رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
2بازدید
۲۳

با چهارصد و هشتاد و سومین روز از حمله روسیه به اوکراین

ضد حمله گسترده علیه روسیه در راه است / نیویورک‌تایمز: فرمانده ارشد روس از شورش واگنر خبر داشت

چهارصد و هشتاد و سومین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

ضد حمله گسترده علیه روسیه در راه است / نیویورک‌تایمز: فرمانده ارشد روس از شورش واگنر خبر داشت

 

بین الملل تابناک: چهارصد و هشتاد و سومین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

{$smarty_live_blog}

اوکراین: ضد حمله گسترده علیه روسیه در راه است

وزیر دفاع اوکراین با اذعان به پیشروی ناچیز عملیات ضد حمله تابستانه این کشور علیه مواضع روسیه در پاسخ به تردیدها مدعی شد: دستاوردهای اندک اخیر، صرفا یک «پیش درآمد» از یک حمله بسیار گسترده‌تر است.

اولکسی رزنیکوف، وزیر دفاع اوکراین در گفت‌وگو با روزنامه «فایننشال تایمز» گفت: آزادسازی چند روستا در هفته‌های گذشته، «رویداد اصلی» در حمله برنامه ریزی شده کی‌یف علیه مسکو نبود.

وی با نادیده گرفتن پوشش رسانه‌ای از پیشروی آهسته نیروهای اوکراینی در مقابل مواضع مستحکم روسیه ادامه داد: هنگامی که حمله اصلی اتفاق افتد، شما آن را می‌بینید؛ همه آن‌ را خواهند دید.

رزنیکوف بیان کرد: نیروهای ذخیره اصلی از جمله تیپ‌هایی که توسط غرب آموزش دیده‌ و به تانک‌ها و خودروهای زرهی پیشرفته سازمان پیمان آنتلانتیک شمالی (ناتو) مجهز هستند، هنوز به میدان نیامده‌اند.

وزیر دفاع اوکراین در ادامه لفاظی‌های خود مدعی شد، در گزارش پیشروی نیروهای این کشور دستاوردهای معینی وجود دارد که به منظور جلوگیری از افشا شدن، هنوز علنی نشده است.

وی ادامه داد: سربازان روسی گاه به دلیل ترس از فرماندهان خود، از دست رفتن مناطق تحت کنترل را گزارش نمی‌کنند.

رزنیکوف، تنش‌های اخیر در روسیه را «تصویری واضح» از آسیب پذیری مسکو دانست و عنوان کرد، شورش هفته گذشته گروه شبه نظامی واگنر، «ضعف‌ بنیادی رژیم ولادیمیر پوتین» در مسکو را آشکار کرد.

وزیر دفاع اوکراین همچنین ابراز امیدواری کرد که ناآرامی‌های اخیر در روسیه، غرب را برای تقویت و تسریع ارسال انواع اسلحه به کی‌یف ترغیب کند.

بر اساس این گزارش،‌ وزارت دفاع انگلیس مدعی است، اوکراین از آغاز ضد حمله از نیمه دوم خرداد ماه تاکنون حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از مناطق از دست رفته را پس گرفته که این رقم دو برابر اعلام رسمی کی‌یف است.

در عین حال، ولودیمیر زلنسکی، رییس‌جمهوری اوکراین اخیرا اذعان داشت که این عملیات نظامی آهسته‌تر از خواست او پیش می‌رود.

رزنیکوف در ادامه در تلاش برای آماده‌ کردن حامیان غربی کی‌یف برای شکست عملیات ضد حمله علیه روسیه، با اشاره به آنچه پیشروی «چشمگیر» نیروهای اوکراینی در عملیات سال گذشته خواند، تصریح کرد: نمی‌توان از هر عملیات یک «معجزه» را انتظار داشت.

واسیلی نبنزیا، سفیر روسیه در سازمان ملل پیشتر هشدار داده بود، ضدحمله نیروهای مسلح اوکراین یک خودکشی است و با بی‌توجهی کامل به منافع مردم اوکراین آغاز شده است.

لوکاشنکو: پوتین را از مجازات فرمانده واگنر منصرف کردم

الکساندر لوکاشنکو در نشستی با ژنرال های ارتش خود گفت: هنگامی که تلاش می کردم در مکالمه تلفنی با یوگنی پریگوژین رهبر گروه واگنر را متقاعد کنم که شورش علیه مسکو را متوقف کند، وی بسیار خشمگین بود و برای بیش از نیم ساعت فحاشی می کرد.

