رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
6بازدید
۰

قدردانی دادستان مشهد ازمردم برای چهارشنبه‌سوری آرام

دادستان مشهد از همراهی مردم در برگزاری آرام چهارشنبه آخر سال قدردانی کرد.

قدردانی دادستان مشهد ازمردم برای چهارشنبه‌سوری آرام

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی،محمد حسین درودی گفت: امسال طبق مشاهدات میدانی و گزارش‌های واصله چهارشنبه سوری آرامی را پشت سر گذاشتیم و همراهیقدردانی دادستان مشهد از همراهی مردم در برگزاری آرام چهارشنبه آخر سال و همکاری شهروندان و رعایت قوانین و مقررات دربرگزاری  این مراسم قابل قدردانی و تشکر است.

وی افزود: با اقدامات پیشگیرانه انجام شده و همراهی مردم شاهد کاهش محسوس سوانح و حوادث ناگوار در این شب در سطح شهر بودیم.

دادستان مشهد گفت: دستگاه‌ها و مسوولان مربوطه از جمله نیرو‌های انتظامی، امنیتی، قضایی و نیز نیرو‌های خدمات‌رسان نظیر آتش نشانی و اورژانس نیز با آمادگی خوبی، خدمات لازم را به شهروندان ارایه کردند که جای قدردانی دارد.

درودی خاطرنشان کرد: با معدود افرادی نیز که آسایش و آرامش مردم را به مخاطره انداخته بودند، برخورد‌های قانونی لازم صورت گرفت.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.