آخرین خبرسخنرانی ترامپ لغو شد
1بازدید
۰

تهدیدی بزرگ در کمین سیستم بانکی آمریکا است؟

وزیر خزانه‌داری ایالات‌متحده آمریکا می‌گوید که ممکن است بانک‌های بیشتری در سال جاری به دنبال ادغام باشند.

به گزارش ایسنا به نقل از اکونومیک، جانت یلن، وزیر خزانه‌داری ایالات‌متحده، هشدار داد که ممکن است در سال جاری بانک‌های بیشتری در این کشور به دنبال ادغام باشند، با این استدلال که نرخ‌های بهره بالاتر می‌تواند سودآوری بانک‌ها را تضعیف کند و این مورد می‌تواند در گزارش‌های مالی آنها برای سه ماهه دوم آشکار شود.

یلن در مصاحبه خود با وال استریت ژورنال در حاشیه اجلاس پیمان مالی جدید جهانی در پاریس تصریح کرد که ادغام‌های احتمالی «تهدیدی بزرگ» برای بخش بانکی ایجاد نمی‌کند.

وزیر خزانه‌داری توضیح داد: ادغام بیشتر در صنعت بانکداری ممکن است سودمند باشد اما نسبت به بزرگتر شدن بزرگترین بانک‌های این کشور هشدار داد.

گفته می‌شود که مقامات نظارتی ایالات‌متحده در حال بررسی اقداماتی هستند که می‌تواند منجر به افزایش متوسط ۲۰ درصدی بانک‌های بزرگ منطقه‌ای در کل سرمایه مورد نیاز خود شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.