آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
4بازدید

دولت قبل، همه چیز را به مذاکرات گره زده بود

نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت قبل همه چیز را به مذاکرات با غرب گره زده بود اما دولت سیزدهم ارتباطات خود را با کشورها گسترش داد و به موفقیت هم رسید.

دولت قبل، همه چیز را به مذاکرات گره زده بود

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، محمدرضا میرتاج‌الدینی اظهار کرد: سیاست خارجی دولت سیزدهم موفقیت آمیز بوده و ارتباطش با همسایگان و سایر کشورها مناسب است. دولت جدید به جای گرایش به کشورهای اروپایی هم پیمان با آمریکا با کشورهایی مثل چین و روسیه ارتباط دارد که هم پیمان با اروپا و آمریکا نیستند.

وی با بیان این‌که «دولت سیزدهم در سه مرحله روابط خود با کشورهای دیگر را تنظیم می‌کند»، گفت: دو مرحله اول ارتباط با کشورهای همسایه و کشورهای اسلامی است که همزمان با هم طی می‌شود و بعد ارتباط با کشورهای است که هم پیمان با آمریکا و اروپا نیستند و مقابل آن هستند، همچنین عضو پیمان شانگهای شد که از موفقیت‌های دولت است.

میرتاج الدینی تاکید کرد: دولت سیزدهم ارتباط با کشورها را به مذاکرات با غرب گره نزد و بدون آن که به غرب متصل باشد ارتباطات را گسترش داد و موفق هم بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.