محموله میلیاردی کالاهای قاچاق کشف شد
جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان از کشف محموله میلیاردی کالاهای قاچاق در عملیات پلیس امنیت اقتصادی این استان خبر داد.

به گزارش «تابناک»، بر اساس گزارش که مرکز اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی استان سمنان برای رسانهها ارسال کرده، سرهنگ سیدعلی میراحمدی، جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان در تشریح جزئیات این خبر گفته است: در راستای تحقق منویات رهبری و حمایت از کالای ایرانی و همچنین مبارزه با پدیده شوم قاچاق کالا و ارز، مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان با رصد اطلاعاتی خود به یک دستگاه خودرو کامیون حامل خرده بار که از مبدأ پایتخت به مقصد یکی از استانهای شرقی کشور در حرکت بود، مشکوک شدند و آن را به ظن حمل کالای قاچاق توقیف کردند.
وی با اشاره به کشف کالاهای فاقد اسناد و مدارک لازم گمرکی گفت: پس از دلالت خودرو به مقر پلیس و بازرسی از آن، ۳۰ هزار انواع فندک، ۴۹۷ کیلوگرم بادام، دو گونی البسه به وزن ۱۲۰ کیلوگرم، چهار کارتن انواع مواد غذایی و ... فاقد اسناد و مدارک لازم در پوشش کالاهای مجاز دیگر کشف شد.
جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان با بیان اینکه ارزش کالاهای کشفشده از سوی کارشناسان هشت میلیارد و ۶۸۱ میلیون ریال تعیین شده است، بیان کرد: در این خصوص، یک نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.
میراحمدی با بیان تأثیر مخرب قاچاق و احتکار کالا بر اقتصاد کشور، بر لزوم عزم جدی پلیس استان سمنان در برخورد با این پدیده شوم و مخرب اقتصادی تأکید کرد و از شهروندان خواست تا هرگونه اخبار در این خصوص را به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
این خرده کالاها بوق و کرنا لازم نداشت. آخه کجای بادام و لباس و فندک کالای قاچاق هست؟ فرش ها و دیگر کالاهای نفیس میراث ملی کاخ های پایتخت را به تاراج میبرند شما دل به چند تا بادام خوش کردید؟ وای بر ما.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.