آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

سفر رسمی دبیرکل اتحادیه عرب به واشنگتن

دبیرکل اتحادیه عرب طی سفری رسمی برای دیدار با وزیر خارجه امریکا و گفت وگوی استراتژیک میان اتحادیه عرب و امریکا به واشنگتن رفت.

سفر رسمی دبیرکل اتحادیه عرب به واشنگتن


به گزارش تابناک از آناتولی، احمد ابوالغیط، دبیرکل اتحادیه عرب طی سفری رسمی به واشنگتن رفت. هدف از این سفر دیدار با آنتونی بلینکن، وزیر خارجه امریکا و گفت وگوی راهبردی میان اتحادیه عرب و وزارت خارجه امریکا پیرامون مسائل مختلف دارای اهمیت مشترک است.

جمال رشدی، سخنگوی دبیرکل اتحادیه عرب گفت: قرار است ابوالغیط با بلینکن درباره مسائل دارای اهمیت مشترک در حوزه سیاسی، امنیتی، اقتصادی و اجتماعی رایزنی کند.

این سفر شامل مذاکرات گسترده میان هیئت بلندپایه ای از اتحادیه عرب و مقامات بلندپایه وزارت خارجه امریکا با هدف تبادل نظر پیرامون منازعات و مسائل منطقه ای و بین المللی مهم و در راس آن اوضاع خاورمیانه و مبارزه با تروریسم می شود.

دو طرف تحولات کنونی جهان عرب و اوضاع بین المللی و چگونگی تقویت تلاش ها برای مهار بحران ها در راستای تضمین احیای امنیت و ثبات در خاورمیانه را بررسی خواهند کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

قدرت۱۴۰۲/۰۴/۲۸ ۱۴:۰۷

هاب و محور منطقه ای خاورمیانه و خلیج فارس در حال تغییر است. وجود شخصیتی چون بن سلمان برنامه های کشورهای پیشرفته بویژه امریکایی ها را به خود جلب کرده است و کشور عربستان سعودی این نقش محوری را یافته است.با صلح اعراب و اسرائیل با رویکرد جدید در سال های اخیر ، دنیای عرب سهم مهم و بیشتری از گذشته در مسایل سیاسی و اقتصادی خواهد داشت.لازم است مسئولین کشورمان بیش ازین فرصت سوزی نکرده و موقعیت خود را در این پارادیم جدید پیدا کنند!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.