رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
7بازدید
۵۱

با چهارصد و سی و دومین روز از حمله روسیه به اوکراین

سرنگون کردن موشک مافوق صوت روسیه/ هشدار مسکو درباره درگیری تمام عیار آمریکا و روسیه/ نویسنده روس موافق حمله به اوکراین، ترور شد

چهارصد و سی و دو روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

سرنگون کردن موشک مافوق صوت روسیه/ هشدار مسکو درباره درگیری تمام عیار آمریکا و روسیه/ نویسنده روس موافق حمله به اوکراین، ترور شد

 سرنگون کردن موشک مافوق صوت روسیه

بین الملل تابناک: چهارصد و سی و دو روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

{$smarty_live_blog}

 سرنگون کردن موشک مافوق صوت روسیه

نیروی هوایی اوکراین مدعی شد، با سامانه‌ دفاع موشکی پاتریوت که جدیدا از آمریکا دریافت کرده، پیچیده ترین موشک روسیه را برای نخستین بار سرنگون کرده است.

به گزارش روزنامه نیویورک تایمز، این نخستین بار است که کی‌یف خبر از استفاده از سامانه ضدهوایی پیشرفته پاتریوت می‌دهد.

 امروز شنبه، نیروی هوایی اوکراین اعلام کرد، این کشور در روزهای گذشته با استفاده از سامانه ضدهوایی پاتریوت آمریکا که جدیدا تحویل گرفته برای نخستین بار پیچیده‌ترین موشک موجود در زرادخانه تسلیحات روسیه را بر فراز کی‌یف رهگیری کرده است.

ژنرال میکولا اولشچوک، فرمانده نیروی هوایی اوکراین گفت،  روز پنجشنبه این نیرو از سامانه آمریکایی پاتریوت برای سرنگون کردن یک موشک مافوق صوت کینژال که از سوی روسیه به سمت پایتخت اوکراین شلیک شد، استفاده کرده است.

ژنرال اولشچوک در بیانیه‌ای که در کانال او در پیامرسان تلگرام منتشر شد، نوشت: من یک اتفاق تاریخی را به مردم اوکراین تبریک می گویم. بله ما موشک بی نظیر کینژال را سرنگون کرده ایم.

هیچ یک از متحدان غربی اوکراین از جمله آمریکا، هنوز استفاده اوکراین از سامانه پاتریوت یا سرنگون کردن موشک مافوق صوت توسط این سامانه را تایید نکرده‌اند.

سامانه پاتریوت گران قیمت ترین سلاحی است که آمریکا، پشتیبان تسلیحاتی اصلی اوکراین، با هزینه حدودا ۱.۱ میلیارد دلار در اختیار اوکراین قرار داده است.

اوکراین از آغاز جنگ در خاک کشورش از پنتاگون درخواست کرده سامانه های پاتریوت را به آن تحویل دهد. کاخ سفید در ماه دسامبر این درخواست اوکراین را تایید کرد. ماه گذشته میلادی اوکراین تایید کرد، اولین بخش های سامانه‌ پاتریوت وارد این کشور شده است.

ژنرال اولشچوک گفت، ارتش اوکراین برای گزارش کردن استفاده از پاتریوت برای محافظت از امنیت عملیاتی صبر کرد. او از مردم خواست ضمن تلاش برای مقابله با موشک ها و پهپادهای روسی اطلاعات درباره سامانه‌های دفاع هوایی اوکراین را در اختیار کسی قرار ندهند.

او اظهار کرد: ما قطعا گزارش خواهیم داد چه چیزهای در چه زمان و مکانی و با چه چیزی سرنگون شده‌اند. همه چیز به وقت خودش گزارش خواهد شد.

موشک کینژال به معنی "خنجر" نسخه بهینه شده از موشک بالستیک کوتاه برد اسکندر است؛ موشکی که بر طبق طراحی‌اش از پرتابگر متحرک سوار بر کامیون از روی زمین شلیک می‌شود.

پرتاب این موشک ها از جنگنده در ارتفاع بالا به جای پرتاب آنها از زمین باعث می‌شود، آنها سوخت بیشتری برای رسیدن به سرعتهای بالاتر داشته باشند.

هشدار مسکو درباره درگیری تمام عیار آمریکا و روسیه

دیپلمات ارشد وزارت امور خارجه روسیه هشدار داد، مسکو و واشنگتن در مرز "درگیری مسلحانه تمام عیار" قرار گرفته‌اند.

