آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
9بازدید

حادثه در پالایشگاه عسلویه با یک فوتی و ۲ مصدوم

سه نفر از کارکنان شرکت پیمانکاری، در یکی از واحدهای پالایشگاه دوم پارس جنوبی در حال عملیات تعمیرات حادثه دیدند که یک نفر فوت و ۲ نفر مصدوم شد.

حادثه در پالایشگاه عسلویه با یک فوتی و ۲ مصدوم

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: رئیس روابط عمومی مجتمع گاز پارس جنوبی با اشاره به وقوع حادثه در منطقه پارس جنوبی اظهار داشت: این حادثه بامداد امروز در یکی از واحدهای پالایشگاه دوم پارس جنوبی در عسلویه رخ داد.

ابوالحسن بی‌باک با بیان اینکه ۳ نفر از کارکنان شرکت‌ پیمانکاری در حال عملیات تعمیر در یکی از واحدهای پالایشگاه دوم پارس جنوبی دچار حادثه شدند گفت: در حین انجام این عملیات سه نفر دچار حادثه می‌شوند و متأسفانه با توجه به تلاش سریع تیم ایمنی و پزشکی مستقر در پالایشگاه یک نفر فوت می‌کند و ۲ نفر مصدوم می‌شوند.

وی با بیان اینکه مصدومان به بیمارستان تأمین اجتماعی عسلویه منتقل شده‌اند وضعیت و شرایط عمومی آنان را مطلوب دانست و بیان کرد: با اقدامات به موقع پزشکی شرایط عمومی مصدومان این حادثه مساعد است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.