رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
1بازدید
۲۱۰

نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه

آماده ازسرگیری مذاکره با آمریکا درباره برجام هستیم/ طالبان باید به وظیفه خود درباره حق آبه هیرمند عمل کند

امروز دوشنبه، ۹ مردادماه ۱۴۰۲ نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی برگزار شد و ناصر کنعانی به پرسش‌های خبرنگاران داخلی و خارجی پیرامون مسائل مختلف سیاست خارجی پاسخ داد.

آماده ازسرگیری مذاکره با آمریکا درباره برجام هستیم/ طالبان باید به وظیفه خود درباره حق آبه هیرمند عمل کند

آماده ازسرگیری مذاکره با آمریکا درباره برجام هستیم

بین الملل تابناک: امروز دوشنبه، ۹ مردادماه ۱۴۰۲ نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی برگزار شد و ناصر کنعانی به پرسش‌های خبرنگاران داخلی و خارجی پیرامون مسائل مختلف سیاست خارجی پاسخ داد.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه صبح امروز (دوشنبه) در خصوص فایل صوتی لو رفته از رابرا مالی و راهبرد آتی ایران در این زمینه، اظهارداشت: اینکه این فرد چه گفته مسئولیت دولت آمریکا است که روشنگری کند، اما ایران مذاکرات رفع تحریم ها را مبتنی بر مصالح ملی و به منظور احقاق حقوق ایران دنبال می‌کند.

وی گفت: خطوط قرمز ایران منافع ملی است و ما آماده پیگیری گفت‌وگوها و جمع بندی آن هستیم.

کنعانی افزود: نگاه ما به دولت آمریکا واضح است، ما هیچگاه مبتنی بر اعتماد با آمریکا گفت‌وگو نمی‌کنیم و برجام هم محصول اعتماد ما به آمریکا نبود.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان داشت: ادامه مذاکرات لغو تحریم‌ها هم مبتنی بر اعتماد ایران به آمریکا نیست، قرار بود که برجام امضا شود و نتیجه پایبندی آمریکا به برجام می‌توانست مبنای اعتماد نسبی باشد ولی آمریکا همین اعتماد نسبی را هم برای ایران ایجاد نکرد.

وی افزود: ما برای رفع تحریم‌های ظالمانه و بازگشت مسؤولانه همه طرف ها از جمله آمریکا به برجام تلاش می‌کنیم، ایران مبتنی بر منافع ملی خود و مفاد مصرح در برجام گفت‌وگو می‌کند و مسیر دیپلماسی را دنبال می‌کند.

کنعاتی گفت: هر زمان طرف مقابل آماده باشد و ما از پایبندی طرف مقابل اطمینان حاصل کنیم، برجام قابل تداوم است و ما به عنوان تنها طرفی که مسؤولانه رفتار کرد، آمادگی داریم تا برای تامین منافع ملی کشور مذاکرات را ادامه دهیم.  

به کارگیری ظرفیت سازمان ملل برای صلح و ثبات عراق

سخنگوی وزارت امور خارجه درخصوص سفر اخیر نماینده سازمان ملل در امور عراق به تهران اظهارداشت: طبیعی است که دولت ایران هم راستای با عراق از نقش سازمان ملل در کمک به ایجاد صلح، ثبات و امینت استقبال می‌کند و گفت‌وگوهای ایران با نماینده سازمان ملل در امور عراق سالهاست که برقرار بوده و این سفر هم در استمرار سفرهای گذشته نمایندگان سازمان ملل در عراق بوده است.

وی ادامه داد: سیاست‌های مختلف در چارجوب کمک‌های بیشتر به تقویت دولت مردمی، توسعه اقتصادی، صلح، ثبات و امنیت بیشتر در عراق مورد گفت‌وگو قرار گرفت. 

کنعانی با بیان اینکه روند مبارزه با تروریسم در عراق و منطقه مورد بررسی ما قرار گرفت، تصریح کرد: نحوه به کارگیری ظرفیت‌های سازمان ملل برای صلح، ثبات و امنیت در منطقه نیز از دیگر موضوعات مورد گفتگوی ما بود.

طالبان به وظیفه خود عمل کند

کنعانی در خصوص موضوع حقابه هیرمند و پیگیری‌های وزارت امورخارجه گفت: ما همچنان احقاق حقوق ایران در خصوص حقابه هیرمند را دنبال می‌کنیم و جزو اولویت‌های اصلی وزارت نیرو و وزارت خارجه و سایر دستگاه‌های های ذی ربط هست.

