آخرین خبرسربازان آمریکا و اسرائیل دیگر ‌در امان نخواهند بود
0بازدید

جوابیه سازمان انتقال خون به یک خبر

بنابراين هر خبري تحت عناويني چون واردات خون كذب محض بوده و آنچه تحت اين عنوان در اين گزارش مطرح شده، اقلامي را شامل می شود كه توضيح آن ذيل عنوان تعرفه، در سايت گمرك آمده که بهتر است تفسير آن نيز به آن ارگان محترم واگذار شود.

پس از انتشار خبری در "تابناک" روابط عمومي و امور بين الملل سازمان انتقال خون ایران جوابیه ای ارسال نموده است که به شرح زیر می آید:

با سلام و احترام،

در خصوص گزارش مندرج در آن سايت با عنوان «از واردات خون تا صادرات آدامس» به نقل از روزنامه آرمان در تاريخ 4/6/89، به اطلاع مي‌رساند، در خصوص تأمين خون و فرآورده هاي خوني مورد نياز بيماران هيچ گاه مقوله‌اي به نام واردات خون در كشور مطرح نبوده است.

چه از سال 1353 به بعد كه سازماني به نام سازمان انتقال خون به عنوان تنها متولي توليد خون و فرآورده‌هاي خوني در كشور تأسيس شد و چه پيش از آن كه هلال‌احمر ( شير و خورشيد سابق) و بيمارستانها خون مورد نياز بيماران را تأمين مي‌كردند.

اين موضوعي نيست كه بر هموطنان عزيز پوشيده باشد.چطور ممكن است كه كشوري با فرهنگي زبانزد و سراسر ايثارو فداكاري، نيازي به واردات خون داشته باشد؟!

سازمان انتقال خون ايران نيز به چنين همراهان فداكاري، كه بدون هيچ چشمداشت مادي صرفاً براي نجات جان انساني دردمند خون خود را اهدا مي كنند، افتخار مي‌كند.

بنابراين هر خبري تحت عناويني چون واردات خون كذب محض بوده و آنچه تحت اين عنوان در اين گزارش مطرح شده، اقلامي را شامل می شود كه توضيح آن ذيل عنوان تعرفه، در سايت گمرك آمده که بهتر است تفسير آن نيز به آن ارگان محترم واگذار شود.

لذا خواهشمند است مراتب به نحو مقتضي از سوي آن رسانه به اطلاع عموم رسانده شود.

دكتر محسن منشدي
مدير روابط عمومي و امور بين الملل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۰۷ ۱۵:۴۱

اين خونهائي كه آلوده بود و بيماران خاص استفاده كردند و دچار هپاتيت و ايدز شدند از كجا وارد شد؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۰۷ ۱۴:۴۹

خوني كه اين ملت ميده نيازي به

واردات نيست بغير از فراورده هاي دارويي كه عرضه توليدش را ندارند

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۰۷ ۱۳:۴۴

من که خیلی تحت تأثیر قرار گرفتم.

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۰۷ ۱۳:۳۴

مبحث خون وانتقال خون مبحث فنی وحساسی است لطفا در نوشتن اخبار مربوط به این اقدام خداپسندانه و نوع دوستانه دقت فرمایید .

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۰۷ ۱۳:۰۱

man nmidonam chera sazmane enteghale khon be in bozorgi to sakhtemane markazish khon nemigire.az tabnak khahesh mikonam in masalaro peygiri kone

امیر۱۳۸۹/۰۶/۰۷ ۱۲:۰۲

پس اون بدبختایی که چند سال قبل در اثر تزریق خون وارداتی آلوده به ویروس HIV مبتلا شدن رو چی می گن ؟
خجالت داره!

علي۱۳۸۹/۰۶/۰۷ ۱۱:۵۴

اقا ايناشايد خون وارد نكنن اما من چند ماه پيش به اين سازما خون دادم به من گفتن تو هپاتيت c داري من 400 هزارتومان خرج كردم تاز دكترا فهميدن من اصلا هپاتيت c ندارم شايد اين موضوع براي ديگران هم اتفاق افتاده باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۰۷ ۱۱:۳۰

والا ميگفتن يكي از راههاي انتقال ايدز به ايران تزريق خونهاي آلوده ي وارداتي از فرانسه بوده حالا چي شده...؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.