منشأ گردوخاک اخیر کرمانشاه، عراق است
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۵ روز غبارآلود در استان داشتیم که یک روز در وضعیت بحرانی بوده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا احد جلیلیان، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه اظهار داشت: توده گرد و غبار حاکم بر جو استان از شنبه شروع شد بطوریکه روز گذشته شهر کرمانشاه بیشتر از نقاط دیگر استان درگیر آلودگی شد و به وضعیت بحرانی رسید.
وی افزود: براساس پیشبینیهای هواشناسی با توجه به تشکیل طوفانهای گردو خاک روی صحرای کشور عراق همچنان انتظار ورود توده دیگر از گرد و خک به جو استان و غبارآلود شدن هوا را داریم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه کانون این غبارها منشأ داخلی ندارد و از کشور همسایه است، گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۵ روز غبارآلود در استان داشتیم که یک روز در وضعیت بحرانی بوده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
عراق دشمن ایران
اما در زمان روحانی بیعرضگی دولت بود!!!!
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.