رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
0بازدید
۴

شهریه دانش آموزان سمپادی‌ دهک‌های پایین رایگان شد

وزیر آموزش و پرورش گفت: دولت، هزینه ثبت نام دانش آموزان ممتاز دهک‌های یک تا چهار در مدارس سمپاد را پرداخت خواهد کرد.

شهریه دانش آموزان سمپادی‌ دهک‌های پایین رایگان شد

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش، وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: امروز تصویب شد که دولت هزینه ثبت نام دانش آموزان ممتاز دهک‌های یک تا چهار را که در مدارس سمپاد پذیرفته می‌شوند، پرداخت کند.

رضامراد صحرایی توضیح داد: با توجه به اینکه اعتبارات پیش بینی نشده بود، تحت عنوان هدیه ویژه رئیس جمهور به این دانش آموزان پرداخت خواهد شد. این مصوبه شامل دانش آموزانی که در حال حاضر مشغول تحصیل در سمپاد هستند نیز می‌شود.

صحرایی اضافه کرد: دانش آموزان پذیرفته شده در سمپاد شهریه پرداخت می‌کنند که با این مصوبه دولت، شهریه از دانش آموزان ممتاز دهک‌های یک تا چهار پذیرفته شده در مدارس سمپاد دریافت نمی‌شود و دولت صدرصد شهریه آن‌ها را پرداخت می‌کند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

حسن۱۴۰۲/۰۵/۱۲ ۱۰:۲۰

بچه های دهکهای یک تا چهار مدرسه نمیرن اون وقت اینا جطوری میتونن وارد مدارس تیزهوشان بشن ؟؟
فکر میکنم دارین مثل همیشه ملت رو دست میندلزین .

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۱۲ ۰۹:۰۲

لطفا نتایج را به موقع اعلام کن هرینه ثبت نام پیش کش ! هر سال دریغ از پارسال ! زمان اعلام نتایج و فرآیند آزمون نه تنها نسبت به سال های قبل بهبودی نداشت بدتر و نارضایتمندی بیشتر شد !

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۱۲ ۰۸:۵۹

آفرین به دولت انقلابی

حسن۱۴۰۲/۰۵/۱۲ ۱۰:۱۵

من کارمند معمولی میتونم هزینه ثبت نام دانش آموزان .سمپادی دهک یک تا چهار رو در سراسر کشور پرداخت کنم .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.