به گزارش پایگاه راشاتودی، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه گفت، زمان آن رسیده که واشنگتن به فکر امنیت خود باشد.

ریابکوف در مصاحبه‌ای تلویزیونی بیان داشت، بعد از حمله پهپادی اخیر علیه کاخ کرملین که مسکو آن را به عنوان سوءقصد از جانب اوکراین و با پشتیبانی آمریکا برای ترور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه خواند، واشنگتن و مسکو در مرز یک جنگ گرم با یکدیگر قرار گرفته‌اند.

سرگئی ریابکوف در مصاحبه با تلویزیون کشورش گفت: ما تلاش نداریم نگذاریم روابطمان با آمریکا به ورطه یک درگیری مسلحانه تمام عیار سقوط کند. ما هم اکنون در مرز این ورطه هستیم.

ریابکوف مقام‌های واشنگتن را به سبب اتخاذ سیاست‌های روس هراسانه‌ای که در پیش گرفته‌اند به عنوان "مخالفان" و "دشمنان" روسیه توصیف کرد.

او خاطرنشان کرد: "خشم و نفرت واشنگتن نسبت به روسیه در وضعیتی که باید صادقانه به فکر امنیت خودش باشد توجیه ناپذیر است."

ریابکوف ادامه داد: در حال حاضر هیچ دیپلماسی واقعی نسبت به جنگ اوکراین به این سبب که آمریکا "روی تشدید هر چه بیشتر جنگ قمار کرده است" امکان پذیر نیست.

معاون وزیر امور خارجه روسیه خاطرنشان کرد، واشنگتن عادت دارد بیانات مقام‌های روسیه را کم اهمیت بداند و در این خصوص به صحبت‌های مطرح از سوی آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا درباره ادعای مسکو از بابت دست داشتن اوکراین در حمله پهپادی به کرملین اشاره کرد.

بلینکن به واشنگتن پست گفت: من به هر صحبتی که از سمتی کرملین مطرح می‌شود با تردید فراوان نگاه می‌کنم. ما تصمیم گیری درباره اینکه اوکراین چطور از خودش دفاع کند را به عهده اوکراین گذاشتیم.

ریابکوف خاطرنشان کرد، دولت آمریکا "با هر سیگنالی که از سمت مسکو می‌آید به عنوان یک عنصر از کارزاری برای انتشار اخبار دروغ رفتار می‌کند. روسیه به معنی واقعی کلمه حاضر است از هر ابزاری که در اختیارش هست" برای بازدارندگی در برابر تهدیدات علیه امنیت و ایمنی رهبرانش استفاده کند.

او همچنین بر این ادعای روسیه درباره اینکه واشنگتن نیز در کنار اوکراین در مسئولیت این حادثه شریک است، تاکید کرد. این در حالی است که کی‌یف دست داشتنش در این حمله را تکذیب کرده است.

ریابکوف خاطرنشان کرد، بیانیه‌های آنها در تکذیب دست داشتن‌شان در چنین حوادثی "دیگر قانع کننده نیستند" و یاد آور تلاش‌های آنها برای مقصر اعلام کردن ما از بابت بمبگذاری در خط لوله نورد استریم هستند.

مقام اطلاعاتی اوکراینی: در روسیه آدم کشتیم؛ باز هم می‌کشیم!

مقام اطلاعاتی ارشد اوکراین در مصاحبه‌ای با ادبیاتی توهین‌آمیز اعتراف کرد که در خاک روسیه آدم کشته و تا "پیروزی کامل اوکراین"، این کار را در همه جهان ادامه می‌دهد.

کریلو بوندانوف، رئیس اداره اصلی اطلاعات وزارت دفاع اوکراین در گفت‌وگو با یاهو نیوز مطرح کرد: ما مشغول کشتن روس‌ها بوده‌ایم و همچنان تا پیروزی کامل اوکراین، به کشتن آن‌ها در همه‌ جای جهان ادامه می‌دهیم.

او ادامه داد: روس‌ها از ۲۰۱۶ سعی دارند به من اتهام تروریسم وارد کنند؛ اما می‌خواهم با این شروع کنم که آنچه آن‌ها آن را «تروریسم» می‌نامند، ما آزادسازی می‌نامیم. این روند هم از آنجا شروع نشده که من تصمیم بگیرم در مسکو آدم بکشم؛ بلکه ریشه در تصمیم آن‌ها برای حمله به اوکراین در ۲۰۱۴ دارد.

