آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
2بازدید

مادران غمگین فرزندان کوچکتر به دنیا می آورند

محققان موسسه کارولینسکا و کمیته پیشرفت روستایی بنگلادش با بررسی 720 زن بنگلادشی دریافتند که مادران غمگین یا مادرانی که در طول بارداری افسردگی و اضطراب رنج می برند فرزندان کوچکتر از حد نرمال به دنیا می آورند و در میان فرزندان این مادران خطر مرگ در کودکی بالاتر است.

دانشمندان بنگلادشی و سوئدی در تحقیقات خود نشان دادند که مادران با مشکلات افسردگی و اضطراب فرزندان کوچکتری به دنیا می آورند.

به گزارش مهر، محققان موسسه کارولینسکا و کمیته پیشرفت روستایی بنگلادش با بررسی 720 زن بنگلادشی دریافتند که مادران غمگین یا مادرانی که در طول بارداری افسردگی و اضطراب رنج می برند فرزندان کوچکتر از حد نرمال به دنیا می آورند و در میان فرزندان این مادران خطر مرگ در کودکی بالاتر است.

این دانشمندان اعلام کردند: مشکلات روحی مادر به خصوص اگر با شرایط فقر و یا وضعیت اجتماعی و اقتصادی پایین همراه باشد یکی از علل اصلی مرگ در کودکان است.

در این تحقیقات وضیعت روحی و اقتصادی 720 زن در دو منطقه روستایی نزدیک به هم در مدت 9 ماه بارداری رصد و علائم افسردگی و اضطراب در این مادران تا 6 تا 8 ماه بعد از زایمان آنها کنترل شد.

براساس گزارش تاپ نیوز یونایتد کینگ دام، نتایج این تحقیقات نشان داد که 18 درصد از زنان با تشخیص افسردگی و یک چهارم زنان با علائم اضطراب کودکانی کوچکتر از اندازه های طبیعی به دنیا آورده اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.