وی گفت: این موضوع یکی از دستورکارهای گفت‌وگوهای مستمر ما با مقامات سرپرستی افعانستان است و توافقاتی هم به طور مبدایی وجود دارد و ما انتظار داریم که مقامات افعانستان در این خصوص مسؤولانه عمل کنند. 

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: همانطور که آنها بارها گفتند که حقابه ایران را بر اساس توافقنامه میان دوطرف قبول دارند، باید به وظیفه خودشان عمل کنند.

سازش با صهیونیست‌ها هیچ کمکی به ملت فلسطین نخواهد کرد

وی در خصوص تلاش امریکا برای عادی سازی روابط بین عربستان و رژیم صهیونیستی گفت: این کاملا روشن است که تقویت و تثبیت جایگاه رژیم صهیونیستی در منطقه اولویت اول آمریکا در طول سالیان متمادی بوده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: دولت های آمریکا تعهد بی قید و شرط خود را در حمایت کامل از رژیم نشان دادند و در چارچوب همین سیاست آمریکا تلاش‌های زیادی انجام داد و موفق شد در روابط رژیم صهیونیستی با تعدادی از کشورهای در منطقه عادی سازی سیاسی انجام دهد.

کنعانی بیان داشت: اما در عمل آنچه که اتفاق افتاد بازترشدن دست رژیم صهیونیستی در جنایات خود علیه ملت فلسطین و افزایش جنایت این رژیم بود. ما در طول تنها شش ماه نخست سال جاری شاهد کشتار حدود دویست نفر از مردم عادی و بی گناه فلسطین بودیم.

وی با بیان اینکه ما شاهد اسارت و بازداشت بیش از سه هزار فلسطینی بودیم، افزود: تحریب گسترده منازل مصداق جدید این موضوع است که آن را دیروز شاهد بودیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان داشت: سازش با رژیم صهیونیستی هیچ کمکی به ملت فلسطین نخواهد کرد، این موضوع پیش روی چشمان ما هست و ایران هر گامی که در مسیر شناسایی آن رژیم برداشته شود را نه به نفع فلسطین و نه به‌ نفع صلح و امنیت در منطقه می‌داند.

جزئیات سفر هیات سوری به تهران

وی در خصوص سفر امروز هیئت بلند پایه سوریه به تهران گفت: وزیر امور خارجه سوریه و همچنین وزرای اقتصاد و ارتباطات سوریه وارد تهران شدند و در روز جاری مذاکرات مختلفی را بین مقامات دو کشور در سطوح دو کشور خواهیم داشت. 

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: بخش قابل توجهی از هدف گذاری این سفر که در چارچوب تسریع به روند اجرای توافقات دو کشور در جریان سفر ریس جمهور به سوریه انجام شده، هدف گذاری شده است.

کنعانی ادامه داد: در سفر آقای رئیس جمهور ۱۵ سند میان مقامات دو کشور امضا شده بود، در جریان سفر هیئت سوری به تهران ما موضوعات مختلفی را خواهیم داشت.

وی ادامه داد: در این مذاکرات موضوع روند استمرار مبارزه با تروریسم گفت‌وگو خواهد شد و روند تنش زدایی در مناسبات ترکیه و سوریه و زمینه سازی نشست چهارجانبه ترکیه، سوریه، ایران و روسیه نیز مورد مذاکره قرار خواهد گرفت.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: ما موضوعات متنوعی در روابط دو کشور داریم. موضوعات تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی به سوریه موضوع مهمی است که مورد توجه است. درباره حضور غیرقانونی نظامیان امریکایی در سوریه نیز تبادل نظر خواهد شد.

برنامه‌ریزی برای سفر وزیر امور خارجه به پاکستان

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگار سیاست خارجی ایرنا مبنی بر دستور کار سفر پیش روی وزیر امور خارجه ایران به پاکستان افزود: بر اساس دعوتی که از سوی وزیر امور خارجه پاکستان صورت گرفته این سفر در حال برنامه ریزی است.

وی گفت: ما موضوعات مختلفی را با طرف پاکستانی برای گفت‌ وگو و تبادل نظر داریم، علاوه بر موضوعات سیاسی و مسائل امنیتی مشترک، موضوع مبارزه با تروریسم را هم مورد گفت‌وگو قرار خواهیم داد.

