آخرین خبرسناتور آمریکایی: سرمایه‌مان را به خاورمیانه نفرستید
2بازدید

روسیه دادگاه بین‌المللی درباره اوکراین برگزار می‌کند

واسیلی نبنزیا سفیر روسیه در سازمان ملل گفت که کشورش برای برگزاری دادگاهی بین‌المللی درباره اوکراین آماده می‌شود.

روسیه دادگاه بین‌المللی درباره اوکراین برگزار می‌کند

به گزارش «تابناک» به نقل از اسپوتنیک، نبنزیا جمعه به وقت محلی اظهار کرد: یک دادگاه بین‌المللی در روسیه وجود دارد که اکنون فعال بوده و در حال جمع‌آوری اسناد و شواهد و شهادت است.

وی افزود: آمادگی برای ایجاد و آغاز یک محکمه بین‌المللی بر اساس حقوق بین‌المللی جریان دارد.

این اظهارات پس از آن بیان شد که دیوان کیفری بین‌المللی روز جمعه ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری و «ماریا لووفا بلوفا» کمیسیونر حقوق کودکان روسیه را به جنایت جنگیِ اخراج غیرقانونی کودکان از اوکراین متهم و حکم جلب آنها را صادر کرد.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا گفت که پوتین مرتکب جنایت جنگی شده و تصمیم دادگاه کیفری بین‌المللی برای جلب وی قابل توجیه است.

اما روسیه اتهام ارتکاب جنایت جنگی را رد کرده و تصمیم دادگاه کیفری بین‌المللی را ظالمانه، بی‌ارزش، بی‌معنی و بی‌اعتبار توصیف کرد.

چندی پیش اورسولا فون درلاین رئیس کمیسیون اروپا از ارائه طرحی شامل ایجاد یک دادگاه تخصصی با حمایت سازمان ملل به منظور آنچه وی «تحقیق و محاکمه جنایت تجاوزگری روسیه» خواند، خبر داد.

دیمیتری پسکوف سخنگوی کاخ کرملین در واکنش به این طرح گفت که تشکیل دادگاه بمنظور تحقیقات پیرامون اقدام‌های روسیه در اوکراین مشروعیت ندارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۷ ۱۱:۴۹

مثل ما که مقامات امریکا واروپارا تحریم کردیم .از ما یاد گرفته .ای خدا این دیکتاتورها چقدر احمقند .

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۷ ۱۰:۳۷

بین المللی!!!!!؟
،فقط با شرکت روسیه و کره شمالی

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۷ ۰۸:۲۸

چند کشور از کشورهای دنیا عضو این دادگاه بی المللی هستند ؟چهارتاشو نام ببر

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۷ ۱۲:۲۷

ایران - کره شمالی- چین و سوریه

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۷ ۰۸:۲۶

معلومه روسیه از کجا می سوزد که به مهملات روی آورده است ..........

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۷ ۰۸:۲۴

خیلی خنده داره))) درست مثل تحریم کردن جو بایدن که به اشتباه پدر جو بایدن را تحریم کرده بودند.

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۷ ۰۸:۲۰

خیلی پر رو هستن این روسها

ناشناس۱۴۰۱/۱۲/۲۷ ۰۸:۰۹

از کی تا حالا متجاوز صلاحیت برگزاری دادگاه داره ؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.