رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
0بازدید
۱

ایران هتک حرمت قرآن کریم در دانمارک را محکوم کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه اقدام هتاکانه گروهی افراطی در دانمارک در اهانت مجدد به ساحت مقدس قرآن کریم بویژه در ماه مبارک رمضان را محکوم کرد.

ایران هتک حرمت قرآن کریم در دانمارک را محکوم کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از وزارت امور خارجه،، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه، ضمن هشدار نسبت به تکرار و افزایش اهانت به قرآن محکومیت اقدام هتاکانه گروهی افراطی در دانمارک در اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم و مقدسات دینی مسلمانان در برخی کشور‌های اروپایی، سکوت مدعیان حقوق بشر در برابر اینگونه اقدامات را تقبیح کرد و افزود: چنین رویکرد‌هایی زمینه ساز نفرت پراکنی، افراطی گری و ترویج خشونت است که صلح و همزیستی مسالمت آمیز انسان‌ها و امنیت جهانی را با خطر مواجه خواهد کرد.

کنعانی چشم پوشی در برابر جسارت‌های اخیر به نام حقوق بشر را کاملا مغایر با حقوق بشر جهانشمول و اصیل دانست و خاطر نشان کرد: جمهوری اسلامی ایران و کشور‌ها و ملت‌های مسلمان از مقامات کشور دانمارک انتظار دارند با مسئولیت پذیری و لغو مجوز‌های این قبیل هتک حرمت‌ها و نفرت پراکنی‌ها، از تکرار اینگونه نمایش‌های موهن به بهانه آزادی بیان جلوگیری نمایند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۱/۰۸ ۰۸:۴۸

خدا لعنت کنه کسانی را که با عملکرد غلط شان باعث چنین حوادثی میشوند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.