کنعانی ادامه داد: یک هیأت عالی رتبه اقتصادی از ایران هم قرار است که وزیر خارجه را در این سفر همراهی کند تا موضوعات اقتصادی را نیز در این سفر مورد مذاکره قرار دهیم.

دعوت بریکس از آیت الله رئیسی

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص اجلاس آتی بریکس و روند عضویت ایران در آن سازمان گفت: از آقای رئیسی برای شرکت در اجلاس آتی سران بریکس دعوت به عمل آمده و در زمان خودش جزئیات این سفر اطلاع رسانی می‌شود.

وی گفت: ایران به عنوان یک کشور مهم تمایل و علاقمندی خودش را برای عضویت در این مجموعه اعلام کرده و اعضای بریکس هم برای ایران اهمیت خوبی قائل هستند.

کنعانی ادامه داد: ظرفیت‌های اقتصادی ایران کمک می‌کند که در صورت عضویت در بریکس همکاری‌های مکملی در راستای اهداف این سازمان داشته باشیم و همانطور که می‌دانید بریکس اهداف اقتصادی دارد که می‌تواند با عضویت ایران منافع متقابلی برای دو طرف به همراه داشته باشد.

اروپا در قبال مبارزه با تروریسم مسئولیت دارد

کنعانی در خصوص دستگیری یک شبکه تروریستی در کشور گفت: این موضوع یکبار دیگر نشان داد که دشمنان ملت ایران در ایجاد بی ثباتی و ناامنی از هیچگونه اقدام غیرانسانی از جمله تمسک به روش‌های تروریستی فروگذار نیستند.

وی تصریح کرد: همانطور که اعلام شد ارتباط برخی از اعضای این شبکه با خارج از مرزهای ایران روشن است، در واقع در تماس ها و ارتباطاتی که میان سرویس‌های امنیتی ایران با برخی از کشورها وجود دارد اینگونه مباحث منتقل می‌شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: دستگاه دیپلماسی بر اساس وظایف ذاتی خود موضوعاتی از این دست را با مشورت با نهادهای امنیتی با طرف های ذی ربط همواره مطرح کرده است.

کنعانی ادامه داد: بار دیگر این موضوع نشان می دهد که موضوع تروریسم باعث ایجاد فضای تنفسی برای گروه های تروریستی می‌شود.

وی عنوان کرد: ما بارها مسئولیت این کشورها را در ضرورت برخورد با این جریان ها منتقل کردیم، کشورهای اروپایی که خود را پرچمدار در این زمینه معرفی میکنند باید توجه داشته باشند که در قبال مبارزه با تروریسم مسئولیت دارند.

پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها علیه توافق ایران و بولیوی 

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص توافقات دفاعی میان ایران با بولیوی گفت: مقامات بولیوی گفتند که در خصوص توافقات با ایران به همسایگان خودشان اطلاع رسانی داشتند.

وی گفت: توافق با بولیوی باتوجه به درخواست آن کشور برای کمک به مبارزه با قاچاق مواد مخدر تنظیم شده و توافق مشترک ما هیچ خطری برای سایر کشورهای منطقه نداشته و ندارد و ما بر اساس درخواست بولیوی به آن مطالبات پاسخ دادیم.

کنعانی تصریح کرد: واکنش های صورت گرفته مبتنی بر واقعیت همکاری ایران و بولیوی نیست، بلکه با نوعی فرافکنی در چارجوب سیاست‌های ایران هراسانه این موضوعات صورت میگیرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: ایران در همکاری با کشورهای آمریکای لاتین بر اساس موازین قانونی و تامین منافع ملی خود عمل می‌کند.

وی افزود: هیچ کشوری نباید از همکاری دو کشور در مبارزه با مواد مخدر ناراحت شود بلکه باید از آن استقبال کنند، ما هنوز متوجه علت مخالفت دو کشوری که اظهاراتی در این خصوص داشتند نشدیم.

حمایت ایران از درخواست سیدحسن نصرالله

کنعانی در خصوص بیانات اخیر دبیرکل حزب الله لبنان درباره اهانت به قرآن گفت: اهانت به مقدسات ملت‌ها امری کاملا مردود است.

وی ادامه داد: طبیعتا واکنش کشورهای اسلامی به این موضوع نشان دهنده حساست موضوع نزد ملت های اسلامی است.