اشاره این مقام اطلاعاتی اوکراین به حکم اخیر دادگاهی در مسکو است که برای بوندانوف حکم بازداشت صادر کرده است. او به ایجاد «جامعه تروریستی»، «کسب غیرقانونی سلاح توسط گروهی از افراد» و «دستیابی غیرقانونی به مواد منفجره توسط گروهی از افراد» متهم شده است.

او متهم شده که در خاک روسیه دست به حملات مرگبار و فجیع زده است. از اتهامات او می‌توان به بمب‌گذاری و ترور دختر الکساندر دوگین، نظریه‌پرداز راست افراطی در مرکز مسکو و همچنین انفجار پل «کرچ» اشاره کرد، پلی که تنها راه ارتباطی مستقیم روسیه با شبه‌جزیره کریمه است.

او در این گفت‌وگو از پرداختن به اتهامات خود شانه خالی کرد و گفت: به این مسائله نپردازید. تنها چیزی که می‌خواهم بگویم این است که ما مشغول کشتن روس‌ها بوده‌ایم و همچنان تا پیروزی کامل اوکراین، به کشتن آن‌ها در همه‌جای این جهان ادامه خواهیم داد.

سازمان اطلاعاتی تحت امر بوندانوف هرگز به شکل رسمی مسئولیت حملات برون‌مرزی را بر عهده نمی‌گیرد. این سازمان هم مانند سازمان اطلاعاتی خارجی رژیم صهیونیستی (موساد) در واکنش به وقایعی که احتمال دست داشتنش در آن‌ها می‌رود، با لحنی تهدیدآمیز اما گنگ و مبهم حرف می‌زند.

او همچنین درباره واکنش روسیه به برنامه اوکراین برای اجرای مجموعه‌ای از ضدحملات گسترده که قرار بوده در فصل بهار به وقوع بپیوندد، گفت: آن‌ها سعی دارند تسلیحاتی فراهم کنند تا در ضدحملات ما اختلال ایجاد کنند، اما حقیقت این است که ذخایرشان تقریبا صفر شده است.

او هم مانند اولکسی رزنیکوف، وزیر دفاع اوکراین تاریخ دقیقی برای ضدحملات اوکراین اعلام نکرد، اما مدعی شد که شبه‌جزیره کریمه «آزاد خواهد شد، زیرا بدون آزادسازی کریمه» پیروزی اوکراین ممکن نخواهد بود.

کریمه شبه‌جزیزه‌ای در جنوب اوکراین است که روسیه در سال ۲۰۱۴ آن را به خاک خود الحاق کرد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۲:۲۳

حالا مشخص شد کی ترریست واقعیه ناتو و آمریکا و دوستان یانکیش

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۰۹:۳۴

هژمونی آمریکا سابقه 100 ساله داره. روسیه هم خودش میدونه چه خبره و فقط الکی رجز میخونه. درگیری مستقیم با آمریکا برای روسیه مساوی است با درگیری با کل کشورهای متحد با آمریکا که تقریبا میشه تمام تسلیحات جنگی که در عالم وجود داره و این یعنی شکست در کمتر از یک ماه و نابودی کامل سیستم زوار در رفته روسیه.

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۰۸:۱۶

شکست روسیه حتمی است روسیه با تشکیل جبهه مقاومت مزدورانش برای حفظ منافع روسیه در قبال غرب تلاش میکند بخشی از دنیا را تحت استعمار خود درآورد اما بدون شک شکست این کشور حتمی است

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۰۷:۵۳

غربگدایی بد دردی است

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۰۷:۵۲

روسیه همین الان هم داره با امریکا می جنگه وگرنه چرا این همه سرباز امریکایی در این جنگ کشته شدند؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۰۷:۲۳

پوتین آبو بریزه اونجاش که می سوزه

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۶:۰۲

غرب زده ها بی تربیت و بی فرهنگ و بی ادب هستند

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۳:۵۸

سطح فهم یک غربگدا

امین۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۰۶:۰۰

جنگ اوکراین دام آمریکا برای روسیه و اروپابوده . نابودی روسیه و تضعیف اروپا اهداف آمریکا ازاین جنگ بود.

