آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
7بازدید

پیام پادشاه بحرین تقدیم احمدی نژاد شد

محمود احمدی نژاد در دیدار عبدالحسین بن علی میرزا وزیر امور نفت و گاز بحرین روابط دو کشور را رضایتبخش و مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: هیچ مانع ومحدودیتی در مسیر افزایش سطح مناسبات دو کشور وجود ندارد ، تنها باید دست در دست هم روابط دو کشور را به نفع دو ملت در همه زمینه ها ارتقا داد.

وزیر نفت و گاز بحرین ضمن تقدیم پیام پادشاه کشورش به محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد که پادشاه، دولت و ملت بحرین از پیشرفت و شکوفایی روز افزون ایران احساس افتخار می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمود احمدی نژاد در دیدار عبدالحسین بن علی میرزا وزیر امور نفت و گاز بحرین روابط دو کشور را رضایتبخش و مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: هیچ مانع ومحدودیتی در مسیر افزایش سطح مناسبات دو کشور وجود ندارد ، تنها باید دست در دست هم روابط دو کشور را به نفع دو ملت در همه زمینه ها ارتقا داد.

رئیس جمهور با بیان اینکه دو ملت ایران و بحرین از پیوند های عمیق فرهنگی و دینی برخوردار هستند، گفت: جمهوری اسلامی ایران گسترش همکاری های دوجانبه و منطقه ای با بحرین و سایر کشورهای منطقه را برپایه و اساس برادری پیگیری می کند و پیشرفت هر یک از کشورهای منطقه را پیشرفت خود می داند.

عبدالحسین بن علی میرزا وزیر امور نفت و گاز بحرین هم در این دیدار با تقدیم پیام کتبی پادشاه بحرین به دکتر احمدی نژاد گفت: مناسبات و همکاری دو کشور به خصوص در سالهای اخیر بسیار قوی و مستحکم شده است و پادشاه، دولت و ملت بحرین از پیشرفت و شکوفایی روز افزون جمهوری اسلامی ایران احساس افتخار می‌کنند.

وی همچنین با اشاره به عملیاتی شدن موافقنامه های متعدد بین دو کشور بویژه در زمینه انرژی گفت: بحرین به توافقات انجام شده با ایران نگاه راهبردی دارد و آنها را با جدیت دنبال می کند.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.