سخنگوی وزارت امور خارجه بیان کرد: درخواست آقای نصرالله یک درخواست مسؤولانه از جهان اسلام بود چرا که این خواست همه ملت های اسلامی است.

کنعانی گفت: از دولت های اروپایی به ویژه دولت‌هایی که زمینه این اهانت را فراهم کردند، میخواهیم که مانع تکرار این اقدام ناپسند شوند.

وی با بیان اینکه واکنش دولت‌های اسلامی در این خصوص جدی بود، افزود: ما از کشورهای اروپایی میخواهیم که مانع از تکرار چنین اهانت‌هایی شوند، ما در این روزها شاهد خروش ملت‌های مسلمان بودیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه تصریح کرد: ظاهرا مقامات دو کشور سوئد و دانمارک اعلام کردند که به دنبال ایجاد سازوکاری برای عدم تکرار چنین اهانت‌هایی هستند و امیدواریم که شاهد ایجاد سازوکاری برای عدم تکرار چنین اقدامات اهانت آمیزی باشیم.

توافقات مرزی ایران و عراق 

کنعانی در خصوص همکاری‌های مشترک مرزی با عراق نیز گفت: ما تقریبا در اکثر طول مرزی با کشور عراق خوشبختانه توافقات حقوقی لازم را انجام دادیم و خطوط مرزی مشخص شده است و کمیته‌های مشترک مرزی دو کشور همکاری‌ها و گفت‌وگوهای دوره‌ای و اقدامات مشترک فنی خودشان را انجام دادند.

وی ادامه داد: ما در این زمینه دچار مشکل سیاسی خاصی نیستیم، در این زمینه همکاری‌ها ادامه دارد و مانعی برای پیشرفت کار کمیته‌های مشترک مرزی دو کشور نمی‌بینیم.

گفت‌وگو، راه حل مساله نیجر

سخنگوی وزارت خارجه در خصوص کودتای نیجر هم بیان کرد: ما با دفت تحولات مربوط به این کشور را دنبال میکنیم و تاکید ما احترام به حاکمیت قانون است و اینکه ما خواهان آرامش و ثبات در این کشور دوست آفریقایی هستیم. همچنین ما راه حل مشکلات را گفتگوی داخلی در این کشور می‌دانیم.

 

 

خبر تکمیل می شود‌..

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۱۰ ۱۹:۱۵

دیگه دیره ......

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۱۰ ۰۹:۲۹

اماده باش باش تا صبح دولتت كه دميده

محمد۱۴۰۲/۰۵/۱۰ ۰۹:۱۴

لطفا ایندفعه مذاکرات رو از ته بگیرید شاید فرجی به حال این ملت درمانده شد .

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۱۰ ۰۹:۰۴

الیانوف چی میگه؟

یا حق۱۴۰۲/۰۵/۱۰ ۰۸:۵۶

نه شرقی ، نه غربی !
روابط بین المللی تون رو خوب کنین!
دست از مرگ بر این و آن بردارید
اسلام دین دشمنی و تنفر نیست !
و نکته ی بسیار مهم :
دست مفسدان داخلی و خارج نشینان مولتی میلیاردر رو قطع کنید تا شاید بالاخره کشورمون به آرامش برسه ان شاءالله

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۱۰ ۰۸:۳۳

اگر در این کشور مردم مهم بودند یک رای گیری میکردین که میخوان با آمریکا رابطه داشته باشند یا نه! اونها نه شما.شما که رابطه دارین.نمونه ش گرین کارتها و زندگی زن و بچه هاتون توی اونجا!

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۱۰ ۰۷:۴۰

در بدترین زمان ممکن برای ورود به مذاکرات اعلام امادگی کردید، باید در ابتدای شروع به کار دولت جدید مذاکرات جدی انجام میشد، اما روسیه برای شما بازی را جور دیگری رقم زد.

ایرانی۱۴۰۲/۰۵/۱۰ ۰۷:۰۲

روزی هزاران خانواده در ایران میرن زیر فقر

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۱۰ ۰۶:۴۸

دیگه رابرت مالی و پسته اثر نداره که نداره که نداره

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۱۰ ۰۶:۴۶

کنعانی جان کدام منافع ملی؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۱۰ ۰۶:۳۴

روحانی می گفت 20 بار رئیس جمهور امریکا با ما تماس گرفت ولی حفظ نظام اجازه صحت را به من نداد

محمد ت۱۴۰۲/۰۵/۱۰ ۰۶:۳۲

آماده ازسرگیری مذاکره با آمریکا درباره برجام هستیم
دروغه. داره بلوف می زنه چند ساعت بورس سبز بشه تا جیب مردم رو خالی کنند باور نکنید

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۱۰ ۰۵:۴۴

ایششش طالبان خیلی بدی بد بد بد که آب ما رو نمیدی!