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۶:۰۱

یعنی حتی به اروپای متحد خودش هم رحم ندارد؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۰۱:۲۹

دم همتون گرم

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۰۰:۴۱

با یه مشت موشک مافوق صوت و....جلو تجهیزات عتیقه اوکراین کم آورده ، میخوات بره با آمریکا بجنگه !!! خخخخخخخخ
جالب نیست ، طرف صادر کننده تجهیزات نظامیه از نظر خودش ، افتاده به گدایی پهباد و موشک و.... واقعا کشورهایی که از روسیه تجهیزات نظامی میخرند ، فکرم می‌کنند!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۰۷:۵۲

اوکراین مدرنترین تجهیزات ناتو را در اختیار دارد تمام ماهواره ها و امکانات جاسوسی و اتاق های جنگ و فرماندهی ناتو هم در حال کمک و هدایت ارتش اوکراین هستند

رضا۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۰۰:۳۹

مزدور و نوکر بودن بد دردی است حاکمیت اوکراین به خاطر سرسپردگی به ا رباب دچار توهم خدا پنداری ارباب شده است پاتریوت یک سامانه بی ارزش کند است که هرگز نتوانسته موشک‌های یمن را هم سرنگون کند و جمعش کردن حالا ادعامی کند چون ساخت ارباب آمریکایی است موشک مافوق صوتی را که هیچ سلاحی در دنیاقادر به متوقف کردن آن نبوده و تکنولوژی اش فقط در اختیار ۳ تا ۵ کشور از جمله ایران است را سرنگون کرده که برای مطلعین نظامی سوژه خنده است اگرم سقوط کرده حتما نقص فنی داشته

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۴:۴۳

رضا جان سکته نکنی تو غرب واسه عشقت روسیه
بعید میدونم پوتین هم به انداره تو ناراحت شده باشه

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۰۰:۱۸

الحمدالله

عباس۱۴۰۲/۰۲/۱۶ ۲۳:۱۷

خدایی بدجور‌ آبروی پوتین رفت. این بود. روسیه یادش نره اگه با آمریکا دربیفته دیگه فقط جاولین سراغش نمیاد. لایتنینگ و رپتور اسپریت و ناوهای وحشی موسکو که هیچ کل روسیه رو با خاک یکسان میکنند جوری که حتی یک روس زنده نمونه. البته که مردم روسیه خودشون گرفتار این دیکتاتور شدند

حسین۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۸:۱۲

واضحه روسیه تکنولوژی نداره بعید میدونم موشک مافوق صوت باشه و به ۹ ماخ برسه کلا دیکتاتورا خالی بندی زیاد میکنن تو جنگ واقعی گندش در میاد

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۲:۲۶

آمریکا هم صدام رو سرنگون کرد هم طالبان رو بعد افغانی ها چون
خودشون طالبان رو دوست داشتند برگشتند

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۱:۰۸

اول به آمریکا بگو از پس طالبان بر بیاد و به اون شکل مفتضحانه از عراق فرار نکنه، روسیه پیش کش.

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۶ ۲۲:۱۰

اوکراین به محل تست سلاح های آمریکایی و روسی تبدیل شده

داریوش۱۴۰۲/۰۲/۱۶ ۲۲:۰۲

درود....آیا به نظر شما کشوری که دچار حمله خارجی می شود..حق ندارد آتش آورندگان هیزم آن جنگ را ترور کند...از نظر من باید آتش افروزان جنگ ها از بین برود..تا دنیا به صلح اندیشه کند

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۶ ۲۱:۲۸

مرگ بر پوتلر جنایت کار

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۶:۰۰

آفرین پوتین شجاع جنگاور که با غرب مرتد فاسد می‌جنگد

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۶ ۲۱:۲۴

مرگ بر اوکراین مرگ بر غربگدا

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۵:۵۹

اوکراینی شاید زیاد آبجو و عرق خوردی؟ چون عقلت ضایع شده افتاده به هذیان گفتن

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۲:۲۵

ناشناس ساندیس وطن رو بخور نه .. غربی هارو شاید ساتدیس بهتر بود

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۲:۰۴

پوتین به چه تکبتی افتاده نیروهای واگنر هم در حال فرار از باخموت هستند

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۰:۲۶

ساندیس خون ات افتاده پائین

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۶ ۲۱:۱۷

متجاوز و جنگ افروز کشوری است که در ۸۰۰ نقطه جهان پایگاه نظامی دارد در صورتی که با هیچکدام مرز مشترک ندارد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۵:۵۸

منفی زدم چون 800 نیست و 80 تاست
که 30 تاش هم جمع شده آمریکا از افغانستان و عراق هم بساطش رو جمع کرد و با ذلت فرار کرد

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۳:۵۶

هموطنان غربگدا حقیقت را هم توجیه می کنند

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۰۸:۴۵

اگر آن هشتصد پایگاه نظامی نبودند آلان همه دنیا استان های روسیه بودند.

