آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
3بازدید

حمله به اتوبوس مسافربری در پایتخت سومالی

منابع خبری از حمله تروریستی در سومالی خبر دادند، در این حمله تروریستی به یک اتوبوس مسافربری در پایتخت سومالی حمله شد.

حمله به اتوبوس مسافربری در پایتخت سومالی


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، تلویزیون سومالی امروز چهارشنبه از یک حمله تروریستی به اتوبوس مسافربری خبر داد، در این حمله تروریستی دستکم ۹ نفر کشته و ۱۲ نفر دیگر زخمی شدند.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده، حمله تروریستی به اتوبوس مسافربری در آستانه ورود به پایتخت این کشور رخ داده است.

هنوز فردی یا گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است. با این حال، بنا به ادعای این منابع، گروهک تروریستی «الشباب» عامل این حمله بوده است.

الشباب یک گروه تروریستی وابسته به شبکه القاعده است که بیش از دو دهه است در شرق آفریقا به ویژه در سومالی فعال است. عملیات الشباب در شاخ آفریقا امنیت این منطقه را برهم زده و سال‌هاست که سومالی از ثبات و امنیت برخوردار نیست. تهدیدات الشباب سبب شده است برخی کشور‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‎ای به کمک سومالی بشتابند و به این کشور در امر مبارزه با الشباب کمک کنند.

 

ارتش سومالی اعلام کرد که در درگیری‌های اخیر با گروهک تروریستی الشباب توانسته تلفات سنگینی بر این گروهک تحمیل کرده و ۲۵ تن از عناصر آن را از پای درآورد.

ارتش سومالی در بیانیه امروز خود اعلام کرد که طی این درگیری‌ها مناطقی را در دو استان «جلجدود و شبیلی» از عناصر گروهک مذکور پس گرفته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.