آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
3بازدید

سقط جنین در این کشور قانونی شد

دادگاه عالی مکزیک در اقدامی جنجالی، از سقط جنین در کل این کشور جرم زدایی کرد.

سقط جنین در این کشور قانونی شد

به گزارش تابناک، شفقنا نوشت: دادگاه عالی مکزیک در رسانه‌های اجتماعی اعلام کرد: «سیستم قانونی که سقط جنین را در قانون فدرال مجازات می‌کند، خلاف قانون اساسی است، زیرا حقوق بشر زنان و افراد دارای قابلیت حاملگی را نقض می‌کند».

این بیانیه به دنبال یک چالش قانون اساسی در قانون جزایی ایالت شمالی کوآهویلا صادر شد و راه را برای سقط جنین زنان در سراسر کشور بدون ترس از پیگرد قانونی باز کرد. پیش از این، سقط جنین در ۱۲ ایالت از ۳۲ ایالت مکزیک، از سال ۲۰۰۷ با مکزیکوسیتی، جرم‌زدایی شده بود.

سقط جنین درحالی در مکزیک جرم زدایی شد که در همسایه شمالی-آمریکا- دادگاه عالی قانون سال ۱۹۷۳ را لغو و سقط جنین را در کل آمریکا غیرقانونی اعلام کرد. این وضعیت باعث شده است که برخی از زنان از ایالات متحده برای سقط جنین به مکزیک بروند.

کلیسای مکزیک و برخی گروه‌های حقوق کودکان با قانونی شدن سقط جنین مخالف هستند.

در آمریکای لاتین، سقط جنین انتخابی در آرژانتین، کلمبیا، کوبا و اروگوئه قانونی است، اگرچه خاویر مایلی، نامزد پیشتاز ریاست جمهوری آرژانتین می خواهد این روش را ممنوع کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.