بگم ما می توانیم چهارشنبه سوری اسلامی هم داشته باشیم
لطفا ما را در این زمینه راهنمایی فرمایید
با تشکر

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۵:۲۷

شریعتمداری از وقتی زمسان سخت معکوس و به ایران بازگشت خورد پیداش نیست و افاضاتی از او نمی شنویم

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۵:۲۶

یا شیخ در مورد نوروز اسلامی بیشتر توضیح بدهید ما متوجه نشدیم

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۵:۰۸

با این حرف خاندوزی ، خوندن دورکعت نماز وحشت واجب شد

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۵:۳۹

در رکعت اول یک مرتبه سوره حمد و دو مرتبه سوره توحید (قل هو اللَّه) و در رکعت دوم یک مرتبه سوره حمد و ده مرتبه سوره تکاثر را خوانده و بعد از سلام نماز بگوید: « اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّدٍ وَ ابْعَثْ ثَوابَها اِلی قَبرِ فلان بن فلان (به جای فلان بن فلان، نام میت و پدرش را بگوید)»

در رکعت اول بعد از حمد، یک مرتبه آیه الکرسی و در رکعت دوم بعد از حمد، ده مرتبه سوره قدر بخواند، و بعد از سلام نماز بگوید: « اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمدٍ وَ آلِ مُحمدٍ وَ ابْعَثْ ثَوابَها اِلی قَبرِ فلان بن فلان». (به جای فلان بن فلان، نام میت و پدرش را ببرد)

مجید۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۴:۳۷

آقای احمد خاتمی تو اول مسلمان بودن خودت را ثابت کن بعد درباره اسلام افاضات کن .

و ب ا۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۳:۲۰

راستی موضع ما در مورد یمن چی شد؟

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۳:۵۵

دلار60 تومنی
باعث فراموشی یمن شد

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۳:۱۹

بجر فرمایش آقای علوی بروجردی بقیش همه حرفا پوچ

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۲:۱۰

علم الهدی:امروزه از مشکلات فرهنگی و اجتماعی گرفته تا مسائل اقتصادی و حتی بحران‌های امنیتی، از بحران ارز گرفته تا ناامن سازی فضای زندگی مردم، همگی برخاسته از یک فتنه و توطئه دشمن است.
ولی در دولت قبلی، از بی عرضگی دولت روحانی بود!!!!

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۱:۵۳

جناب خاتمی یه کم تاریخ بخون. یا خوندی و...

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۱:۴۲

نوروژ اسلامی مگه مردم در نوروز زیبا و باستانی چکار منفی انجام میدادند که حالا اسلامیش کنید لطفا به فرهنگ و شعور مردم احترام بزارید در ضمن امسال همه تشریف میبریم خونه جناب خاتمی تا نوروز اسلامی رو متوجه بشیم حتما خرما خیرات میکنید بجای شیرینی

خوشنام۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۱:۴۲

آقا این همه از دولت انتقاد نکنید. دولت با توجه به امکاناتش خوب عمل کرده ! میگی نه ؟ یکی بیاد با شش کلاس سواد اگه تونست در حد این دولت ظاهر بشه بهش آفرین میگم

محمدخان۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۰:۴۶

آقای خاتمی شما چند نفرید که برای عید تصمیم میگیرید.عید برای ایرانی ها بوده....شما اگر ایرانی هستید نباید نظری داشته باشید.

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۰:۳۶

جناب خاتمی فقط در یک جمله نوروز غیر اسلامی را تعریف کنید.

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۰:۳۳

هرکس با نوروز ما مخالفه میتونه جمع کنه بره ازین مملکت...

