سقوط آزاد لیر ترکیه به پایینترین سطح
کمتر از دو روز مانده به برگزاری دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ترکیه، ارزش لیر ترکیه به پایینترین سطح خود در برابر دلار رسید.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، دو روز مانده به برگزاری دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ترکیه، ارزش لیر ترکیه در برابر دلار به پایینترین سطح خود سقوط کرد.
به نوشته آژانس خبری رویترز، لیر ترکیه صبح امروز در برابر دلار به پایینترین سطح خود یعنی ۱۹.۹۹۵۰ سقوط کرد و بدین ترتیب هر دلار برابر با ۲۰ لیر ترکیه شد.
به همین ترتیب، ارزش سهام مستقل ترکیه و اوراق قرضه ترکیه که با دلار ارزشگذاری میشوند، بنا به گزارش رویترز سقوط کرده است.
همچنین به نوشته آژانس خبری فرانسپرس، در ماه آوریل / فروردین گذشته، ارزش هر دلار برابر با ۱۹.۵۹۹۶ لیر ترکیه بود که این مقدار کاهش ارزش لیر در بازه زمانی یک ماهه نشانگر یک رکود بیسابقه از زمان پذیرش لیر جدید در ژانویه ۲۰۰۵ است.
گفتنی است اردوغان در دور نخست انتخابات، ۴۹.۵۲ درصد آرا را از آن خود کرد. کمال قلیچدار اوغلو، رقیب اصلی اردوغان در حزب اصلی اپوزیسیون ترکیه، ۴۴.۸۸ درصد آرا را به خود اختصاص داد. دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ترکیه ۲۸ مه (هفتم خرداد) برگزار خواهد شد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
این ممکنه به ضرر این بوقلمون تموم بشه.
برای ما که همه ارزها همیشه صعودیه
(دیک به دیگ میگه صورتت سیاهه سه پایه میگه صل الا) حالا مارابگوکه میکوئیم لیرترکیه سقوط آزادکرده وقتی که ارزش پول خودمان ازصحنه گیتی درحال محوشدن است !
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.