آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
2بازدید

شکایت نویسندگان آمریکایی از سازنده چت‌جی‌پی‌تی

سارا سیلورمن و ۲ نویسنده دیگر از متا و اپن‌ای‌آی به دلیل نقض حق چاپ شکایت کردند.

شکایت نویسندگان آمریکایی از سازنده چت‌جی‌پی‌تی


شکایت نویسندگان آمریکایی از سازنده چت‌جی‌پی‌تی
به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، سارا سیلورمن کمدین و دو نویسنده به اتهام استفاده از محتوای آنها بدون مجوز برای آموزش مدل های زبان هوش مصنوعی شکایت نقض حق چاپ علیه متا و اپن‌ای‌آی را تنظیم کردند.

طرح دعوای دسته جمعی پیشنهادی مدعی است که شرکت مادر فیسبوک و سازنده چت جی پی تی از مطالب دارای حق چاپ برای آموزش ربات های گفت و گو استفاده کرده اند.

این شکایت‌ها بر خطرات قانونی استفاده توسعه‌دهندگان ربات های گفت و گو از مطالب دارای حق چاپ برای آموزش مدل های هوش مصنوعی و ایجاد برنامه‌هایی که پاسخ‌های واقعی را به درخواست‌های کاربر ارائه می‌دهند، تأکید می‌کند.

سیلورمن و این دو نویسنده ادعا می‌کنند که متا و اپن‌ای‌آی بدون مجوز از کتاب‌های آن ها برای توسعه مدل‌های بزرگ زبانی خود استفاده کردند.

شاکیان در شکایت خود علیه متا، ادعا می‌کنند که اطلاعات درز کرده در مورد تجارت هوش مصنوعی این شرکت نشان می‌دهد که کار آنها بدون مجوز استفاده شده است.

این دعواها از طرف یک طبقه سراسری از صاحبان حق چاپ که آثارشان نقض شده است، به دنبال خسارت مالی نامشخصی هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.