آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

واکنش مدیرکل مطبوعات داخلی به ضرب و شتم خبرنگار

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی در نامه‌ای سرگشاده که در صفحه مجازی خود منتشر کرد در واکنش به ضرب و شتم یک خبرنگار توسط محافظان سید حسن خمینی از وی خواست مسأله را شخصا پیگیری کند.

واکنش مدیرکل مطبوعات داخلی  به ضرب و شتم خبرنگار

به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، ایمان شمسایی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی در نامه‌ای سرگشاده که در صفحه مجازی خود منتشر کرد در واکنش به ضرب و شتم یک خبرنگار توسط محافظان سید حسن خمینی از وی خواست مسأله را شخصا پیگیری کند.

متن نامه بدین شرح است؛

باسمه تعالی

جناب حجت الاسلام والمسلمین آقای حاج سید حسن خمینی

سلام علیکم

ضمن عرض تبریک ولادت حضرت ابالحسن الرضا علیه السلام، به عرض می رسانم احتمالا تا کنون متوجه شده اید که محافظان شما در جریان حضورتان در سالگرد مرحوم دعایی، یک خبرنگار را که برای پوشش مراسم و حضور شما در آن به کار حرفه ای مشغول بوده ضرب و شتم کرده اند.

آنگونه که از صحبت‌های مدیرعامل محترم خبرگزاری ایلنا دریافتم، ظاهراً شدت درگیری بالا بوده و معاون جنابعالی در موسسه حفظ و نشر آثار حضرت امام روح الله رضوان الله علیه نیز قول پیگیری و دلجویی دادند. با خبرنگار هم صحبت کردم. پیشنهاد می‌کنم حرف‌هایش را بشنوید. بسیار دردآور است. کارت خبرنگاری را به محافظان شما نشان داده اما اعتنایی نکردند و باقی ماجرا که حتما از ایشان بشنوید.

به عنوان یک مسئول از وی عذرخواهی کردم. اما این کافی نیست. امام به ما آموخت مهربانی و قاطعیت را توامان داشته باشیم. ظلم را تحمل نکنیم و برای احقاق حق مظلومین بکوشیم. ما ان‌شاالله چنین خواهیم کرد و امیدوارم شما هم از این خبرنگار دلجویی کنید هم از همکارانتان پیگیری کنید.

ایمان شمسایی

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۱۰ ۱۹:۰۹

کجای کاری دو تا خبرنگار الان حدود 8 ماهه درزندان هستند بدون محاکمه! و بعد از 7 ماه تونستن وکیل بگیرند!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۱۰ ۱۸:۳۸

سید حسن خمینی هم برای خودش محافظ داره؟
اونم چندنفر؟
پول این حضرات از کجا میاد واینها چیکاره این مملکت هستن که برای ودشان این تشکیلات رادرست کردند؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۱۰ ۱۸:۰۲

کار خیلی بدی کردند .ولی ایکاش همیشه مدافع همه خبر نگاران بودید .

Hamed۱۴۰۲/۰۳/۱۰ ۱۷:۵۵

آقای مدیرکل! یعنی شما نمی دانید محافظ زیر نظر شخصیت نیست......

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۱۰ ۱۷:۲۴

تفاوتی بین معممین نیست همه محافظ دارند و همه محافظان. مصونیت محافظ اول میزند بهد ممکن است متوجه شود که نباید میزد
تمامی ملت مشغول کتک خوردن هستند نه از همه معممین بلکه از لباس شخصی ها و…………

ناشناس۱۴۰۲/۰۳/۱۰ ۱۷:۱۶

حالا پاسخ چی میشه
که خبرنگار خودش با صورت میزده به مشت محافظان

محمد۱۴۰۲/۰۳/۱۰ ۱۶:۵۱

آخی. چه زبان نرم و دلنشینی. به نظر من در انتهای نامه بیاورید: ... ضمنا در فرصت مقتضی از محافظان آن عالیجناب والامنش تقدیر و قدردانی صورت خواهد پذیرفت.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.