فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
رنگ اکریلیک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
اینترنت پیشگامان
فلای تو دی- صفحه خبر

دستگیری سارقان موتورسیکلت با شلیک دقیق ماموران

کد خبر: ۱۱۷۴۱۸۳
|
۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۲۳:۴۰ 06 May 2023
|
3908 بازدید

رئیس پلیس پیشگیری تهران از دستگیری ۲ نفر سارق حرفه‌ای موتورسیکلت هنگام پرسه زنی با ۲ دستگاه موتورسیکلت مسروقه خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، سرهنگ محمد گودرزی رئیس پلیس پیشگیری تهران اظهار کرد: اردیبهشت ماه امسال، در راستای اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی، مأموران کلانتری ۱۱۴ غیاثی در محدوده محله و خیابان خاوران در حال گشت‌زنی بودند که به دو دستگاه موتورسیکلت با ۲ سرنشین که رفتار نامتعارف از خود نشان می‌دادند مشکوک شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.

کوشا خودرو بین متن خبر

وی افزود: بررسی‌های اولیه مأموران نشان می‌داد، هر دو موتورسیکلت چندی قبل از مرکز تهران به سرقت رفته و سرنشینان آن سارقان حرفه‌ای هستند که همین سرنخ کافی بود تا دستور ایست وسیله نقلیه مذکور صادر شود.

رئیس پلیس پیشگیری تهران ادامه داد: سرنشینان موتورسیکلت پس از مشاهده گشت پلیس بلافاصله به طرز خطرناکی متواری شدند و با حرکات مارپیچ به خودروی‌های عبوری شهروندان آسیب وارد کردند و به هشدار مأموران بی‌توجهی کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

این مقام انتظامی تصریح کرد: مأموران در نخستین‌گام با رعایت قانون بکارگیری سلاح و با شلیک تیر هوایی و در ادامه با ایجاد طرح مهار هر دو وسیله نقلیه مذکور را متوقف و موفق به دستگیری ۲ مرد جوان شدند.

سرهنگ محمد گودرزی با بیان اینکه از کوله پشتی متهمان آلات و ادوات سرقت کشف شده است، خاطرنشان کرد: متهمان ۳۲ و ۳۷ ساله پس انتقال به کلانتری در تحقیقات ابتدایی به جرم خود مبنی بر سرقت دو دستگاه موتورسیکلت و دیگر سرقت‌های موتورسیکلت در سطح معابر تهران اعتراف کردند.

وی افزود: در تحقیقات تکمیلی مأموران نیز مشخص شد، متهمان دارای سوابق متعدد کیفری بوده که با تشکیل یک باند، اقدام به سرقت موتورسیکلت شهروندان در ساعات پایانی شب در سطح خیابان‌های تهران می‌کردند.

رئیس پلیس پیشگیری تهران خاطرنشان کرد: با صدور قرار قانونی از سوی مرجع قضائی متهمان برای کشف جرایم احتمالی و شناسایی سایر شکات دیگر در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفتند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