آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
3بازدید

جزئیات افزایش قیمت بلیت هواپیما در ۲۶ مسیر

بررسی قیمت جدید بلیت هواپیما نشان می‌دهد برای برخی مسیر‌ها افزایش ۸۰ درصد نرخ‌ها اعمال شده و گران‌ترین بلیت با ۲.۳ میلیون تومان مربوط به پرواز گرگان-کیش است.

جزئیات افزایش قیمت بلیت هواپیما در ۲۶ مسیر

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، جدول جدید قیمت بلیت پرواز‌های داخلی بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده و عوارض متعلقه از سوی انجمن شرکت‌های هواپیمایی منتشر شده است.
 
بررسی تغییر قیمت مسیر‌های پرتردد حاکی از آن است که نرخ بلیت تا ۸۰ درصد نیز افزایش یافته است. به‌عنوان مثال قیمت بلیت پرواز تهران-بوشهر ۵۰ درصد، تهران-شیراز ۵۶.۵ درصد، تهران-کرمانشاه ۶۲ درصد و تهران-عسلویه ۵۷.۵ درصد افزایش یافته است.
 
همچنین قیمت بلیت پرواز تهران-ارومیه نیز با افزایش ۶۳.۸ درصد به یک میلیون و ۲۴۲ هزار تومان رسیده است. نرخ بلیت پرواز مشهد-آبادان با رشد ۶۱.۱ درصدی از یک میلیون و ۳۱۷ هزار و ۷۰۰ تومان به ۲ میلیون و ۱۲۲ هزار تومان افزایش یافته است.
 
گران‌ترین مسیر پروازی داخلی (بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده و عوارض متعلقه) نیز با ۲ میلیون و ۲۹۹ هزار و ۱۲۰ تومان برای گرگان کیش است. قیمت قبلی این مسیر پرواز یک میلیون و ۲۷۸ هزار تومان بود که در قیمت‌گذاری جدید ۸۰ درصد افزایش یافته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۳۰ ۱۳:۰۰

سال مهار تورم گرانی باد

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۳۰ ۱۱:۵۲

از نظر مسئولان تمام افزایش قیمت ها کار دلال ها است حتما بلیط هواپیما را هم دلال ها افزایش دادند!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۳۰ ۱۱:۳۷

عالیه. تا میتونید بتازونید

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۳۰ ۱۰:۴۹

مردم ایران پوست کلفت تر از حرفهان

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۳۰ ۱۰:۰۷

خدا رو شکر که با همت دولت مستضعفین، نه تنها قشر ضعیف جامعه، بلکه قشر متوسط هم نمیتونن سوار هواپیما بشن

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۳۰ ۰۹:۵۹

با این قیمت ها که بیشتر ضرر میکنن . فرض کنید یک هواپیما با 30 مسافر از تهران به کیش حرکت کند آنهم با نرخ جدید (خدودا یک میلیون و هشتصد) . اگر قیمت ها معقول بود 3 یا 4 برابر بیشتر مسافر سوار می شدند (فرض کنید با 1 میلیون تومان) . هواپیما این مسیر را حرکت خواهد کرد ، هر چه قدر مسافر بیشتر سوار شوند بیشتر سودآوری خواهد داشت .
متاسفانه چیزی که در مسئولان ما وجود ندارد نعمت تفکر و عقل هست .

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۳۰ ۱۰:۳۶

با این هواپیماهای دست چندم اما در هنگام سقوط تعداد کمتری کشته خواهند شد

آزاد۱۴۰۲/۰۲/۳۰ ۰۹:۵۳

کم کم شرکت های هواپیمایی هم یا ادغام میشن یا ورشکسته . با این قیمت ها قطعا مسافرهاشون خیلی کمتر میشه . هواپیما مثل خودرو یا دلار نیست که هر قیمتی اعلام بشه مردم مجبور به خرید باشند .

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۳۰ ۰۹:۵۱

خداوند این سرزمین را از دروغ حفظ کند
دروغگو دشمن خداست با هر لباس

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۳۰ ۰۹:۰۶

تهران اصفهان بهترین اتوبوس VIP الان 150 هزار تومنه 4 ساعت بعد هم وسط اصفهان آدم پیاده میشه نه تاخیر داره نه سقوط میکنه نه صندلی هاش تنگ هست آدم بره ده برابر این پولو بده هواپیما که از اتوبوس هم دیرتر برسه به مقصد ؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۳۰ ۰۹:۳۳

فقط چپ میکنن

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۳۰ ۰۹:۰۱

مبارک بر ملت فهیم و بزرگ ایران

کنترل تورم و رشد تولید

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۳۰ ۱۰:۳۵

نه برادر اصل شعار سال این است کنترل تولید رشد تورم

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۳۰ ۰۸:۵۶

اقا دیشب بلیط شیراز مشهد دو میلیون ششصد هزار تومن بود انهم برای یک هفته دیگه!!!!

عشق منی رئیسی۱۴۰۲/۰۲/۳۰ ۱۱:۱۸

اقای ناشناس دو ساعت پرواز ۵۰ دلار زیاد است همه جای دنیازدگی اقل باید ۲۵۰ دلار میدادی که میشه ۱۴ میلیون تومان ، حیف واقعا حیف که کافر نعمت اللهی هستید

ناشناس۱۴۰۲/۰۲/۳۰ ۰۸:۳۸

پس چی گفتن ۲۹ درصد ، البته معصوم که نیستن ، خوب یه چیزی میگن .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.