رئیس جمهوری بلاروس سپس گفت، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه را از کشتن پریگوژین منصرف کرده است. پریگوژین خواستار گفت و گو با پوتین و تحویل سرگئی شویگو، وزیر دفاع و ژنرال والری گراسیموف رئیس ستاد کل ارتش روسیه بوده، اما لوکاشنکو به وی گفته که چنین چیزی اتفاق نمی افتد.

گفته می شود، فرمانده واگنر، دو مقام مذکور روس را مسئول کشته شدن سربازان گروه خود می دانسته است.

رئیس جمهوری بلاروس در پی شورش گروه واگنر به فرماندهی پریگوژین نقش اساسی در ممانعت آنها در تداوم شورش به سمت مسکو داشت. پس از این میانجیگری، پوتین هم موافقت کرد که اتهامات شورش علیه پریگوژین را کنار بگذارد و به وی و گروهش اجازه دهد به بلاروس بروند.

لوکاشنکو در ادامه تشریح کرد که به پوتین گفته است، هرچند کشتن پریگوژین کار آسانی است و به راحتی قابل انجام است، خطر خونریزی های بیشتر را در پی خواهد داشت.

به گفته وی، چنانچه پوتین اقدامات سختگیرانه ای علیه پریگوژین انجام می داد، هزاران غیرنظامی و نیروهای روسی در این درگیری جان خود را از دست می دادند.

سفر ناگهانی رئیس‌جمهور لیتوانی به کی‌یف

در شرایطی که «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در تلاش است تا در نشست ماه آینده ناتو در «ویلنیوس» پایتخت لیتوانی، مساله پیوستن اوکراین به ناتو مطرح شود، «گیتاناس ناوسدا» رئیس‌جمهور لیتوانی در یک سفر از پیش اعلام نشده، امروز (چهارشنبه) وارد کی‌یف شد.

بنا بر گزارش رویترز، رئیس‌جمهور لیتوانی قصد دارد امروز با زلنسکی در خصوص ناتو و تلاش کی‌یف برای عضویت در این ائتلاف بحث و گفت‌وگو کند.

در اواخر ماه سپتامبر سال ۲۰۲۲ - هفت ماه بعد از آغاز عملیات نظامی ویژه روسیه در منطقه دونباس -  بود که رئیس جمهور اوکراین اعلام کرد، کی‌یف درخواستی برای پیوستن سریع به ناتو ارائه کرده است.

روز گذشته (سه‌شنبه) رئیس‌جمهور اوکراین بار دیگر خواستار دریافت «دعوتنامه سیاسی» برای پیوستن اوکراین به ناتو در نشست ۱۱ و ۱۲ ژوئیه (۲۰ و ۲۱ تیرماه) شد.

ماه هاست که زلنسکی از متحدان غربی خواسته تا با عضویت اوکراین در ائتلاف ناتو موافقت کنند؛ اما رویترز گزارش کرد که اعضای ناتو در خصوص گام‌هایی به منظور تقویت روابط با اوکراین از طریق نشست ویلنیوس موافقت کرده اند، ولی هنوز نتوانسته‌اند در خصوص نحوه رسیدگی به اشتیاق اوکراین برای عضویت در ناتو به اختلافات خود پایان دهند.

بر اساس این گزارش، لیتوانی یکی از طرفداران پروپاقرص اوکراین در ناتو و اتحادیه اروپا به شمار می ود و خواستار پذیرش کی‌یف در هر دو نهاد شده است. لیتوانی در حال خرید سامانه‌های پدافند هوایی «NASMAS» برای اوکراین از یک شرکت نروژی است.

دفتر ریاست جمهوری لیتوانی در بیانیه ای در خصوص سفر وی به اوکراین اعلام کرد که ناوسدا در صدد است درباره «دستورکار نشست ناتو»، مذاکرات درباره عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا و حمایت اروپا از اوکراین با زلنسکی گفت‌وگو کند.

بر پایه این گزارش، ناوسدا سپس برای شرکت در نشست روز پنجشنبه و جمعه رهبران اتحادیه اروپا، عازم «بروکسل» پایتخت بلژیک می‌شود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۸ ۱۲:۱۹

یکساله تو راهه کی دنیا می اد معلوم نیست

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۸ ۱۰:۴۳

نمی دانم پیروزی پوتین برای ساندیس خور ها چه نفعی دارد چه به شما میرسه

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۸ ۱۰:۰۸

آقای زلینسکی قهرمان دموکراسی جهان فرمودند : که چون خودم حالت فوق العاده جنگی در کشور اعلام کردم، پس تا اطلاع ثانوی انتخابات نداریم و من علیرغم میل باطنی! مادام العمر رئیس جمهور اوکراین هستم.
سال گذشته هم ۱۱ حزب رسمی کشور و ۳ تلویزیون را با همین قانون بست.

