افزایش نیازمندان به کمک در افغانستان به ۲۸ میلیون
اداره هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل اعلام کرد شمار افراد نیازمند به کمکهای بشردوستانه در افغانستان طی سال جاری میلادی به ۲۸.۳ میلیون نفر رسیده است.

به گزارش تابناک به نقل از دانشجو، اداره هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل (اوچا) در گزارش اظهار داشت افراد نیازمند در افغانستان از 18.4 میلیون نفر در اوائل سال 2021 به 24.4 به میلیون نفر در سال 2022 افزایش یافت و اکنون نیز این رقم به 28.3 میلیون نفر رسیده است.
بر اساس گزارش اوچا، حدود 20 میلیون نفر در افغانستان با گرسنگی شدید مواجه هستند که از این میان شش میلیون نفر در یک قدمی قحطی قرار دارند.
بر اساس این گزارش که در وب سایت «ریلیف وب» منتشر شد، انتظار میرود حدود 875 هزار کودک در سال 2023 میلادی از سوء تغذیه شدید و 2.3 میلیون کودک همچنین 840 هزار زن نیز از سوءتغذیه متوسط رنج ببرند.
اوچا افزود اگر افغانستان وارد سومین سال خشکسالی شود، وضعیت مربوط به تغذیه ممکن است تا 20 درصد بدتر شود.
سازمان ملل خاطرنشان کرد با وجود اقدامات تحدیدی علیه زنان و دختران، اما موسسات امدادرسانی همچنان به ارائه کمکها متعهد هستند.
اداره هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل در افغانستان گفت موسسات امدادرسان از جامعۀ جهانی میخواهند که همچنان به کمکها به مردم افغانستان ادامه دهند
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
وقتی امریکا لود قدر ندونستن پس حالا نوش جانشان
در ایران 85 میلیون نفر!
پیامک فروشگاه رفاه آمده. خرید قسطی برنج وروغن و ...با اقساط 6 ماهه !
اونوقت کی محتاج به کمک هست؟
و عجیب اینکه افغانستانی ها در اماکن متبرکه موکب دارنددددددددددددد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!البته نیروی انسانی از آنها و هزینه از جیب ملت ایران
مرگ بر امریکا
در مورد ایران چیزی نگفتند.
اصولا چنین حکومتهایی کارشان به فقر و فلاکت کشاندن مردم است.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.