آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

مرندی:

سئول نقشی در مذاکرات ایران و آمریکا ندارد

مشاور تیم مذاکره‌کننده به بیانیه وزارت خارجه کره جنوبی درباره توافق ایران و آمریکا درباره آزادسازی پول های ایران واکنش نشان داد.

سئول نقشی در مذاکرات ایران و آمریکا ندارد

به گزارش تابناک، وزارت خارجه کره جنوبی امروز ضمن ابراز بی‌اطلاعی درباره آزادی ۵ زندانی آمریکایی در مقابل آزاد سازی پولهای بلوکه شده ایران در کره جنوبی ابراز امیدواری کرد که مساله پول‌های بلوکه شده ایران به آرامی حل شود.

رویترز از سئول گزارش داد که وزارت خارجه کره جنوبی می‌گوید که «هیچ اطلاعی» از گزارش‌ها درباره اینکه ایران ممکن است پنج شهروند آمریکایی زندانی در ایران را در مقابل آزادی ۶ میلیارد دلار از بدهی فریز شده ایران در کره جنوبی آزاد کند و اجازه بازگشت آنها به آمریکا را بدهد، ندارد.

محمد مرندی مشاور تیم مذاکره‌کننده در واکنش به این خبر در شبکه اکس نوشت: کره جنوبی نقشی در آزادسازی دارایی‌های به سرقت رفته ایران ندارد . پس از توافق، آمریکا به سئول می‌گوید دارایی‌های ایران را منتقل کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

بنده۱۴۰۲/۰۵/۲۰ ۲۲:۴۲

راستی از آقازاده چه خبر؟
روسیه بهش خوش می گذره؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۲۰ ۲۱:۳۱

با این حساب بدش نمیاید که مذاکرات به تاخیر بیفتد وپولهای بی زبان ایران همنجا بماند

سعید۱۴۰۲/۰۵/۲۰ ۲۰:۰۶

مگر گمان برده اید کدخدا تقسیم قدرت کرده که در موضوع مذاکرات و نتیجه گیری مناسب تالی تراشیده اید

ناشناس۱۴۰۲/۰۵/۲۰ ۱۹:۴۸

کره نقش نداشته
قطر نقش نداشته
...
پس مستقیم با آمریکای جنایت کار گفتگو کردید !!؟؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.