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۸ ۰۷:۲۷

اکراین این همه پیشروی می کنه پس چرا یکساله با کمک ۳۲ تا کشور نتونسته یه کشور ضعیف تحریم شده بدبخت ( تعبیر غربزده ها) به نام روسیه رو از خاکش بیرون کنه؟؟؟
پس ظاهرا این پیشروی ها در اوهام و ارزوهای فعالان رسانه های غربی اتفاق می افتد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۸ ۰۷:۰۴

حامیان نجس پوتین

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۸ ۰۰:۲۳

به امید نابودی و مرگ‌دردناک پوتین

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۷ ۲۳:۴۲

شاید بعضی ها منتظر سقوط روسیه و تکه تکه شدن روس باشند.. ولی یه چیز محرض هست. روسیه بعد از این ماجراها قوی تر استوارتر و سریعتر خواهد شد. امپراطوری غرب زوال بی مانندی رو شروع کرده. غرب در همه جنگهای اقتصادی پولی نظامی و سرزمینی در حال عقب نشینی ک نابودی است. زمان دیکته کردن غرب و اجرای آن و نوکری ملت‌ها تمام شده. البته این ریزش یک روزه نیست و پیوسته هست. امروز چین نفت ونزوئلا و ایران رو رسما وارد کرد. .آمریکا و غرب به دنیای جدید باید زودتر سلام کنند. شاید جایگاه بهتری پیدا کنند. همونطور که مقرون داره التماس میکنه که تو برعکس راه بدن فرانه رو.

حسین۱۴۰۲/۰۴/۰۸ ۰۸:۴۰

قدرت غرب از تکنولوژی میاد نه چیز دیگه این داستانا رو واسه داییت تعریف کن تا زمانی که شرقی ها خام فروشن همین بساطه بیخود داستان تعریف نکن

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۷ ۲۲:۴۴

نیویورک تایمز مدعی شده که "فرمانده ارشد روس از شورش واگنر خبر داشته"
آمریکایی ها و غربی ها با این سبک خبرها به نوعی می خواهند عنوان دارند که برخی از فرماندهان ارشد روس از کودتای پریگوژن خبر داشته اند تا ببینند که آیا نمی توانند از این طریق بین فرماندهان روس با مقامات کاخ کرملین اختلاف بیاندازند و به مقاصد سیاسی خود در اوکراین دست یابند در حالی که نمی دانند مقامات کاخ کرملین توسط همین فرماندهان روس از توطئه پریگوژین آگاه شده و آن را خنثی ساخته اند.
و این که زلنسکی به درگیری مستقیم ناتو با روسیه دلبسته نشان از آن دارد که رئیس جمهور اوکراین با ادبیات سیاسی بیگانه است، زلنسکی باید بداند که ناتو به دلیل بالا رفتن خطر آخر زمان هسته ای هیچ گاه به طور مستقیم با مسکو درگیر جنگ نخواهد شد و نشست "ویلنیوس" در پایتخت لیتوانی هم به نوعی زمان خریدن آمریکا و غرب است تا ببینند در آینده چه اتفاقی برای این درگیری ای که پایان مشخصی برای آن وجود ندارد رقم خواهد خورد.
به قول مفسران آمریکایی - غربی آنها می خواستند با نفوذ سیاسی در اوکراین به امپراطوری روسیه پایان دهند ولی مقامات کاخ کرملین به این قضیه آگاه بودند و با وجود هشدارهای دیپلماتیک متعدد، سردمداران کاخ سفید و سه تروئیکای اروپایی اش از طریق ناتو همچنان به اقدامات تحریک آمیز خود ادامه دادند و شد آن چه که نباید می شد، یعنی جنگ، ویرانی و کشته شدن مردم بی گناه در کشوری ثالث یعنی اوکراین ولی چرا آمریکا و غرب با وجود این که می دانند ارسال تجهیزات نظامی تنها باعث طولانی شدن جنگ و کشته شدن انسان های بی گناه بیشتری می شود به این سیاست غلط ادامه می دهند؟ آیا هدف آمریکا و غرب طولانی کردن جنگ است تا با فرسایشی کردن جنگ به همان هدف خود که پایان دادن به امپراطوری روسیه است دست یابند از جان مردم خودشان هم که مایع نگذاشته اند تا درک کنند که وقتی کودکی یتیم می شد، وقتی پدری فرزندش را از دست می دهد و وقتی اندیشمندی کشورش را این گونه ویران می بیند، چقدر برایشان گران و سنگین است.