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۱۰ ۰۲:۴۹

طالبان رفته پای میز مذاکره با آمریکا!!! این می‌دونی یعنی چی ؟! فقط آرزوشه آمریکا بهش چراغ سبز بده ، دیگه اونه که دستور میده

رضا۱۴۰۲/۰۵/۱۰ ۰۲:۱۳

اقای سیدالرییس مشکل کشور افغانیاین تمام بازارکاره مسکن صاحب شدن صبح که سرگذرمرم فکرمکنی گذر کابل رفتم قرانی بیکاربایدبرگردم با2بچه شرمنده خانواده بشم حالا افقانی به 200مرن چون 8 تابچه متکدی وضایعاتی خانماشا پسته مغزمکنن کیف دستی میدوزن َشب 2ملیون دخل دارن
وووو جاخانه مازیادن وتمام کارای خانگی روصاحب شدن وکلیه پول مملکتو میبلعن مثل جاروبرقی وبه طالبان تزریق میکنن خدایی یک کارگری بودجاماکارمگرد کارساختمانی ماه به ماه به ولایتشا پول مفرستاد پشتو بود پولارو وطالبانم شاخ میشن و آب راقط مکنن منی که 8کلاس سواددارم لمس کردم اقتصاده خانوادم خراب شده شدیدا به طلاق دارم مرسم ازبس دعوا ودرگیری با خانم دارم به خاطرکارگرای افقان ازوزارت کشورتقاضادارم فوری فوتی بیرونشان کنید تاازبیکاری نجات پیداکنم کشورای دگه 100 هزارتا مهاجرندارن حالا ایران شده پراز افقانی لطفا اخراج فوری فوتی انشاءالله رونق برقرارمیشه مشکل کله ایران حل میشه وماهم رضایتمند میشیم از شما وپشتیبان اگر دست دست کنن دگه طلاق برات مشه 2تا بچه بیپدرمادر باید بزرگ شن

حسین۱۴۰۲/۰۵/۱۰ ۰۰:۱۴

مذاکره با آمریکا یعنی جنگ مثل اوکراین. عاقبت دوستی با آمریکا میشه فقر و جنگ. بهترین کار سپردن سیاست خارجی به چین هست. روسیه که قدرتی نیست دیگه باید از چین کمک بگیریم. ریال رو حذف کنیم و یوان رو جایگزین کنیم. مثل کاری که هنگ کنگ داره می‌کنه.

حسین۱۴۰۲/۰۵/۱۰ ۰۰:۰۴

طالبان‌باید به وظیفه خودش عمل کند ،البته عمل نکرد هم ما هیچ کاری نمی کنیم و حتی حرفی از اخراج افغانیها از ایران هم نمی زنیم و بلکه مرزها را بیشتر باز می کنیم تا ایران کشور خودشان شود و در اینصورت خودشان دچار مشکل بی آبی شده اند

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۲۳:۱۷

ولی دیگه آمریکا حاضر به گفتگو نیست!

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۲۲:۴۹

ارتباط با آمریکا را به همه پرسی بگذارید اینکه که دیگر جزو اصول دین است ببینید نظر اکثریت مردم چیست

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۲۲:۲۰

نمی خواد با امریکا مذاکره کنید. امریکا در این تابستان سخت در حال نابودی است . فقط ما پیروزیم و برادران چینی و روسی مان.

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۲۱:۲۱

برای مذاکره عجله‌ای نداشته باشید اگر کمی صبر کنید آمریکا التماس خواهد کرد برای مذاکره چون اقتصاد و صنعت‌ کشورش نیاز به ارتباط با ایران پیدا می کنه

عباس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۲۱:۱۴

روزی ده بار اعلام آمادگی میکنید آمریکا هم گفته باید ایران چیکار کنه دیگه چرا بازی میدین مارو ؟ برنامه موشکی باید دفاعی بشه تا آمریکا تحریم هارو برداره. دخالت تو منطقه هم باید صفر بشه. قول میدم آمریکا کاری به کار ما نداره

