آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
3بازدید

يادواره شهيد كاوه در مشهد برگزار مي‌شود

يادواره شهيد محمود كاوه و شهداي لشگر ويژه شهدا از سلسله همايش‌هاي ياد امام و شهدا همزمان با سالگرد شهادت كاوه،‌ سه‌شنبه شانزدهم شهريور ماه جاري و با حضور دكتر محسن رضايي، دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در مشهد برگزار مي‌شود.

با حضور دكتر محسن رضايي، يادواره شهيد محمود كاوه در مشهد برگزار مي‌شود.

به گزارش ايسنا - منطقه خراسان- حامد صادقي، مدير فرهنگسراي پايداري مشهد با اعلام اين خبر افزود: يادواره شهيد محمود كاوه و شهداي لشگر ويژه شهدا از سلسله همايش‌هاي ياد امام و شهدا همزمان با سالگرد شهادت كاوه،‌ سه‌شنبه شانزدهم شهريور ماه جاري و با حضور دكتر محسن رضايي، دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام در مشهد برگزار مي‌شود.

صادقي ادامه داد: ميزگرد خاطره و برپايي نمايشگاه عكس از ديگر برنامه‌هاي اين يادواره است كه با حضور همرزمان سرلشگر شهدي محمود كاوه و خانواده‌هاي شهدا برگزار مي‌شود.

وي افزود: جمعي از فرماندهان دفاع مقدس در اين يادواره به سخنراني و بيان خاطره مي‌پردازند و در حاشيه آن نيز از محصولات ويژه گراميداشت، فرهنگ ايثار و شهادت رونمايي مي‌شود.

صادقي، شهيد كاوه را از شاخصه‌هاي هويت پايتخت معنوي ايران دانست و بر ضرورت تعميق آشنايي جامعه با ارزش‌ها و ابعاد شخصيتي اين شهيد تاكيد كرد.

وي اضافه كرد: كارنامه فعاليت‌هاي انجام شده در راستاي نهادينه‌سازي فرهنگ شهادت و ايثار و معرفي شهدا در دو بخش معرفي سيرت و صورت چندان درخشان نيست و تلاش‌ها در اين زمينه بايد سازمان يافته‌تر انسجام پيدا كنند.

صادقي اظهار اميدواري كرد: نهاد‌هاي مسوول در بخش فرهنگ دفاع مقدس و متوليان اين امر جدي‌تر و با برنامه‌تر به پشتيباني فعاليت‌هاي اين عرصه بپردازند و از كارهاي فاخر در زمينه دفاع مقدس حمايت كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.