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۷ ۲۲:۳۱

روسیه بطور منظم در حال عقب نشینی است و بجای تهاجم در شرایط دفاع قرار گرفته بزودی سرنوشت این جنگ بدون برنده نظامی پای میز مذاکره حل میشود

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۷ ۲۲:۰۰

اگه جنبش رنگین کمانی فواحش تو ایران به جایی رسید جنبش رنگین کمانی بد بوی همجنس بازی اوکراین هم به جایی میرسه

آزادی۱۴۰۲/۰۴/۰۸ ۱۰:۵۵

حسابی معلومه که سوختی

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۸ ۱۰:۴۱

چقدر عصبانی هستی پیداست از اوضاع عمو پوتین
خیلی نا راحت

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۷ ۲۱:۰۳

اشپز یک پوتینی ذوب د ر دیگ پوتین بود. ولی انقدر براش ازادگی باقی مانده بود که متوجه شود جریان چیست و پوتین و امریکا هر دو از ادامه خونریزی سود می برند. پوتین قدرت و کرملین را حفظ می کند و امریکا هم دشمن راهبردی خود را برای همیشه به قهقهرا می برد. همین هست که امریکا هم پوتین را بر اشپزی که اگاه شده ترجیخ می دهد

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۷ ۲۰:۵۷

به یاری خدا مردم اوکراین پیروز خواهند شد و پوتین بعنوان جنایتکار جنگی محاکمه خواهد شد زمستان رفت و رو سیاهیش به ذغال ماند شوروی در زمان جنگ بیشترین تجهیزات جنگی را به صدام داد .

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۷ ۲۰:۵۵

وقتی میگوییم برای امریکا و انگلیس و چین و حتی هند و ترکیه و.... هیچ چیز بهتر از ادامه فرسابشی جنگ اکراین و بن بست پرونده هسته ای ایران نیست دوستان میگن مدرک! فقط خبر زیر را بخوانید تا متوجه شوید پوتین و پوتینی ها با تصمیم اشنباه خود دانسته یا نادانسته چه خدمتی به امریکا و انگلیس و چین و... کردند. تازه نفت روسیه تحریم نیست. ولی الان که نفت ۷۵ دلار هست روسیه مجبور هست ۴۰ دلار ان را حراج کند که ۱۲ دلار ان میرود تو جیب کاسبان و دلالان بین المللی و اطرافیان صادر کننده های نفت. از ان ۴۰ دلار هم ۱۵ دلار هزینه تولید نفت هست. اگر حتی ۲۵ دلار باقیمانده اصلا تو جیب رانتمن ها کاسب و ماهیگیر روسی و ایرانی نرود دیگر چیزی برای مردم روسیه یا ایران نمی ماند. تاره نفت روسیه تحریم ثانوی نیست و چین و هند بدون نگرانی ان را میخرند. ببینید با ایران که نفتش تحریم ثانوی هم هست چه جور معامله میکنند. باید مغز جیگر خورده باشند که بدنبال شکست کامل پوتین یا صلح با او یا خاتمه پرونده هسته ای باشند.بیخود نیست که چین یک فشنگ هم به روسیه یا حمایت قاطع از ایران نمیکنو. حوب چینی ها و امریکایی ها هم دا دیدند. افرین بر این همه درابت و خردمندی پوتین و پوتینی های وطنی و کارشناسان و مشاوران دشمن شناس و زمستان سخت برای ملت روسیه و ایران!:


" آمار آرگوس مدیا نشان می‌دهد میانگین قیمت نفت اورال روسیه از ابتدای ماه میلادی جاری تاکنون در دریای بالتیک، به حدود ۵۲ دلار در هر بشکه رسید. گروه هفت به شرطی به شرکت‌ها اجازه می‌دهد خدمات اصلی مانند بیمه و حمل را برای صادرات نفت روسیه ارائه کنند که قیمت فروش آن در ۶۰ دلار در هر بشکه یا کمتر باشد.

با این حال، اختلاف قیمت صادرات از روسیه و قیمت واردات در هند، از ابتدای ژوئن تاکنون به حدود ۱۲ دلار در هر بشکه رسیده است. میزان این اختلاف از این نظر اهمیت دارد که در حجم بالای صادرات، رقم چشمگیری می‌شود و حدود ۹۰۰ میلیون دلار در ماه به جیب شرکت‌ها، بازرگانان واسطه، کارگزاران و مالکان نفتکش می‌رود که وابستگی آنها نامعلوم است. این اختلاف قیمت با این حال، در مقایسه با ۱۳ دلار در ماه مه و ۱۵ دلار در آوریل، کاهش پیدا کرده است.