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۶ ۲۱:۱۷

مافوق صوت؟؟؟؟روسیه مکه داره؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۵:۵۷

روسیه حتی فناوری هایپر سونیک ایران رو هم داره

خنجر زنگ زده۱۴۰۲/۰۲/۱۶ ۲۱:۰۷

آقا ننویسید شرقگداها میمرند از غصه....دار و ندارشون تزارها بودن و یه موشک دو ریالی کینژال اون رو هم با تیر کمون زدند انداختند!!!! ننویسید یه عده دار و ندارشون وابستگی به تزارهای ملعون شده! دروغی بنویسید اوکراین کامل تصرف شده و روسیه داره ورشو رو بمبارون میکنه آمریکا هم داره فرار میکنه. تابناک اگر شما هم عشق تزار نیستی میتونی منتشر بکنی

دقت۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۳:۳۸

به نظر میرسد اونقدر کاسه لیسی تزار رو کردی کوری هم به دردهای دیگر شما اضافه شده ناشناس عزیز. دقت بکن شفاف از داخل نوشته شده و نیازی نیست اگر دوستای شرقگدای شما به یک نفر قبلا گفتند آلبانی و خارج نشین بیای شلوغ بکنی. داداش فقط خودت و دوستات تمایلات تزاری دارید و عشق گدایی شرق و کمونیستها و تزار هستی. راستی شنیدم روسیه رسیده پشت دروازه های پاریس داره فرانسه رو میگیره....زنده باد شرقگدای نابینا

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۰۶:۱۹

تو که در شرق اروپا ( آلبانی) زندگی میکنی روی شرقگدایان عالم را سفید کرده ای. این صفت برازنده را ول نکن وگرنه . اربابانت ناراحت می شوند # شرقگدای آلبانی گدا

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۶ ۲۰:۵۵

لعنت بر پوتین و ارتش متجاوز اشغالگر روسی

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۵:۵۶

لعنت بر اوکراین صهیونیست کثیف کاتولیست کافر مرتد

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۶ ۲۰:۵۰

پوتین سوراخه
اسکندر سوراخه
کینژال سوراخه
کرملین سوراخه

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۵:۵۶

غربگدا چون مغزت آبکش شده داری این طور چرت و پرت می‌نویسی؟
روسیه هم درسته زیاد عددی نیست ولی از آمریکا قوی تر است

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۶ ۲۰:۴۹

ایول پاتریوت

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۵:۵۵

دروغ گفتند
پاتریوت نمی‌تواند موشک مافوق صوت را هدف قرار دهد

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۶ ۲۰:۴۸

یکی نیست به این روسیه ببو بگه :
آخه گلابی ! تو در مقابل اوکراین ، زائیدی ؛ اونوقت برای کدخدای عالم رجز میخونی

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۶:۰۳

تا الان که عظیم ترین کشور کل اروپا یعنی اوکراین تبدیل به ویرانه و مخروبه شده اما تا الان حتی یک ساختمان مسکوا هم فرو نریخته است
روسیه هم هر روز دارد اروپا را می‌کوبد و ویران می‌سازد

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۲:۲۵

نه که روسیه از پس طالبان براومد ۱۹۸۰

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۱:۴۲

وقتی قرار بشه از سلاح های اتمی و مشابه استفاده شود دیگر مهم نیست مقابله کدخدا باشه بهمراه ۲۰۰ کشور دیگر ، چون برای چند بار نابودی کره زمین سلاح هست

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۱:۰۵

کد خدای خودتون از پس طالبان دست خالی هم بر نیامد. مثل اینکه حافظه ضعیفی داری

طاهری۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۱۰:۱۶

اینطور وقتی میگید کد خدا یعنی دقیقا غربگدا و آدم های کاملا منفعل

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۱۷ ۰۷:۵۱

فعلا که ۳۲ تا کشور شامل همون کدخدای دهاتت در برابر روسیه زاییدن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.