آخرین خبرحمید علیدوستی؛ مردی در سکوت
4بازدید

پسر نتانیاهو محکوم شد

پسر نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ارتباط با پرونده شکایت یک نماینده زن پارلمان این رژیم از او به پرداخت غرامت محکوم شد.

پسر نتانیاهو محکوم شد

به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین،  رسانه‌های رژیم صهیونیستی از بازداشت پسر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم در ارتباط با شکایت یک نماینده زن سابق کنست از او خبر داد.

بر اساس گزارش این رسانه‌ها، دادگاهی در سرزمین‌های اشغالی «یائیر نتانیاهو» را در ارتباط با پرونده شکایت یک عضو زن پارلمان رژیم صهیونیستی و به اتهام افترا به پرداخت هفت هزار شِکِل محکوم کرد.

به گفته رسانه‌های عبری، خانم «استاو شفیر» در سال ۲۰۲۱ از پسر نتانیاهو به علت انتشار افترا و همچنین آزار جنسی به دادگاه شکایت کرده بود.

محکوم شدن پسر نتنایاهو به پرداخت هفت هزار شکل در حالی است که استاو شفیر از دادگاه رژیم صهیونیستی خواسته بود که پسر نتانیاهو را به پرداخت غرامت ۱۴۳,۶۰۳ شِکِل و ۱۲۰,۰۰۰ شِکِل دیگر بابت بابت آزار جنسی محکوم کند.

این خبر در حالی است که تحلیلگران و مخالفان نخست وزیر رژیم صهیونیستی بر این باورند که علت اصلی تلاش نتانیاهو برای ایجاد تغییرات قضائی و محدود کردن اختیارات سرویس‌های قضائی این رژیم، فرار او و نزدیکانش از دادگاهی شدن به اتهام فساد است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.