با این همه، نفت اورال همچنان با اختلاف قیمت قابل توجهی نسبت به قیمت بین‌المللی معامله می‌شود. نفت اورال از ابتدای ژوئن تاکنون، حدود ۲۳ دلار پایین‌تر از نفت برنت معامله شده ...."

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۷ ۲۰:۵۴

واگنر یک قدرت نمایی کرد. ولی تنها دلیلی که نرفت به مسکو چون برای امریکا و انگلیس و اروپا و چین یه پوتین خورد و خمیر شده بهتر از یک تبهکاری است که معلوم نیست اگر شش هزار کلاهک دستش بیافته چه بلایی سر خودش و دنیا بیاره و همین باعث شد که همراه با پوتین و با معامله با او زیر اب او را بزنند ولی در اب نمک هست و اگر پوتین در ماههای اینده به تعهدات پشت پرده خود به امریکا و انگلیس عمل نکند انوقت دوباره پوتین دیدن پیدا خواهد کرد.

دانیال۱۴۰۲/۰۴/۰۷ ۲۰:۵۲

ایکاش عکس هایی که دیروز از صدام ملعون چاپ کردید رو پوتین هم میدید. البته حتما قبلا جاهای دیگه دیده. تزار متکبروجنایتکار ودرعین حال متوهم بعد 24 سال استبداد داخلی وخارجی داره کم کم متوجه میشه سرنوشت صدام و اون ذلت وخفت درانتظار اینم هست. بخصوص با کاریکه شعبان بی مخش هم کرد ولو ظاهرا چندساعتی بیش نبود ولی پوشالی بودن این مردک ملحد ومنفور عالم وآدم را نشان داد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۸ ۰۲:۳۶

لوکا لوکا به معنی هذیان گو. هذیان گو. هذیان گو تکرار میکنه. نه نه نه. حقیقت نداره!

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۷ ۲۰:۵۱

یه کارتون به نام لوکا لوکا هست که خیلی خیلی در دنیا میلیون ها بار به اشکال مختلف اجرا شده . دقیقا حکایت لوکاشنکو و پوتین هست!

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۷ ۲۰:۴۸

لوکاشنکو خیلی جالبه. خیلی ترسیده و داره هر خس و خاشاکی را به هم می بافته که بگه نه. هنوز پوتین قدرت است. گفته به اشپز گفتم که پوتین اراده کنه تو را مثل سوسک میکشه. ولی بعد به پوتین گفتم برا گل روی من ببخشش! پوتین هم از بس رقیق القلب هست و خیلی بخشنده گفته دلم نمی اید که اشپزم را بکشم! به همین سادگی! پوتینی ها به هذیان افتادند و هنوز فکر می کنند که دنیا این هذیان ها را می خرد. لوکاشنکویی که اگر پوتین اعلام نمی کرد من برای حفظ او نیرو می فرستم الان فراری بود حالا میگه پوتین از من حرف شنوی داره. ببین کار پوتین به کجا رسیده. مثل اینکه اسد بگه اگر من بنودم کار پوتین تمام بود. خدایا شکر.

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۷ ۲۰:۴۱

پوتینی ها سراغی از مدادوف و گرامیسوف و سولوکدوف دارند؟ مدادوف که خیلی داغ بود ولی خبری از او نیست. همیشه انها که خیلی داغ هستند معمولا زودتر به ارباب خیانت می کنند. اگر دنبال مدادوف هستند می توانید از نمایندگی در عمان بپرسید! دیدنی شده

ناشناس۱۴۰۲/۰۴/۰۸ ۰۲:۳۳

با تشکر از تابناک ولی امروز زیاد نوشتم و پوتینی ها میگن الاف. ولی حقیقتش تو تعمیرگاه همشهری بودم چون تایر باد کم کرده بود. دو ساعت منتظر شدیم تا نوبت رسید و ۵۰ دلار هزینه شد. یه ساعت بعد دیدیم دوبار باد کم کرده. دوباره برگشتیم گفت از فندولشه! دوباره یه ساعت منتظر . تازه میخواست برای فندول هم بتیغه. بالخره گرونیه دیگه! تو این چند ساعت که معطل شدیم سر پوتینی ها را درد اوردیم. عید شما مبارک و ایشالله همه حتی پوتین بتواند از خود گذشتگی کنیم و از مقام و پست و تکبر خود برای بهنر شدن وضع مردم بکاهیم. امین

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.