آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

احتمال توفان لحظه‌ای در تهران

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران کاهش دما تا فردا (۱۸ خردادماه) و احتمال توفان لحظه‌ای پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش ایسنا بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران با بررسی نقشه‌های هواشناسی و خروجی الگوهای پیش‌یابی عددی، وضعیت جوی استان تهران تا پایان هفته به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب با تداوم ناپایداری‌های همرفتی، آسمان نیمه ابری تا ابری به‌ویژه ارتفاعات استان، افزایش ابر، رشد ابرهای همرفتی، رگبار و رعد و برق در برخی نواحی مستعد با احتمال بارش تگرگ و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود.

طی این مدت وزش باد شدید گاهی خیلی شدید در نقاط مستعد با خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا به‌خصوص در مناطق مرکزی غربی و جنوبی استان گاهی تندباد لحظه‌ای مورد انتظار است.

تا روز پنج شنبه (18 خردادماه) روند کاهش نسبی دما و از روز جمعه (19 خردادماه) افزایش تدریجی دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

برای روز پنجشنبه با تقویت ناپایداری‌های محلی افزایش میزان و شدت بارش‌ها به‌ویژه در سمت شرق استان با احتمال سیلابی شدن رودخانه‌ها و افزایش سرعت وزش باد با احتمال توفان لحظه‌ای در غرب و مرکز استان دور از انتظار نیست.

آسمان تهران فردا ( ۱۸ خردادماه) نیمه ابری همراه با وزش باد در بعضی ساعات رگبار و رعدوبرق و گاهی خیزش گردوخاک با حداقل دمای  ۱۹ و حداکثر دمای  ۳۰ درجه سانتیگراد و طی ‌ پس فردا ( ۱۹  خردادماه) قسمتی ابری تا نیمه ابری گاهی وزش باد شدید و بارش پراکنده گاهی همراه با رعدوبرق با حداقل دمای ۲۱  و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.