ادعای شورای همکاری خلیجفارس درباره میدان گازی آرش
شورای همکاری خلیج فارس مدعی شد که میدان نفتی و گازی آرش تحت مالکیت انحصاری عربستان و کویت قرار دارد.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از الجزیره، شورای همکاری خلیج فارس در تازهترین موضع گیری درباره میدان نفتی آرش ادعاهایی را در این خصوص مطرح کرد.
بر اساس این گزارش، شورای وزیران شورای همکاری خلیج فارس با صدور بیانیهای مدعی شد که میدان نفتی و گازی «الدره» یا همان آرش تحت مالکیت انحصاری عربستان سعودی و کویت قرار دارد.
میدان مشترک گازی آرش در شمال خلیج فارس، در پیچیدهترین جغرافیای سیاسی دریایی جهان میان کشورهای ایران و کویت واقع شده است.
پیچیدگیهای جغرافیای سیاسی در شمال خلیج فارس، مسائل تکنیکی و فنی بسیار زیاد، همینطور اختلاف حقوقی و برداشتهای متفاوت از قوانین بینالمللی و دریایی موجب شده است که اختلافات بر سر این میدان انرژی مهم برطرف نشود.
در مقاطعی دولت کویت و در زمانهایی دولت ایران به دنبال آغاز بهرهبرداری از ذخایر انرژی این منطقه حساس بود که به دلیل برطرف نشدن اختلافات و عدم امضای قراردادی دوجانبه به بعدها موکول شده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
آمریکای شیطان صفت همه را بر علیه ایران تحریک میکنه وهمه هم ذلیل آمریکا!!!
چه فرقی برای ما داره اصلا آرش مال ما باشه چی به مردم ایران میرسه از این همه نفتی که داریم چقدرش به من رسیده
حیف که با عربستان تازه دوست شدیم
چقدر ما ذلیل شدیم
اون از حق آبه اینم از میدان آرش فقط بلدید مردم ایران رو فقیر تر کنید
شورای همکاری خلیج فارس مدعی شد که میدان نفتی و گازی آرش تحت مالکیت انحصاری عربستان و کویت قرار دارد...
اگر این میدان گازی در قلمرو ایران هم قرار داشته باشه پس غلط میکنن که اظهار نظر میکنن.
ظاهرا علیرغم ارتباط دیپلماتیک با کشورهای عربی،در بر همان پاشنه میچرخد. فقط از واکنشهای تند و غافلگیرانه ایران خیالشان راحت شده.
این هم از سیاست عزتمندانه
یک زمانی، کشورهای حوزه خلیج فارس و به ویژه عراق جرات مواجهه با ایران را نداشتند. ایران آقای منطقه بود.
اعراب نسبت به ایران یک قدم هم پا پس نمی گذارند.
احیا روابط سیاسی ایران و عربستان هم صوری بوده و حاصلی برای ایران نخواهد داشت.
وقتی در مخمصه گیر افتاده باشی، هر کس که از راه می رسد، لگدی نثار می کند.
ژاپن هم در بیانیه ای از مواضع امارات نسبت به جزایر سه گانه حمایت کرد!
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.