شکایت استقلال از سپاهان: حکم ۳برصفر ؟!
باشگاه استقلال با ارسال نامهای به سازمان لیگ مدعی شد، باشگاه سپاهان در بحث سقف بودجه خود دچار تخلف شده است و باید پروندهاش به کمیته انضباطی ارجاع داده شود.
به گزارش تابناک ورزشی؛ باشگاه استقلال با ارسال نامهای به رئیس سازمان لیگ حرفهای فوتبال ایران، اعلام کرد طبق مصوبه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال سقف افزایش دستمزد بازیکنان برای فصل آینده 25 درصد عنوان شده، اما باشگاه سپاهان از این قانون تخلف کرده است.
استقلالیها در نامه خود تأکید کردهاند باشگاه سپاهان بعضاً مبلغ قرارداد برخی از بازیکنان جدید خود را به فصل بعد انتقال داده که این افزایش حتی تا سقف 200 درصد بوده است.
باشگاه استقلال با تأکید کرد بر اینکه موضوع یادشده خلاف مصوبه هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال است، با طرح ادعای اخلال در نظام اقتصادی نقلوانتقالات فوتبال ایران، خواستار ارجاع اعتراض این باشگاه به تخلف باشگاه سپاهان به کمیته انضباطی شده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
اینجوری میخاید امتیاز جمع کنید خخخخخخخخخخخخخخخخخ
این استقلالیا گوش همه رو کر کردن که گل پرسپولیس به ذوب آهن آفساید بوده، یکی نیست به این پر روها بگه بازی با استقلال خوزستان 2 تا پنالتی صد در صد رو برای استقلال خوزستان داور نگرفت. من اگر جای این هوچی ها بودم آب میشدم میرفتم تو زمین.
من خودم پرسپولیسی هستم ولی میخوام بدونم اگه این استقلالیای دوبه هم زن بازیشون رو با سپاهان مساوی کرده بودن یا میبردن، باز هم میرفتند شکایت کنند.
استقلال جواد نکونام اخلاق را هم دارند میبازند.
استقلال آجرلو و ریخت پاشهای او چه؟
قهرمانی استقلال را باید از انها گرفت
تاسف اوره استقلالی ها به بازی سخیفی روی آورده اند
بازی جدید استقلالی ها !
قانون باید اجرا شود
دوباره سپاهان داره موفق شده جوسازی شروع شد. ضمنا تابناک امروز سپاهان سه بر یک پیکان را برد زورت میگه خبر را منتشر کنی. بگی یا نگی سپاهان برد
کیسه هم یاد گرفت بره تو حاشیه
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.