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۳:۲۱

دقیقاااااااااااااااااااا

بانام۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۰:۲۲

آقای وزیر دولت دلار 60 تومان کرد توی پاچه مردم حالا دوباره ارزان می کنید خودتان جمعش می کنید و دوباره 70 می فروشید همان بلایی که در بورس اورید دوباره و دوباره دارید انجامش میدهید

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۳:۲۰

دقیقا همینطوره

بانام۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۰:۱۹

آقای خاتمی شما با همین چیز مخالفید البته برای خودتان نه برای مردم. فقط دوست دارید مردم گریه گزاری و کنند که بروند بهشت که شما وعده دادید کاش این بهشت هیچوقت وجود نداشت

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۰:۱۸

من هنوز نفهمیدم که آیا من نفهمم؟ بعضی ها چه فکر می کنند که می خواهند جای ما هم فکر کنند و تصمیم بگیرند مگر قرار است به جای من زندگی کنند یا به جای من در قبرم بخوابند؟ من عملی که شادم کند را انجام میدهد و به آن میگویم شادی اسلامی به دیگران هم مربوط نیست که در زندگی من دخالت کنند.

علی۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۰:۰۶

آقای وزیر بلانسبت اقتصاد کدام یک از حرفها و وعدههایت عملی شد که این بشود...تا حالا چکار می کرد وعدههای قبل از دولت فعلی که مدادی چه شد....

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۰:۰۰

جناب وزیر اقتصاد باید مثل زیر را به یاد شما آورد:
بزک نمیر؛ بهار میاد- کمیزه با خیار میاد!

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۹:۵۶

دلار مفت شد 48هزار تومان

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۹:۵۳

امثال احمد خاتمی در کنار بی تدبیری ها و گرانیها و نابودی محیط زیست و غیره از عوامل اصلی نارضایتی مردم هستند.
ضمنا هر چیزی را جلوی نوروز و ایران و ایرانی بذارید خرابش کردید.

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۹:۴۳

علم‌الهدی: مشکلات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و بحران ارزی از فتنه دشمن است


همه چیز که زیر سر دشمنه پس کارگزاران هنرشون چیه؟ فقط ثروت جمع کنن و بچه هاشونو بفرستن زندگی شاهانه در غرب داشته باشن؟ و هر کسی هم به فقر و فساد و گرونی و رانت خواری و اعتراض کرد بگن فتنه گره؟

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۹:۴۰

مخالف باش یا نباش مردم نوروز باستانی را با هر شرایطی جشن می گیرند حالا زاکانی مثل پارسال خیلی براش سخته بنر بنویسه نوروز باستانی فرخنده باد می نویسه چشن بهار!!!!!!!! از کی تا حالا جشن بهار داشتیم؟ ما جشن نوروز باستانی داشتیم که همزمان با آغاز بهار هست.

امیرعلی۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۹:۲۳

کنترل دلار چه ربطی به سال اینده داره ! اگر راهکاری دارید همین الان ارائه کنید .
نوروز اسلامی ! واقعا!
چرا هر مشکلی را ربط به دشمن می دهیم ؟ مشکلات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و بحران ارزی از فتنه دشمن است ! پس ما با این همه دبدبه و کپ کپه چی کار میکنیم ؟! همه چیز که دست دشمنه ؟ پس ما چجوری امنیت داریم ؟ چرا هیچ مشکلی را گردن نمی گیریم ؟ چرا مسئولان ، مسئولیت تصمیمات خودشان را بر عهده نمی گیرند و عذرخواهی و استعفا نمی کنند ؟

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۹:۱۳

افای احمد خاتمی آیا (( مقلب القلوب)) باید فقط برای مردمباشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بهنام۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۹:۱۲

48 ارزونه؟ مسافرت هاي اروپا شروع بيشه. كساني كه دلار 60 تومني را هم خريدارند. كارخونه دار و بازاري هستند.البته بازاري هم داريم از الان دارن روغن و برنج و ...جمع مي كنن برا فقراي تركش خورده گراني دلار...

