آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
6بازدید

سفارت سوئد در عراق تا اطلاع ثانوی تعطیل شد

سفارت سوئد در عراق به دلیل تظاهرات در اطراف ساختمان تعطیل شد.

سفارت سوئد در عراق تا اطلاع ثانوی تعطیل شد

به گزارش  تابناک به نقل از ایسنا، سفارت سوئد در بغداد از تعطیلی آن و تعلیق خدمات آن تا اطلاع ثانوی به دلیل تظاهرات در اطراف ساختمان خبر داد.


به نقل از شبکه خبری الجزیره، سفارت سوئد در عراق امروز پنج‌شنبه اعلام کرد که تا اطلاع ثانوی به دلیل تظاهرات در اطراف ساختمان آن، تعطیل است و خدمات آن متوقف می‌شود.

همچنین خبرگزاری رویترز عربی به نقل از وزیر خارجه سوئد اعلام کرد، "روشن است که مقامات عراقی در عمل به وظیفه خود برای حفاظت از هیات‌های دیپلماتیک و کارمندان آن کوتاهی کردند".

یکی از مسؤولان دفتر محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق امروز در گفتگو با شبکه خبری روسیا الیوم تاکید کرد: اگر اهانت به قرآن کریم در سوئد تکرار شود، روابطمان را با استکهلم متوقف خواهیم کرد.

این منبع افزود: السودانی امروز نشست فوق‌العاده‌ای را برای تصمیم‌گیری درباره روابط با سوئد برگزار خواهد کرد و در صورتی که سوئد با اهانت دوباره به قرآن کریم موافقت کند، دولت عراق در نشست امروز خود قطع روابط با سوئد را در دستور کار خود قرار خواهد داد.

خبرگزاری فرانسه نیز اعلام کرد که سوئد کاردار سفارت عراق را در پی حمله امروز به سفارت این کشور در بغداد احضار کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.