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۲۰:۰۸

رفتم یه کیلو گوشت بخرم قثاب گفت ۵۳۰هزارتومان نخریدم شما را به مقدسات قسم قیت را پایین بروید تا بتوانیم یه کیلو گوشت بخریم بخدا اونقدر خوشحال میشیم

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۱۰ ۰۶:۳۱

!!
شما که توی ایران نیستی ؟؟

mm۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۲۰:۰۶

حالا که مملکت و مردم را نابود کردید مذاکره

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۹:۲۴

از سال ۴۲ که سد کرج آبگیری شد،به مدد لوله و الکتریسیته و پمپ برقی سنگ لاخهای شمال تهران که هیچ ارزشی نداشت به گرانقیمت ترین زمینها تبدیل شد. به قیمت عدم واگذاری حق آبه اراضی پایین دست مثل رباط کریم و...که جزو مرغوبترین زمینهای زراعی است. مگر خودمان حق آبه هموطنان را میدهیم که حالا از افغانها توقع داریم

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۸:۵۱

از همه اجازه گرفتی که حرف می زنی؟؟؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۸:۳۸

طالبان تا پشتش به امريكا أست از شما حساب نميبرد

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۸:۱۶

شیخ حسن فضل الله فکر منافع خودش است . چه کار مثبتی انجام داده غیر از هیچ

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۸:۱۵

سازش با اسرائیل شاید برای فلسطین بد باشد اما برای ما خیلی خوب است .هر چه زودتر انجام شود به نفع کشور است

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۸:۱۳

، باید بدو بدو رفت خدمت مدیر عامل جهان مانند زلنسکی و امتیاز گرفت

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۷:۵۸

من اگر بجای کنعانی بودم با خواندن همین یک صفحه نظرات استعفا می کردم

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۷:۱۴

طالبان باید به وظیفه خود درباره حق آبه هیرمند عمل کند

چند بار یک حرف را تکرار می کنی

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۶:۵۷

خوب چرا اجازه ندادید دوره روحانی برجام امضا بشه

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۶:۲۳

کد خدا و دیگر هیچ

زنبورک۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۶:۲۰

طالبان به وظیفه خود عمل کند... چشم ، من الان بهشون میگم تا شب جوابشون رو میگیرم ازشون!!! حالا اگه به وظیفه خودش عمل نکرد چی؟؟؟

عباس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۶:۱۶

سلام
ایران آماده آغاز مذاکره برجام با امریکاست.............. اما امریکا قبول نمی کند.

طالبان باید به حق آبه ایران احترام بگذارند............ اما نمی گذارند.

کویت و عربستان باید سهم ایران را در مخازن مشترک نفتی و گازی قبول داشته باشند........... اما ندارند.
و..............

واقعا عجب مردان هنرمندی هستند دولت مردان ما!!!!!.

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۵:۵۶

از لحاط بین المللی طالبان دولت شناخته نمیشه و خودش رو ملزم به رعایت قواعد جهانی مثل تحصیل زنان و غیره نکرده...اونوقت تو دنبال اجرای معاهده حق ابی هستی که ۶۰ سال پیش امصا شده!!!!!!واقعا که

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۵:۵۶

آمریکا رو به زوال است و هیمنه پوشالی اش فرو ریخته است و در همه جا شکست خورده است و حقانیت ما اثبات شده است

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۱۰ ۰۱:۱۶

خیلی بامزه بود.

عباس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۲۱:۱۷

شما پس چرا خودکشی میکنید برای مذاکره با یک کشور رو به زوال!! روزی نیست از آمریکا حرف نزنید بعد رو به زواله؟!

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۸:۰۸

اینو به سخنگوی دولت بگو که آماده مذاکره با قدرت پوسالیه

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۵:۲۴

شما نشان دادید اهل مذاکره نیستید اول تکلیف خودتان با خودتان و با خودتان و سپس با خودتان مشخص کنید بعد بروید دنبال مذاکره با خودشان
مذاکره می کنید خلیفه خودخوانده خراسان به آن می تازد در تهران به به می گویید خلیفه اصفهان یه حرفی میزند اول با خودتان مذاکره کنید بعد با دیگران در ضمن یک نفر در حد آشنایی اکابر به زبان انگلیسی در تیم مذاکره کننده بگنجانید