عابدینی۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۹:۰۹

میگم با اعلام توافق ایران و عربستان نرخ دلار در عصر روز تعطیل که هیچ بازار و خرید و فروشی نبود از نظر رییس جمهور چطوریه افزایشش در روز تعطیل بخاطر انتشار خبرهای تنش زا کار دشمن بود کاهشش چطور؟

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۹:۰۱

بچه گول میزنید دلار از 25 به 50 کردید حالا دم از ثابت شدن میزنید خجالت هم خوبه

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۸:۵۰

انشالله با همه دنیا به توافق بریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۸:۴۷

آقای خاندوزی شما هیچ کاره ای و چیزی بلد نیستی! الکی شعار نده !

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۸:۳۹

نوروز اسلامی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۸:۳۵

جناب اقاي علم الهدي با اين حرفي که شما زده ايد پس اون روحاني بدبخت راست مي گفت که حتي اب خوردنمون هم به برجام وابسته است. از يک طرف جاي شکرش باقي است که داماد حضرتعالي رئيس جمهور شد تا شماها بفهميد چه خبره و دنيا دست کيه از طرف ديگه نمي دونم اون دنيا يا اين دني چجوري مي خواي جواب اين همه بدبختي و فقر و گراني تحميل شده به ملت به خاطر بي اطلاعي تو و امثال تو را جواب بدي

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۸:۳۴

اینقدر دلار رو شرطی و هیجانی نکنید. این به نفع دشمنان ایران است.

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۸:۳۲

احمد خاتمی چه فضیلتی دارد؟ آیا جوانها را به دین جذب می کند یا دفع ؟ هدفش چیست؟ یک ایرانی غیر مسلمان هم باید مقلب القلوب بگوید؟ دین خصوصی است بین انسان و خدا.

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۸:۳۰

اصول گرایان:

دیروز: درست است که روابط دیپلماتیک با کشورها لازم است ولی ما به هیچ عنوان نمی توانیم با این نوکران آمریکا و دشمنان قسم خورده ملت ما و قاتلان شیخ نمر رابطه داشته باشیم.

امروز: درست است که سعودی ها وابستگی هایی به آمریکا دارند و اشتباهاتی نیز بر علیه ما و شیعیان عربستان مرتکب شده اند ولی به هر حال رابطه دیپلماتیک با کشورها لازم است.

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۸:۲۶

احمد خاتمی: ما با نوروز مخالف نیستیم، منتها نوروز اسلامی
در روز نخست فروردین، روز اورمزد، اهورامزدا، آفرینش آسمان را آغاز کرد. بندهش[۱]
از سه هزار سال پیش از میلاد، در آسیای میانه قدمت نوروز و وجود این جشن به زمان‌های پیش از شکل‌گیری ایران و قبل از دوره مادها و هخامنشیان برمی‌گردد یه کم مطالعه کن

نیما۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۸:۲۱

بسیاری از سخنان آقای خاتمی موجب دوری هر چه بیشتر اقشار مختلف مردم بویژه جوانان از نظام می شود.

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۸:۱۲

اقای خاندوزی

امکان ندارد

امید۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۸:۰۹

مبارکه
انشا الله حج عمره ار سر گرفته خواهد شد

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۸:۰۹

علم‌الهدی: مشکلات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و بحران ارزی از فتنه دشمن است

از نظر ایشان دامادشان اصلا در هیچ زمینه ای نه مسیول است نه مقصر

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۸:۰۸

آقای علوی بروجردی کاملا صحیح می فرمایید. دمتان گرم که با شجاعت بیان کردین.

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۱۳:۱۷

عزیزم اگر من و شما بتوانیم در جامعه حرف بزنیم شجاعت است نه کسی که خودش از اصحاب قدرت است.

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۸:۰۱

رابطه با عربستان در دوران روحانی ننگ بود
که در دوره ی رئیسی به عزت تبدیل شد.

محمد۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۷:۵۶

علم الهدی دو سال پیش:مشکلات از بی عُرضگی دولت است. آدم انقدر دو رو داریم مگه؟

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۰ ۰۷:۴۷

با یک ستعفا ی دسته جمعی بخاطر وضعیت فلاکت بار اقتصادی مردم را خوشحال کنید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.