بازداشت عامل تیراندازی در یافت آباد
این متهم در تحقیقات اولیه به جرم خود و اخلال در نظم و امنیت شهروندان اعتراف کرد و در بازرسیهای اولیه سلاحی که متهمان با آن اقدام به تیر اندازی کرده بودند کشف شد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری فردی که با استفاده از سلاح گرم اقدام به تیراندازی و ایجاد رعب و وحشت در محله یافت آباد کرده بود، خبر داد.
سرهنگ محمد گودرزی در تشریح جزئیات این خبر گفت: حوالی ساعت ۲۱ روز ششم اردیبهشت ماه سال جاری خبری منبی بر درگیری چهار نفر در محله یافت آباد تهران دریافت شد. با حضور ماموران و انجام بررسیهای اولیه مشخص شد که سه نفر با استفاده از سلاح وینچستر اقدام به ایجاد رعب و وحشت در محله و درگیری با نفر چهارم بر سر جای پارک خودرو کرده و از محل متواری شدهاند.
وی با بیان اینکه این افراد با برهم زدن نظم عمومی باعث ایجاد رعب و وحشت شهروندان شدند، افزود: تیم عملیات کلانتری یافت آباد این پلیس با اقدامات فنی و پلیسی هویت هر سه نفر از افراد را شناسایی و با هماهنگی های قضائی به مخفیگاه متهمان مراجعه و موفق شدند یکی از این افراد را دستگیر کنند.
رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ تصریح کرد: این متهم در تحقیقات اولیه به جرم خود و اخلال در نظم و امنیت شهروندان اعتراف کرد و در بازرسیهای اولیه سلاحی که متهمان با آن اقدام به تیر اندازی کرده بودند کشف شد.
گودرزی خاطر نشان کرد: این متهم در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیر و پرونده و متهم به مرجع قضائی ارجاع شد و دستگیری سایر مرتبطین به پرونده و دو متهم متواری و کشف جزئیات پرونده در دستور کار قرار دارد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
عجب داستانی است
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.