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۹:۳۳

|۱۶:۴۲
درسته ولی میبینی که هر کسی در دوره قبل از برجام طرفداری کرده بود الان مغذوب شده هست! و کلی به روحانی و ... تاختند که این برجامتون به درد نمیخورد که آمریکا خارج شد! در حالی که کل جنگ های دنیا به خاطر بدعهدی یکی از طرفین و یا خارج شدن از توافق و ... شروع شده و یک امر بدیهی هست ولی اینها انتظار داشتند که با یک برجام (که فقط در مورد هسته بود) کل مشکلات 40 سال گذشته با امریکا و دنیا برطرف بشه و همین رو حسابی کوبوندن تو سر دولت روحانی!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۶:۴۲

آن ها نشان داده اند که اهل مذاکره نیستند وگرنه از برجامی که حاصل یک دهه تلاش دیپلماتیک ۱+۵ بود به صورت یکجانبه و بر خلاف قوانین بین الملل خارج نمی شدند.

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۵:۱۱

اینا فک کنم چند قرن از خبرها بی اطلاع هستن امریکا مرگ برجام اعلام کرد خیلی وقت پیش بعدش هم که برجام کاغذ پاره ای پیش نیست مگه قرار نبود پارهاش کنید به دور بیانداریتش پس چی شد

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۶:۴۴

بی قانونی های آمریکا که حد و اندازه ندارد، زمانی فرجام برجام به کاغذ پاره تبدیل شد که ترامپ رئیس جمهور تاجر پیشه آمریکا بر خلاف قوانین بین المللی از برجام خارج شد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۵:۰۴

میگه برجام حاصل اعتماد ما به آمریکا نبود !! عجب!!! مگه شما نبودید که می گفتید برجام حاصل اعتماد ظریف به آمریکاست؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۱۰ ۰۱:۱۶

ایران کشوری متمدن است، اما شما نیستید

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۶:۴۷

چون ایران کشوری متمدن است پای میز مذاکره با آمریکا نشست وگرنه تاریخ ثابت کرده آمریکا قابل اعتماد نبوده، نیست و نخواهد بود.

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۴:۵۷

اول بايد با مردم ايران مذاكره كنيد
دوم با امريكا با پشتيبانى مردم ايران رابطه باقرار كنيد
انوقت برجام زنده خواهد شد

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۶:۰۶

حرف حساب
تنها راه مذاکره با مردم
رفراندوم آزاد

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۴:۵۶

برجام حالا خوب شده؟؟؟

حسین۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۴:۴۳

دیگه دلار رو نمی تونید نگه دارید باز دوباره برجام ، خیالتنون راحت اینبار 70 تومنه دلار می بینیه

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۴:۳۷

منم آماده خرید لندکروز هستم . در هر دو مورد 50 درصد مساله حله

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۴:۲۳

فکر کردید اینجا به من فشار بیارید هر کاری در مقابل چشمان دنیا بکنید از دنیا باج بگیرید خخخخخخخ آمریکا هیچ قصدی برای مذاکره با شما نداره همون به من فشار بیارید هیچ مذاکره ای در کار نخواهد به وزارت اطلاعات بگید به مردم فشار بیارع جواب سلام من رو هم ندن اما بدونید هیچ مذاکره ای در کار نخواهد بود چه جواب سلام من رو بدن چه ندن بای بای شیعه

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۴:۱۸

فشار میارن مذاکره و سازش میکنین شل کنن شروع به قلدرم قلدرم میکنین!

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۴:۱۶

شماها هرگز حاضر نیستید منافع 20-30 میلیارد دلاری سالیانه ناشی از تحریم رو رها کنید.

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۲۱:۴۲

همش باز یه.بوی بالا رفتن قیمت دلار اومده با این اخبار میخان نگهش دارن که پرواز نکنه

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۴:۱۳

با اضطراب ناشی از بی پولی با ماشینهای بی کیفیت با دکترهای بیسواد با دق خوردن براثر خرابی لوازم خانگی با غبار با ریزش جاده و الان هم با گوشی ایرانی که شاید هر لحظه کنار گوشمان منفجر بشه دارند زودتر ما رو به خدا می‌رسانند پس بهتره خودمان زودتر فکری کنیم

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۶:۵۱

دکترهای ایرانی باسوادترین های دنیا هستند، این همه منفی نگر نباش و به باسوادترین قشر مملکت انک بی سوادی نزن.

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۰۹ ۱۴:۰۶

فکر کنم آمریکا مرگ برجام را اعلام کرد سلام بر نرمش عاقلانه ?

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.