آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
2بازدید

حمله خونین به پیش دبستانی در برزیل

به گفته مقامات، یک مهاجم ۲۵ ساله روز چهارشنبه به یک پیش دبستانی در جنوب برزیل حمله کرد و چهار کودک را با یک سلاح شبیه تبر کشت و سپس خود را به پلیس تسلیم کرد.

حمله خونین به پیش دبستانی در برزیل

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از خبرگزاری فرانسه، پلیس و مقامات دولتی در ایالت سانتا کاتارینا گفتند که این مرد همچنین چهار کودک دیگر را در حمله صبحگاهی در شهر بلومناو زخمی کرده است.

پلیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که وی سپس خود را به ایستگاه پلیس ایالتی تحویل داد و دستگیر شد.

یک منبع دولتی به خبرگزاری فرانسه تأیید کرد که چهار قربانی کودک شامل سه پسر و یک دختر بین پنج تا هفت سال بودند.

رسانه‌های برزیلی گزارش دادند که سلاح مورد استفاده شبیه یک تبر بوده است.

«جورجینیو ملو» فرماندار سانتا کاتارینا به دلیل این حمله وحشتناک سه روز عزای عمومی در این ایالت اعلام کرد.

خشونت در مدارس در سال‌های اخیر در برزیل افزایش یافته است.

هفته گذشته یک پسر ۱۳ ساله در مدرسه‌ای در سائوپائولو با چاقو یک معلم را کشت.

در ماه نوامبر، یک تیرانداز ۱۶ ساله در دو حمله به دو مدرسه در جنوب شرقی شهر آراکروز، در ایالت اسپیریتو سانتو، چهار نفر را کشت و بیش از ۱۰ نفر را زخمی کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۱/۱۷ ۰۷:۵۷

حداقل یک مدرسه رفت و خودشم تسلیم کرد………………………

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.