آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

هشدار روسیه به ژاپن درباره جزایر جنوبی کوریل

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد، مسکو اعتراضات توکیو در ارتباط با جزایر جنوبی "کوریل" که در ژاپن به عنوان "سرزمین‌های شمالی" شناخته می‌شوند را به عنوان مداخله در امور داخلی روسیه و نقض منشور سازمان ملل تلقی می‌کند.

هشدار روسیه به ژاپن درباره جزایر جنوبی کوریل

به گزارش تابناک، ایسنا نوشت: توکیو در ژوئیه سال جاری میلادی نسبت به سفر یوری تروتنف، معاون نخست وزیر روسیه به جزیره "ایتوروپ" اعتراض کرد.

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در کنفرانسی خبری گفت: به دنبال نتایج جنگ جهانی دوم، جزایر جنوبی کوریل بخشی از روسیه هستند. طبق این حقیقت غیرقابل بحث، هرگونه اعتراض توسط توکیو در این رابطه، از سوی ما به عنوان تلاشی برای مداخله در امور داخلی و همچنین نقض اصول اساسی منشور سازمان ملل تلقی خواهند شد.

روسیه و ژاپن مدت‌هاست که بر سر مجمع الجزایر کوریل (ایتوروپ، کناشیر، شیکوتان و هابومای) اختلاف دارند چرا که این دو کشور هرگز هیچ پیمان صلح رسمی به دنبال جنگ جهانی دوم امضا نکرده‌اند اما ژاپن از کنار گذاشتن ادعاهای حاکمیت خود بر این چهار جزیره امتناع کرده است. مسکو و توکیو تلاش کرده‌اند تا درباره جنبه‌های مختلف اختلافات‌شان گفت‌وگو کنند اما هرگز یک پیمان صلح جامع پس از جنگ جهانی دوم امضا نکرده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۱۲ ۱۴:۵۵

حقش است که وزیر خارجه الان همان موضعی را بگیرد که لاوروف در رابطه با سه جزیره ما گرفت و ضمن دعوت به گفتگو از ارجاع موضوع جزایر کوریل به مجامع بین اللی توسط ژاپن حمایت کند

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۱۲ ۱۴:۵۴

روسهای متجاوز

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۱۲ ۱۴:۲۱

خرس گرسنه روس گمشو

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.